perjantai 25. marraskuuta 2011

Finaali: HUOMENNA!!!

ok, nyt ollaan TAAS siinä hetkessä että huomenna on aikainen herätys ja matka kohti barona areenaa ja suoraa TV lähetystä!!!! Nyt on uusi ohjelma, uudet musat, uudet esiintymisasut ja kokonaan uusi idea ja toteutus, jopa erikoisefektit ovat uusia! Kaikki on saatu kokoon viime lauantain seminfinaalin jälkeen ja meijän näkökulmasta me ollaan jo voittajia kun ollaan näin pitkälle päästy!! ...FINAALIIN :D wau!! Ja varmasti ollaan nyt jo tehty Suomen kansalle selkeemmäksi mitä cheerleading on, nyt finaalissa vaan näytetään velä hienompia juttuja ja näytetään että millaseen taiteeseen me pystytään ;);) heh, kuulostaako salaperäiseltä?? Sori ettei voi kokonaan paljastaa, me ei jakseta OOTTAA että mitä kaikki ajattelee meijän ohjelmasta!!

Ohjelman jutut oli jo periaatteessa tiedossa ennen ku saatiin finaalipaikka koska oli sanottu että pitää olla ohjelma mutta kokonaistoteutus oli vielä epäselkeä.... Sunnuntaina mentiin kisahallille aamusta ja oltiin siellä sitten ideoimassa n. kymmenen tuntia!! Sieltä sitten kun oltiin saatu idea kasaan ni mentiin tekemään musaa omien treenien jälkeen ja tehtiin sitä viiteen asti aamulla Teemun kanssa (KIITOS!)... Kun eka versio oli musasta valmis ni sitten maanantaina ideoitiin ja mietittiin ja kokeiltiin juttuja ja tutkittiin laskuja! ...Maanantaina sitten syntyi kokonaan uus idea esityksen tarinaksi/teemaksi! Tämän takia sitten kun mentiin tekemään lopullista musaa ni pitikin tehdä ihan kokonaan uusi alku ja loppu.... ja taas kerran sitten päästiin aamutunneille nukkumaan ja lähetettiin valmis musiikki talent ohjelman tuottajille! siitä lähtien on menny aika joko treenaten, tutkien netistä neuvoja esiintymiseen tai sitten koluten kauppoja ja etsien ja rakentaen rekvisiittaa/asuja :D:D Jännittääkö jo teitäkin???? Onneks huomenna jo näkyy!!!

Keskiviikkona tehtiin tosiaankin ekaa kertaa ohjelma markkeeraten ja melkein kokonaan ja torstaina saatiin ihan koko juttu tehtyä muutamaan kertaan! tänään oli sitten viralliset treenit ja tehtiin ohjelma kokonaisuudessa kerran ja hiottiin pikkusia juttuja kameramiehen ja efektiihmisten kanssa :D sitte vielä illalla treenattiin lisää.... Tuntuu kun elämä olisikin vaa pelkkää treeniä ollut tää viikko ja sen takia onkin yhtäkkiä ihan häkeltynyt olo että nyt on jo perjantai!!! Eihän tässä oo ehtinyt vielä ees jännittää kun on ollu niin kiire!!! ...OKEI, se oli ihan vale, kokoajan on jännittäny ja stressannu ja pinnat ollu ehkä jo pikkasen liiankin kireellä kun on ollu aikakin kireellä!

Mutta silti tuntuu että palaset on pikkuhiljaa loksahdellut paikoilleen ja lopputulos on.... hmmmm... Mahtava!!! :D tietenkin tää ohjelma tulee olemaan enemmän riski, kun ei oo perinteinen cheer ohjelma, mutta toivottavasti vastaanotatte sen hyvin ::D:D Iiiks!! :D:D Varmasti on huikea, tottta :D JEee!!! Mutta, C ya!!! Ja muistakaa äänestää paljon :D

Love: Mija

19 kommenttia:

  1. teijän ohjelma on ihan huippu hyvä ja HAUSKA! tsemppiä huomiselle! :) ootte parhaita! <3

    VastaaPoista
  2. onnea huomiselle, yritän päästä äänestämään teitä jonkun muun puhelimella! :D

    VastaaPoista
  3. tehkäää semmonen juttu faceboookkii tyylii näi " paina tykkää tästä kun olet antanut tämän päivän aikana äänen :)

    VastaaPoista
  4. TSEMIÄ TOIS PALJON ! Mika ja Mija VOITTOON ! :)

    VastaaPoista
  5. Te ootte parhaita! Äänestän teitä tosi monta kertaa

    VastaaPoista
  6. woohooo ihana show! <3 jos voitatte, mitä teette rahoilla? :) meneekö seuralle, joukkueelle, vai itsellenne? :) ootte maailman parhita <3

