maanantai 21. maaliskuuta 2011

FB sivu avattu!

Eli nyt kun on meijän MM kisoihin enää viis ja puol viikkoa aikaa niin ei enää oo kannattavaa pistää videoita tänne blogiin jakoon kaikille kun nytkin on 52:ta eri maasta käyny jengii kattomassa blogia! Halutaan säilyttää sitte maailmalla vähän mystiikkaa sen suhteen että millanen se lopullinen ohjelma on niin että sitten kisasuoritus löis kaikki tajuttomaks :D:D Ja sitten myöskin ettei anneta meijän suurimmille kilpailijoille sitä etua että ne voi nytten vielä muokata omaa ohjelmaa tietäen kaikki mitä meillä on! (Pari stuntissa niin voiskin tapahtua, että esim jos ne tietäis että meijän lakustuntti on super ja näkee että miten hyvin se menee ni keskittyy esim sitten jonkun muun stuntin tekoon kun just sen saman jos se ei mee esim. yhtä hyvin!)
MUTTA, kun noi videot nyt on aika suuri osa tätä blogii ja mielenkiintosii ni luotiin nyt tällanen facebook henkilö nimeltään Mikamija Stunts joka lisää videoita niin että sen kaverit pääsee ne videot näkemääN! ELi jos haluutte tulla kattoo niitä videoita, ni lähettäkää frend request eli siis kaveripyyntö Mikamija Stuntsille ja annetaan kaikille suomalaisille sitten kaveri status :)

Eli, see you there! Ja nytten siellä on jo ainakin SBF stretsi ja layout rewind video. Taitaa olla myös se kokonainen ohjelma joka tehtiin sunnutaina! Eli hyviä videoita jossa kuuluu äänet, ei mitään modausta ::D:D

-Mija

5 kommenttia:

  1. Jostain syystä en löytänyt Mikamija Stuntsia fb:stä :o Yritin monta kertaa mutta joka kerta tuli vain "Kyselyysi ei ole hakutuloksia".

    VastaaPoista
  2. Mä yritin kans ettiä Mikamija Stunts facebookista, mut en jostain syystä löytänyt.. Voisko laittaa vaikka linkin tänne? Jos teidän kumminki pitää hyväksyä kaverit? :)

    VastaaPoista
  3. https://www.facebook.com/profile.php?id=100002256752878 ;)

    VastaaPoista
  4. Eli toivottavasti nyt löysitte! En ollenkaan tiedä että miksei sitä olis löytäny! Kirjottakaa vaa tänne jos tulee jotain muita ongelmia!

    VastaaPoista
  5. Moi Mija!
    Oot kyllä ihan PARAS päällinen!
    ja muutenki ihan sika HYVÄ!
    Mäki haluun yhtä hyväks päälliseksi =)
    Ois kiva jos voisit joskus tulla valmentamaan Spelkkuja

    T; yks tyyppi mineistä

    P.S. nähtiin sunnuntaina kun valmensit WL;lää=D

    VastaaPoista