perjantai 21. lokakuuta 2011

MIKAMIJASTUNTS PAITA!!!















Lupasimme tehdä mikamijastunts paidan jos saisimme rikottua 1000:nen tykkäyksen rajan! No, se raja viipelsi nopeasti ohi ja TÄSSÄ SE NYT ON: MikaMija Stunts paita!!
Tilaa omasi ja tue maailmanmestarien harjoittelua!

Hinta
Unisex: 25€
LadyFit: 27€

Maksutiedot
Saajan tilinumero: Nordea 102030-114478
Saaja: Funky Team ry
Viite: 4006
Viesti kenttään:Tilaajan nimi, paidan koko, noutopaikka (kisahalli/karsintakisat)
Tilausaika: Tilaus viimeistään ke 26.10!!!!!

Tilauksen tekeminen
Tilaus tehdään lähettämällä MAKSUKUITTI sähköisesti mailiosoitteeseen mikamijastunts@gmail.com.
Viestissä liitteenä kuitti, ja erikseen vielä viestissä 1. Tilaajan nimi 2. Paidan/paitojen koko ja malli 3. hakupaikka: Kisahalli/Karsintakisat

Tilauksilla kiire, jotta saadaan paidat karsintakisoihin! Tilaus+maksuaikaa on enää 5 päivää.... Viimeinen tilauspäivä on keskiviikko 26.11! Joten nyt hopi hopi jos halut itsellesi paidan! :)

Paidan toimitus
Jos ei voi hakea paitaa kisahallilta (Helsingistä) tai karsintakisoista, koittaa saada jonkun kaverin hakemaan paidan edellämainituista paikoista. Jos tämäkään ei MILLÄÄN onnistu, lähetä ensin sähköposti viesti samaan osoitteeseen ja kysy vaihtoehdoista ennen kuin maksat paitaa!

Paidan tietoja
Kaikki paidat B&E Exact merkkiä. Materiaali 100% esikutistettua puuvillaa. Lisätietoja + koot alla
Unisex: S, M, L, XL, XXL
Normaalipaksuinen t-paita

Unisex saatavilla myös lasten kokoina 12/14 ja 9/11

Lasten t-paita

LadyFit: XS-XXL
Muotoon leikattu paita, jossa n. 5cm pitempi helma. Kuva:


Usein kysytyt kysymykset:

1. Mistä haen paidan karsintakisoista?

Emme vielä tiedä tarkkaan missä paikassa jaamme paitoja/ miten jaamme paidat karsintakisoissa. Se riippuu siitä, että kuinka monta paitaa ylipäätänsä tilataan. Jos tilauksia on viisi, voimme vaikka sopia jonkun paikan. Jos tilauksia on tuhat, pistämme jonkinlaisen pisteen pystyyn josta jaamme paitoja! Paidat haetaan nimellä ja tilausnumerolla, jonka lähetämme vastaukseksi sähköpostiviesiinne!


2. Milloin paidan voi hakea kisahallilta?

Tätäkään emme tiedä. Ilmoitamme kun paidat ovat saapuneet facebookissa (www.facebook.com/mikamijastunts) ja täällä blogissa.Sen jälkeen on mahdollisuus hakea paidat ilmoittamiimme aikoihin kisahallilta. Jos joku on huolestunut siitä, ettei ajat sitten sopisikaan itselleen, niin tiedoksi, että olemme siellä melkein aina ! :) Ja kukaan ei tule jäämään ilman paitaansa!

4 kommenttia:

  1. mietin et jos tota paitaa niiku treeni paidaks aattelee ja ihan perus käyttöönkin niin ,onks toi lafyfit myös hyvä treeneihi? ku siin ois hyvä just se lisä pituus (: tosi kiva paita on! love it<3

    VastaaPoista
  2. miksi ette myy tätä paitaa karsinnoissa? ilman että se pitäisi tilata ennnemmin?

    VastaaPoista
  3. Vastauksia:

    -LadyFit on myös hyvä treeneihiN! Paidat on samantyylistä materiaalia, itse (mija) tykkään käyttää molemman mallisia paitoja myös treenatessa!

    -Varmaan ostamme pari säästöön, mutta näin jokainen takaa että saa paidan jos sen oikeasti haluaa!! Meillä ei kuitenkaan ole mitään ekstra rahaa ostaa montaa paitaa ennakkoon! Ja sitten olis huono juttu jos ostettais paljon paitoja ja sitten kukaan ei ostaisikaan niitä! Sen takia pitääkin maksaa ennen kun tilataan ne! Eri juttu sitten jos voitetaan talentti ;) heh! :)

    VastaaPoista
  4. Minä olisin halunnut tilata paidan mutta äitini ei antanut. Minkä kokosia paitoja aijotte myydä sm-karsinnoissa? :)

    VastaaPoista