lauantai 1. lokakuuta 2011

Talent karsinnat


ELi, hiiohoi, nyt on MikaMijaStunts näkynyt töllöttimessä lauantain iltana katsotuimpaan aikaan! Jihuu!!!! JA, jos missasit sen esityksen (kuten esim minä Mija missasin kun olin valmentamassa) niin NOU HÄTÄ, onneksi on internetti ja se löytyy tästä tämän blogiupdeitin alta! :)

Meillä ei kummallakaan Mikan kanssa riitä yhessä ees sormet laskemaan kuinka monta kertaa meiltä on kysytty että päästiinkö me jatkoon ja onneks nyt ei tuota enää tarvikkaan salailla vaan JOO, tuomarit oli tyytyväisiä meijän esityksee ja ei tiputtu, eikä tiputettu :) Se on ihan hyvä sillä tää esitys ei ollu vielä ihan korkeimmasta päästä vaikeusasteilla, mutta ajateltiin että paristuntit on kyllä itsessään jo niin hienoja sellasille ihmisille jotka ei ole aikasemmin edes stuntteja nähnyt, että luotettiin siihen! :)

Mutta tiättekste mitä?? Se oli silti pelottavaa vaikka osattiin noi jutut hyvin! Tai, ainakin mun mielestä :) Jännitti tosi paljon! Ja mikä? heh, ei sitä osaa sanoo että mikä, jännitti vaan!! Mutta niinkun mä aina sanon, jännityshän on hyvästä sillä sehän merkitsee että välittää siitä asiasta mitä on tekemässä! Jännitys on siis hyvästä aina siihen asti kun se pysyy jännityksenä eikä muutu peloksi! Sillon se saattaa lamauttaa eikä parantaa suoritusta! Sanotaan nou (ei) pelolle ja Jees jännitykselle siis :)

Mutta, ei kummempaa, nyt meen itse katsomaan koko talentti jakson jonka meijän digiboksi on nauhottanut ja arvioin kilpailijat ;);) Ja sitten vaan treenaamaan seuraavaa kierrosta varten!!

Suurkiitos kaikille jotka on toivottanut meille onnea ja jännännyt sitä että päästäänkö me jatkoon! Ja SUURKIITOS myös niille jotka on tykännyt meijän facebooksivusta se on meille tosi iso juttu kun niin monta on painanut tykkäystä!! Mitä enemmän, sitä enemmän :) Ja jos joku on jo jotain oppinu meistä, ni vois arvellakkin että me jo haaveillaan siitä, että joku päivä siinä lukis 2000 tykkääjää :):)

Dare to Dream,
Rakkaudella Mija

Flash toistinta ei löytynyt.

22 kommenttia:

  1. tehkää ens esityksessä paikalta voltit niii kaikki tajuaa että osaatte muutakin kun pari stuntteja! olis hieno alotus ohjelmalle :)

    VastaaPoista
  2. iha sika hyvi voittakaaa !!

    VastaaPoista
  3. Onnea! Olis aika siistii jos voittaisitte

    VastaaPoista
  4. Hahha, Mijal iha vaa sattu tulee mieleen toi maailmanmestaruus (;;

    VastaaPoista
  5. Mulle tuli kans katellessa mieleen, et jotain akroo voisitte näyttää viel tuomareille ja katsojille, ku tuol kisaajissa on noita akroilijoitaki nähty. Et se olis viel semmonen wow-factor, et osaatte te sitäki.. Nythän ei tartte pitäytyy niin niissä kisasäännöissä tms. :)

    VastaaPoista
  6. MIJA TEE TOUKKARI ENS ESITYKSES! JA AKROO KANS MOLEMMILLE!

    VastaaPoista
  7. TOUKKKARI!!! SULLA ON EHKÄ SUOMEN HIENOIN TOUKKARI MIJA! ja tehkää kans vähä akroo :)

    VastaaPoista
  8. jättäkää kaikki voltit sinne viimesimpiin jaksoihin nii vähä tuomarit pyörtyy ootte ihania!
    ja ootteko tekemässä akroa esityksiin? :DD ♥ T.doris jonka jo tunnette kai facen kautta :))

    VastaaPoista
  9. tehkää jossaki vaiheessa esim. se käsilläseisonta-juttu niin että kaikki ymmärtää että päällisenki on tehtävä paljon duunia! hyvin meni ohjelma, onnee jatkoon;)

    VastaaPoista
  10. hei teijän monta videoo on youtubes katottu parituhatta kertaa!!

