tiistai 1. maaliskuuta 2011

Day 51: FULL OVER!!

Mija:

Ihan tälleen pikasesti kirjotan day 51 päivityksen, sillä nyt päivitykset on yhet treenit jäljessä kun ollaan treenattu niin ahkerasti! Tälläkin viikolla on vielä tarkotus treenata neljä kertää ja tää päivitys on siis viime perjantailta!

Meillä ei ollu kameraa eikä aluks oikeen spottereitakaan. Sen takia ei heti aluks alettu treenaamaan vaan päätettiin ohjelma. (Se oli pikkasen alkanu stressaa mua ettei oo ihan super super selkee että miten se menee). Nyt alustavasti se on sitten tällanen:

Flikki (kierteellä tai cupieen tai libraan. Jos tulee libraan ni siitä jatkuu ylhäällä suoraan jalanvaihto fullaround. Jos tulee kierteellä ni tulee blokkiin ja sitte libbe ja jos tulee cupieen ni sitten tulee vaan cupieen :D)

Pomppaa alas ja jatkaa suoraan SBF stretsi

Stretsi tick tock vasempaan stretsiin

Käsien kautta kokokierre 'haara-asentoon' ja Kässäri

Kässäristä vaihtaa jaloilleen seisomaan cupiin ja siitä sitten fullover toiselle kädelle

Cupiesta alas joko kärrynpyörä kuten oli sm-kisoissa tai sitten joku Mikan suunnittelema kuolema-alastulo joka on niinkun 3/4 suoravoltti taakseppäin ja Mika ottaa mut kiinni pääalaspäin... heh, mut täytyy tota viel kattoo et onko se hyvä idea ;)

Sitte jatkuu maasta puolvoltti blokkiin ja vaaka ja tupla

kopista jatkuu rewind libbeen suoraan ja siitä käsien kautta torchi ja that's it!

Eli periaatteessa toi loppu on melko samanlainen ku sm-eissä kun vaa'an jälkeen tulee rewind. Me ei lähetä varmaan pistämään sitä rewind cupieta ohjelmaan ku ei oo mitenkään tasasesti onnistuva vielä... flikki kierre on sellanen jota haluttais vielä koittaa ja sitte ku se jenkki on tullu viikonpäästä ni katotaan että saadaanko siihen jotain neuvoja vai ei! :)

JA SITTEN! Treenattin fulloveria. Viimeks tehtiin sitä vasemmalta oikeelle ja pyörittiin väärin päin... Mika katto videoita ja totes,että joo, kaikki muut pyörittää sitä toisinpäin ja sitten pähkäiltiin ja tultiin siihen tulokseen että se on varmaan sen takia että saa tökättyä sen lopunkin olkapään avulla ylöspäin... Sitte Nico oli ehdottanu mulle että tehtäis sitä oikeelta vasemmalle, jollon se olis hallitumpi ja sitten kun koitettiin ni joo... sehän meni mukavasti!!!

Kun tehään sitä oikeelta vasemmalle, ni se lähtee tosi paljon hallitummin ja on sama kun tekis oikeen käden cupie full-aroundia! MUTTA, siitä tulee helpompi koska ei tarvi samalla kädellä heittää ja ottaa kiinni vaan toisella voi olla jo heti messissä ottaa kiinni kun toinen on heittäny! Mutta se tuntu heti ekalla kerralla tosi paljon paremmalta ja kontrolloidummalta. Onhan se vaikeempi hakee vasemmalla, mutta sitä vasenta full up cupietakin oltiin niin paljon tehty että Mika on aika pro niin oikeella kun vasemmallaki!

JA SIIS SAATIIN SE MENEMÄÄN kolme kertaa putkeen tosi hyvin!!! Se oli tosi siistii :D:D:D

Sen jälkeen lopus tehtiin vielä kässärii siit haara-asennosta ja sekin meni hyvin! Eli all-in-all oli tosi hyvät treenit! Ja HUOMENNA, tulee updeitti eilisistä treeneistä jotka oli aivan aivan MAHTAVAT!!! Ja tulee magee video, että oottakaa huomiseen ja sitten tulkaa kattomaan vielä lisää :)

Ja jos haluutte kuulla Mikan ajatuksia ni painostakaa sitä täällä sitten kirjottamaan omilla kommenteilla :D:D:D

4 kommenttia:

  1. Paljon Mika nostaa penkistä?? Sil on iha hullu haukka XDD

    VastaaPoista
  2. eikö teille tuu enää ollenkaa sitä handstand cupieta?

    VastaaPoista
  3. painostan Mikaa kirjoittamaan myös!!!:D

    VastaaPoista
  4. mikä on full over? :)

    VastaaPoista