perjantai 4. maaliskuuta 2011

Day 53: Loppuohjelman koontia - Video lisätty!

Mija:

No hei vaan!
Heti seuraavana päivänä pidettiin sitten taas omat paristunt treenit, jotka kesti taas sen pari tuntia! Tälläkertaa agendassa, eli aikataulu-suunnitelmassa oli lopun tekeminen. Niinkun toissa updeitissa kerrottiinkin jo teille, loppupätkä on melko samanlainen kun SM-kisoissa, eli puolvoltti sitten vaaka ja tupla siitä sitten reload suoraan rewindin lähtöön ja rewind. Siitä jatkuu sitten vaan käsien kautta torch.

Se mikä on ehkä mun mielestä näissä treeneissä mageinta on se, että tehtiin heti sitä koko juttua ja ei jätetty tuplan tekemistä hamaan tulevaisuuteen :) JA!! Mun mielestä tosi magee juttu oli se, että me vaan jatkettiin siitä tuplasta heti suoraan eikä jääty kökkimään siihen koppiin/syliin! :D:D Täs videossa näkyykin, että miten lähettiin tota treenaamaan, eli eka tehtiin parit rewindit, sitten tehtiin kopista rewindejä. Sitten kun ne meni ok:sti ni tehtiin käsiltä niin että Mika heitti mut koppiin ja siitä jatkettiin ja sitten tehtiinkin jo vaa'asta heitto ja tupla ja koko juttu!! Tässä videossa onkin nyt enemmän epäonnistumisia kun treenattiin ihan uutta juttuu :) Ja sitten vielä lisättiin se puolvoltti ennen sitä vaakaa, joka oli kyllä pikkasen random, mutta ei se mitään :)

Ton jälkeen vähän vielä veresteltiin sitä edellisen päivän full-overia ja katottiin että vieläkö se osataan ja pikkanen hetki siinä kulukin että saatiin tehtyä se :D Mutta hyvin meni taas lopuks :D Siin on kinkkistä että pitää saada se vaihdettuu toiselle kädelle mutta samalla pitää kuitenkin ajatella että vaihtaa vaan ylöspäin eikä kauheesti lähe sitä heittämään toiselta kädeltä toiselle!

JAAA:..... sitten lopuks tehtiin SBF blokkia.... Siis Straddle Ball Fulluppia. Jos haluutte taakseppäin kattoo, ni siel on teksti siitä kun ollaan tehty sitä ni otsikolla SBF stretsi kai! Mutta joo, ehkä se oli niin lopputreeneistä ettei jaksettu sitte enää keskittyy mutta se meni tosi huonosti :D:D Ja tehtiinkn vaan blokkiin! välillä kyllä tuntuu siltä, että aina joku stuntti menee huonosti! Ja sitten kun siihen keskittyy ja se korjataan, ni sitten uus juttu alkaa menee huonosti! Niinkun nyt kun saatiin kässäri fiksattuu ni SBF ei mee... mikäköhän on seuraava vamma kohta? Arvauksia tai veikkauksia? se on varmaan se flikki :D:D

Mutta onneks saatiin sitten vielä loppuun pari hyvääkin toistoa!!! Jaaa... video tulee perästä, kiitos että ootte jaksanu taas tulla lukemaan, mainostakaa kavereillennekin tätä blogia jos niit kiinnostaa!!

11 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mila, kiitos edellisestä pitkästä ja perusteellisesta vastauksesta koskien kropan jännittämistä ja nyt seuraava kysymys eli kun harjoittelette jotain tiettyä uutta liikettä tai liikesarjaa ja se epäonnistuu monta kertaa putkeen ja lopulta kun liike onnistuu ok, niin miten hyvin kyseinen onnistunut suoritus jää molempien mieleen että osaatte analysoida nopeasti mitä tapahtui ja osaatte korjata virheitä jatkossa mitä teitte aiemmin väärin ja onnistuneita suorituksia tulee sen jälkeen enemmän ja enemmän ja onnistumisprosentti kasvaa kasvamistaan.
    Tiedätte miten liike pitäisi teoriassa tehdä mut käytännössä pieniä korjauksia pitää tehdä kunnes liike onnistuu kuten pitääkin.

    VastaaPoista
  3. hei voisko joskus tehä silleen että ette laittais musiikkia niin kuuluis kaikki äänet? Kun ois varmaan ihan hauska kuunnella teijän ääniä kun tässäkin nauratte niin paljon:D

    VastaaPoista
  4. voitteko laittaa biisien nimet aina mitä on videoissa, kun ne on niin hyviä :D ?

