torstai 20. lokakuuta 2011

Semifinaalit!!

MikaMija Stunts pääsi Suomen Talentin Semifinaaleihin!!! WAU! :)
Kuten edellisestä updeitista paljastui, pääsimme eteenpäin ensimmäisestä karsintakierroksesta ja esitys meni hyvin ilman mitään ongelmia :)

Viime lauantain (15.10) jakson teema olikin sitten 'Tuomarien valinta'. Tämä tarkoittaa sitä, että nähtyään kaikki esitykset ja saatuaan kokonaiskuvan karsijoiden tasosta, tuomarit olivat jaotelleet esitykset kolmeen eri ryhmään: 1. Niihin jotka pääsevät suoraan semifinaaleihin, 2. Niihin jotka joutuvat vielä vakuuttamaan tuomarit ja esiintymään uudestaan ja 3. Niihin, jotka tippuivat... Suureksi onneksi ja iloksi pääsimmekin SUORAAN SEMIFINAALEIHIN!!!! :)

Semifinaaleja on kokonaisuudessaan viisi kappaletta, jossa nähdään yhteensä 40 esiintymistä. Sen jälkeen onkin sitten vaan FINAALI johon pääsee kymmenen esitystä... Tämä tarkottaa että jokaisessa semissä on kahdeksan esitystä, joista kaksi pääsee jatkamaan finaaliin... Nämä kaksi valitaan aivan pelkästään yleisöäänestyksen perusteella!!! Joten nyt äänestysvalmiuteen kaverit, sillä TEITÄ tarvitaan!!! :):) Eikä ehkä edes riitä että vaan itse äänestätte, vaan jos haluatte olla tosi uskollisia cheerleadingin kannattajia niin alkakaa nyt jo mainostamaan kavereille, vanhemmille, kummeille ja kaimoille ja naapurin koirillekkin että muistaa äänestää niin saadaan mahdollisimman monen kannatus :D:D Sillä se olisi kyllä käsittämättömän mahtavaa päästä Talent Suomen Finaaliin. Ihan vaan vaikkei voittaisikaan, sillä sitä katsoo jo melko moni ihminen! Kuulostaa mahtavalta mahdollisuudelta että pääsisi rakentamaan ja esittämään ohjelman Finaalissa!

Meidän semifinaali päivä on 19.11. Wautsi kun meitä jännitti se, että olisko meijän semifinaali päivä samaan aikaan kun karsntakisat!! Noh, onneksi ei ole vaan meijän semifinaali on viikko karsintakisojen jälkeen!! Semifinaalit on Barona areenalla Espoossa. Barona Areenahan on vanha Länsi-Auto Areena, eli sama vanha paikka jossa minä (Mija) kisasin mun ensimmäiset cheerleadingin SM- ja EM-kisat junnuissa!! ...nostalgista ;);) Tai sitten selvää kohtaloa että kisataan samalla areenalla kun mistä olen saanu mun ekat cheerleadingin SM- ja EM-kullat :D Paikanpäälle myydään jopa lippuja!! Eli jos joku on kiinnostunut tulemaan kattomaan showta paikan päälle, tässä on linkki josta saa lisätietoja (eli meijän semifinaali on numero 5, vika!):

http://www.lippupalvelu.fi/search.php?tm_link=tm_header_search&language=fi&keyword=Talent+Suomi&x=0&y=0

Jos ihan tosissaan puhutaan, ni jännittää tosi paljoN! Verrattuna cheerleading kisoihin se on kyllä vähän erilaista jännitystä... Nyt on kuitenkin sellanen tilanne että ei oo mitään paineita tai ennakko-oletuksia niinkun mulla ja Mikalla varmaan (ehkä) aikoo olla esim. SM-kilpailuissa kun voitettiin kuitenkin viime vuonna. Mutta tää Semifinaali jännittää mua ihan vaan siks kun se on niin mahtavaa että me päästään esiintymään siellä. Se jännitys on samallaista kun että jännittää mikä vaan muu elämän asia niin ettei jaksais ollenkaan keskittyä mihinkään muuhun ja tekis mieli nousta seisomaan ja hyppiä pikkasen! :) Vähänniinkun pikkusena jännitti se, että joulupukki oli tulossa jouluna :D Tai eka koulupäivä :) Ja on siinä sitten pikkasen lisänä vielä sitä, että pelottaa että osaako tehä sellasen hyvän ohjelman siihen semifinaaliin! Osaako tehä kunnon shown? :):) Onneks tässä on kyllä tosi paljon aikaa... Se on kyllä kivaa että vaikka tiputtais semifinaalista ni ollaan oltu tosi pitkään mukana kisassa kun meijän semifinaali on kuukauden myöhemmin kuin jonkun muun! :) Mutta sitten jos päästään finaaliin ni tulee pikkunen kiire sillä finaali on viikon päästä!!!! Pitää kai jotain jo suunnitella varastoon :):)

