Keitä me olemme

Aloitimme kirjoittamaan tätä blogia ja kuvaamaan treenejämme kesällä 2010.
Blogin nimeksi tuli Operation: ICU 2011, sillä koko touhun tavoitteena oli, että kehittyisimme niin hyviksi että pääsisimme lajimme MM-kilpailuihin Orlandoon huhtikuussa ja tavoitteena oli mitalisija! Asiat menivät paremmin kuin osasimme odottaa, sillä huhtikuun lopulla pidetyissä MM-kilpailuissa voitimme Paristunttien Maailmanmestaruuden!

Koska koko blogi nimeä myöten oli luotu seuraamaan tuon tavoitteen tavoittelua, oli epävarmaa jatkammeko blogin kirjoittamista! ...Kuitenkin melko nopeasti MM-kisojen jälkeen molemmille meille selkeni ettemme missään nimessä halua lopettaa treenaamista - niinkun sloganimmekin kuuluu: Keep Working!

Nyt syksyllä on uusia tavoitteita kiikarissa kun osallistumme Suomen Talenttiin ja paristunttien SM-kilpailuihin. Keväällä sitten taas häämöttää MM-kilpailut, jos pääsemme edustamaan Suomea uudestaan! Kun kysyimme itseltämme, mikä voisi olla hienompaa kuin maailmanmestaruus? Vastaus kuului: Kaksi maailmanmestaruutta ;)

Mika Pennanen

Ikä: 25

Cheer vuodet: 7

Joukkue: Funky Team Gorillaz

Saavutukset: Pellehyppyjen SM kultaa. Pari stunt SM kulta '08. Sekajoukkue FTC Gorillaz 2004-2010 SM kultaa. FTC Gorillaz EM kultaa 2006, 2008, 2010. FTC Gorillaz MM pronssia 2005 & 2007.


Mija Schrey

Ikä: 23

Cheer Vuodet: 10

Joukkue: Funky Team Gorillaz

Saavutukset:
13 SM kultaa (2 junnuissa, 4 GS Angels naisten joukkueessa, 2 FT Gorillaz sekajoukkueessa, 3 ryhmästuntin kanssa ja 1 paristuntin kanssa, 1 valmentajana)
8 EM kultaa (1 junnuissa, 2 Angels, 2 Gorillaz, 1 ryhmästunt, 2 valmentajana)
3 vanhan liiton MM hopeaa (2 Angels, 1 naisten maajoukkue)
1 ICU-MM kilpailuiden 4. sija (Gorillaz)
1 USA nationals kulta (University of Kentucky)