    VastaaPoista
  5. Joo äänet pois :D ainaki joissain kohissa

    VastaaPoista
  6. Kohta vastaan lisää ekaan kysymykseen, siis huomenna, mutta nyt vaan tulin nopeesti kirjottamaan että joo, tehään niin ens videolle vaikka että ei oo musiikkia tai paikoittain ei oo jos on jotain hauskaa :D Välil siel vaan kuuluu taustalla esim sellasta monotonista kasin laskemista jos jollain on vieres treenit ja se ei oo kivaa :D:D Mutta super kiitos ehdotuksesta ja otetaan käytäntöön :D:D:D

    Ja joo, ok, laitan biisien nimet, aina se jotenkin tuppaa vaan unohtumaan sitten :D:D Sorge!! Mutta tänään tässä, nyt on mulla tenttiviikko ja Mika on Italiassa ni on ihan pikkusen hiljasta, mutta lupaan että huomenna vastaan lisää noihin edellisenkin updeitin kysymyksiin ja sitten kirjotan vielä jonkun updeitin toivottavasti kun on yhet treenit kirjaamatta :):)! Huomisiin
    t.mija

    VastaaPoista
  7. Okei,nyt mä lähen analysoimaan tota ekaa kysymystä, tosi hyvä kysymys taas :D
    Ensinnäkin vois sanoo että melkein aina kun tehään ni heti sitten alkaa se analyysi :D:D Ja se onkin varmaan se, mikä takaa nopeeta kehitystä! Että joko sanotaan miltä se tuntu tai jos ei ymmärretä että miltä tuntu, ni heti katotaan sitten videolta että miltä se näyttää. Ja jos ei olla kuvattu ni sitten kuvataan eri kulmista jotta voidaan analysoida :)

    Ja se menee silleen että tehään stuntti ja sitten sanotaan vaikka että 'hitto nyt mä en tehny sitä tai nyt mä tein noin' tai sitten jos tuntu siltä että toinen teki jotain hassuu ni sitten sanotaan se että 'nyt tuntu että se lähti vähän aikasin jne.' No sitten siitä siis seuraa se että ollaan että 'tehään uudestaan, tällä kertaa mä teen näin ja näin, eli korjaa ne virheet...'

    Ja jos ei tiedetä MIKS se ei mee, ni sitten pyritään koittamaan, että 'entä jos mä oottaisin viel pitempään, tai tekisin vähän vähemmän enemmän.....' Ja siinä koittamisessa on tärkeetä se, että molemmat ei koita vaihtaa samaan aikaan vaan toinen tekee samalla tavalla ja toinen vaihtaa ni sitten jos se menee paremmin ni heti voi melkeen tietää, että HEI! Se meni paremmin nyt kun plaplaplaaa....

    Ja sitten jos just ennen sanoo tai on tietonen siitä että mitä koittaa muuttaa tai tehä paremmin ja jos se parantaa sitä stunttii ni sitte tietää mitä myös tulevaisuudessa pitää tehä!

    Eli siis harvoin ne 'vahingossa' onnistuu vaan paremmin, vaan kokoajan koitetaan puhuu ja miettii että MITÄ tehään, jotta sitten toinenkin tietää ja muistaa muistuttaa jos sitten toisena päivänä menee huonommin!

    Ja suurimpina ongelmina on kuitenkin se, ettei me oikeesti kaikessa ees Tiedetä että mitä pitäis tehä.... niinkun niis ihan uusissa jutuissa mitä me tehään ja sitten niitä pitää koittaa selvitellä ja analysoida ja kikkailla.... Mut sitten on myös sellasii jota ei vaan MUISTA kokoajan tehä kun nois stunteissa on miljoona pikkujuttuu... et sitte tarvis sen jonkun ulkopuolisen tai toiset TAI nää videot et kattoo ja kertoo et mitä taas unohtu :D

    Toivottavasti taas jollain tavalla vastas sun kyssäriin :D:D:D

    VastaaPoista
  8. Joo kyllä vastasi, oikein täydentävä vastaus oli, eli ajatustyötä joutuu myös välillä tekemään ja pohtimaan mitä kannattaa korjata ja kumman kannattaa tehdä, vaihtoehtoja riittää ennenkuin kaikki on käyty läpi ja vielä ulkopuolista apua/mielipidettä tarvittaessa.

    Kysyn taas jos tulee jotain jännää mieleen joka askarruttaa liikaa pientä mieltä. :D

    VastaaPoista
  9. Jes, hyvä että ollaan samalla sivulla ja ymmärretään toisiamme :) Ootan jo innolla että mikä on seuraava kyssäri :D

    VastaaPoista
  10. te ootte kyl nii hyvii! (= tuutte viimeistää kolmansiks ;) <3

    VastaaPoista
  11. eiks se oo vaikeet olla tuol pääl ku vaa yks nostaa ja ei oo mitää tukee siin? PS. ootte tosi hyvii, onnee talenttii!:)

    VastaaPoista