Me tiedetään myös jo muut esiintyjät jotka on meijän semifinaalissa. Tässä lista:

TARMO JUSSILA Esitys
BLERIM CIMILI Esitys
MOLLY ROSENSTRÖM Esitys
JUUSO PAKARINEN Esitys
ALEXANDER WESSBERG Esitys
MIKA PENNANEN JA MIJA SCHREY Esitys
FREE DOWN CREW Esitys
ERIK GULLMAN Esitys

Siellä on laulajia, tanssijoita, aseen pyörittäjä, runon lausuja ja futis trikkailija ja me! Jos haluu kattoa heidän esitykset, ni se linkki on tossa jokaisen perässä! On melko jännittävää oottaa tohon semifinaalipäivään jotta näkee sitten myös että kuinka näiden muiden esitykset on muuttunut ja miltä ne vaikuttaa isommalla lavalla isommalle yleisölle!! Cant Wait! :):)

Esimakua semifinaaleista saa jo nyt ensi lauantaina, jollon semifinaali numero 1 lähtee käyntiin! Siellä on jo tosi monia huikeita esityksiä ja hauskoja esiintyjiä joihin tutustuttiin Helsingin karsinnoissa! Mutta nyt... ei kun hihat heilumaan ja hakemaan meille kannattajia :D:D Ja me aletaan treenaamaan: mitä enemmän sitä enemmän :) Samaan aikaan treenataan Talenttia, Gorillojen kanssa SM-karsintoja ja SM-kisoja varten ja sitten tietenkin omaa SM-paristunt kisaa varten, jotka kaikki on yhden kuukauden säteellä tänä syksynä!! Huh!!

11 kommenttia:

  1. olette aina olleet niin ilkeitä mulle, että varmasti annan ääniäni kaikille muille paitsi teille!

    VastaaPoista
  2. ok... Tässä kommentissa mua ei huolestuta ollenkaan se, että sä et antais ääniäsi meille, sillä se on pieni asia sen rinnalla että sulla on tollanen tunnee että ollaan aina oltu ilkeitä sua kohtaan. En tiedä kuka olet, mutta voin sanoa että ollaan todella pahoillamme jos ollaan saatu sulle tollanen fiilis, kyllä me koitetaan kaikille olla ystävällisiä. Olisi helpompi jos kertoisit kuka olet ja voitais selvittää tää asia kunnolla, koska mun mielestä ilkeys on kamalaa! -Mija

    VastaaPoista
  3. Äänestän teitä varmaan kymmenen kertaa.

    Muutenkin uskon teijän mahdolllisuuksiin, koska varmaan jokainen cheerleaderi äänestää teitä

    VastaaPoista
  4. mä tuun kattoo sitä finaalia!:) se on onneks tos ihan lähellä;)

    VastaaPoista
  5. Saatte kannatukseni! Olisi kiva, jos teidän showssa olisi huumoriosuutta, tyyliin Funky huba -esitys. :)

    VastaaPoista
  6. mä aijon äänestää teit (:<3 ja te ootte kaikkee muuta ku ilkeit :D

    VastaaPoista
  7. Ihanaa ku tuotte tätä ei vielä ehkä niin tunnettua lajia esille, varsinki ku se näkyy oikeesti koko Suomessa ! Iha huippua, innolla ootellessa 19.11 =)

    VastaaPoista
  8. Niin kauniita molemmat (Mikakin :D) ja niin taitaviakin vielä! :D Oli mahtava juttu, ku lähitte talentiin näyttämään lajia! Funky teamissa itse olen. Kaikki innokkaat harrastamaan! (:

    VastaaPoista
  9. Yllättäkää tuomarit ja ihan kaikki katsojat tekemällä jotain vähän haastavampaa, ehkä jotain samaakin kun MM-kisoissa jos vaan ois mahollista? Se käsilläseisonta ois makee nähä vielä kerran! :) Ja hei, mikäs se stuntti oli, mitä treenasitte kisiksellä tiistaina? :D Joku missä sä Mija meet Mikan jalkojen välistä tai jotain, näytti tosi makeelta! :D

    VastaaPoista
  10. Mä ääänestän ainaki ! :) ootte parhaita !

    VastaaPoista
  11. Mä niin katson teidän semifinaalin ja äänestän. Ootte aivan älyttömän hyviä! :) T. Johki

    VastaaPoista