    VastaaPoista
  11. jeejee toivottavasti voitatte ! (: tsemppii

    VastaaPoista
  12. Cheerleader from Vaasa9. lokakuuta 2011 klo 14.21

    ootte ihania! toivottavasti voitatte talentin tai ootte ainakin kauan mukana kisassa, niin saatte näyttää cheerleadingia suomelle! :) Talentin esitys oli ihan mahtava ja meni kylmiä väreitä!! :D ja mahtavat reaktiot oli yleisöllä ja tuomareilla! Olis kiva jos tekisitte kans akroo ja hyppyjä, niin esitys olis monipuolinen :) Tsemppii jatkoon Mija ja Mika! :) ja nähään SM-karsinnoissa!!! ♥♥

    VastaaPoista
  13. tehkää akrooki ko saisitte yleisöö enempi, muillaki talent kilpailijoilla on akroo ja tällee. sit voisitte näyttää et osaisitte myös arkrooki ei vaa paristunttii (:

    VastaaPoista
  14. Voi ei, KIITOS kaikista ihanista kommenteistaja ehdotuksista!! Harmi vaan me ei voida oikeen kommentoida sitä että mitä ollaan tekemässä, mutta muistakaa että te saatte ehdotella kaikkea ja sitten seurata mitä ollaan toteutettu :) Kyllä me kaikki kuitenkin otetaan huomioon,että nou hätä <3
    Ja voltit, toukkari, käsilläseisonta, akro kaikki oli mahtavia ehdotuksia!!

    Cheerleader from Vaasa, me halutaankin juuri pysyä kisassa mahdollisimman kauan, jotta voidaan tuoda lajia tutummaksi ihmisille! Ja nähdään karsintakisoissa :)

    Ja doris, hehe, joo, pistetään tuomarit pyörtymään, se olis jo huikeeta :D:D

    On parasta lukee kun te kommetoitte, kaikkein parhaiten saa myös vastattua suoraan yhelle jos kirjotatte ees jonkn nimimerkin ku nyt oli 10 anonymous/nimetöntä :) Mutta kaikille anonymous kirjottajille suurikiitos vielä!! :)

    VastaaPoista
  15. Ootte ihan mahtavia! Montako tuntii viikossa Mija valmennat? :D

    VastaaPoista
  16. Ootte mahtavia ja upee laji! Oon vasta tutustumassa. Tämä kysymys ei liity Talenttiin, mutta: mitä eroa on elite- ja premier -sarjoilla MM-kisoissa?

    VastaaPoista
  17. Heissan,
    ensinnä ekaan kysymykseen vastaus mun valmentamisesta (Mijan): Vaihtelee aika paljon! Se on vissiin ollu 1-5 treeniä viikossa =). Virallisesti vähintään yhet treenit (2-3h) mutta esim ennen EM-kisoja ehin kesällä käydä kaikissa treeneissä.. Ite tietenkin haluaisin käydä kaikissa treeneissä mutta siihen ei millään riitä aika! Ja tää oli siis WL:än valmennuksesta, sitte tietty aina kun kysytään ni viikossa saattaa mennä enemmänki aikaa jos käy vetää jotain leiriä tai auttelee ryhmästuntteja tai paristuntteja :)

    Sitten vastaus Emmille:
    Mahtavaa että oot kiinnostunut lajista! Elite- ja Premier sarjojen erona on se, että Elite sarjassa säännöt ovat tiukemmat kuin Premier sarjassa. Esimerkiki Elite sarjassa ei saa tehdä kolmikerroksisia pyramideja joita Premier sarjassa saa tehdä. Hieman karkeasti voisi sanoa että ikäsäännöt ovat samat, mutta Elite seuraa enemmän Suomen+Euroopan juniori sääntöjä ja Amerikan 'Level 5' sääntöjä ja Premier taas Euroopan+Suomen Seniori sääntöjä ja USA:n 'Level 6' sääntöjä. Kysy vaan lisäkysymyksiä jos asia ei avautunut tarpeeksi :)

    VastaaPoista
  18. jos te voisitte tehä vaik tollee jossai vaihees mite noi tekee tos ihan alus, koska toi on aika näyttävä varmaa varsinki sellasille jotka ei paljoo oo tätä lajii nähny (: http://www.youtube.com/watch?v=JoSgizlvYYk&feature=related ja sit heei miks teilt ei oo näkyny paljoo sillee et mija tekis skorpparin ylhääl, onks se vaikeet vai etteks te vaa tykkää siit ? (: mä ainaki joskus haluisin nähä mijan skorpparin koska en oo nähny sitä varmaa koskaa :D

    VastaaPoista
  19. http://www.youtube.com/watch?v=e_gbLSr0p7U&NR=1&feature=fvwp

    ^on muute kiva ohjelma (: ja tos on joitai juttui mitä ois kiva nähä teilt tulevaisuudes :D


    ..ja sit muute vaa gorilloille tollane vaik seuraavii mm-kisoihi ? (; >

    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ogpyXWwjGbQ

    VastaaPoista
  20. moi, kuinka paljon jäljessä noi talentin jaksot tulee tv:stä? :D

    VastaaPoista
  21. MIKA NOSTAT TOSI HYVIN!! :D MÄ HALUUN ISONA TULLA NOI HYVÄKS! :D<3

    VastaaPoista
  22. Kiitos Base kehuista :D Tulet varmasti olemaan mielettömän hyvä. Siitä ei ole epäilystäkään :D Jos jossain vaiheessa törmätään, niin tule ihmeessä moikkaamaan. Neuvon ja jeesaan ilomielin kaikessa cheerleading asioissa, etenkin pari stunteissa :D Kuten myös Mijakin.
    Kiitos kaikille kommenteista :D

    T: Mika (keep working) Pennanen

    VastaaPoista