    VastaaPoista
  7. A-M-A-Z-I-N-G !!!!!!!!! Huikea parannus ja muutos!!!! Eka heitto tuomaripöydän takaa ja tuomateiden ilmeet <3 Olisin laittanut kärkikolmikon päinvastaiseen järjestykseen, ja laittanut baarimikkojen tilalle tankotanssija-Henriikan. TEIÄN OIS KUULUNU VOITTAA!!!! Ohjelma oli huikea, mahtavaa kun oli erillaista kuin viimeksi. Juoni oli hyvä ja ihan paras kohta oli se puhelinkohta :D Onnea teille, kiitos paljon ja tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  8. Teillä oli huikea ohjelma ! Vaikka olen itsekkin sitä mieltä että teidän olisi kuulunut voittaa, pyytäisin että sanoisitte faneille ettei hauku teitä voittaneita. Olen lukenut nyt facebookista mm. voittajien haukkumista ja muidenki osaanottajien, olen sitä mieltä että eihä tämä kuulu siihe meidän cheerhenkeen ! Kaikkia pitää kannustaa ja aina jollekkin tulee sellainen olo että väärä voitti. (tämäkin on usein huomattu sm-kisojen jälkeen joukkueiden haukkumisella) Juttelin juuri tuloksista kavereideni kanssa ja mietittiin sitä, että jos emme itse olisi cheerleadereita niin kuka sillon olisi mielestämme voittaja ? Puolueettomana kun ajatteli niin ei oikeesti voinut olla varma ku kaikki oli niin huikeita ! Loppuun vielä että kylmätväreet kulki koko kehossa kun aloititte ohjelman ja se myös kesti koko ohjelman ajan :) kivointa oli juuri että olitte käyttäneet koreografiassa luovuutta kun siellä ei ollut mitään rajoittavia sääntöjä kuten kisoissa ! JA KIITOS SUURESTI, SUOMI TIETÄÄ VIHDOINKIN MILLAISTA CHEERLEADING OSAKSI VOI OLLA ! KIITOS KIITOS KIITOS :)

    VastaaPoista
  9. EIKÄÄ ette voittan:( en pystyny äänestämään niin sanoin mun isälle et jos se voi äänestää; mun iskä äänesti 12kertaa...ei vissii riittäny...........

    VastaaPoista
  10. Olitte ihan mahtavia, voittoon asti ette yltäny mutta kisa oli kova! Teitä oli mukava katsella, pitäkää lippu korkealla! Oi kun täälläki olisi mahollista harrastaa tuommosta, mutta kun ei niin ei..

    VastaaPoista
  11. Teijän ohjelma oli ihan älyttömän magee! Olin varma, että te voitatte. En edes ajatellut, että mikään muu olisi mahdollista, koska olitte ehdottomasti parhaita! Olinkin tosi järkyttynyt lopputuloksesta, mutta vaikka voittosijat jaettiin miten jaettiin, niin se ei silti poista sitä faktaa, että te olette ihan älyttömän taitavia!! Tsemppiä teille kaikkeen tulevaan!

    - Fani

    VastaaPoista
  12. Tosi hyvä myös kolmas sija noin oudossa kilpailussa, ja olitte paras akrobatiatyyppinen esitys! Huikee ohjelma!!!! Varsinkin aloitus ... ja se puhelin :) Ei tuomarit varmaan ollut niin ällistyneitä minkään muun ohjelman kohdalla!

    VastaaPoista
  13. Onnea, olitte tositosi hyviä, ja oisitte ansainnu voiton, mutta pärjäsitte ihan sika hyvin! (: olette parhaita! (; onnea! (:: ++ ohjelmanne oli ihan sairaan hyvä, ihan sika hyvä idea se alotus, ja muutenkin tositositosi hyvä! (: onnea! (::

    VastaaPoista
  14. Aivan mahtava esitys! Te osaatte kyllä tehdä tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan esityksen, oli kyse sitten mm-kisoista tai talent-finaalista!
    Täytyy myöntää etten ole ikinä ennen äänestänyt talentissa, idolssissa tai missään tämän tyyppisissä ohjelmassa, mutta teidän ohjelma oli niin huikea, että ensimmäistä kertaa äänestin parikin kertaa teitä! :)
    Onnea kolmannesta sijasta!

    VastaaPoista
  15. Olitte henkeäsalpaavan upeita...!!!!!!!

    VastaaPoista
  16. Nyt ainakin ehditte levähtää tommosen shown jälkeen. Istuin simmut pyöreenä telkkarin edessä, ohjelma oli mahtava. Se oli show jossa näytitte mitä cheerleadingissa pystyy tekemään. Onnea kolmas sija oli ansaittu! (:

    VastaaPoista
  17. Tervehdys,
    Ensinnäkin haluaisin onnitella teitä hienosta suorituksesta Talentissa. Järjestitte sellaisen shown mitä en osannut odottaa. Temput ja musiikki olivat hioutuneet niin hyvin yhteen, että olen joutunut käyttämään jo useamman minuutin siihen, kun kelailen esitystänne läpi. Koitan löytää jotain pieniä asioita mitä en välttämättä ole vielä huomannut. Voisi jopa sanoa, että esityksenne hipoi täydellisyyttä.

    Pari päivää olen miettinyt että miksette voittaneet, mutta tänä aamuna sain vastauksen siihen ja totean että kyllähän te voititte. Saitte ehkä paremman voitin kuin Talentin voiton. Nimittäin näkyvyyttä lajillenne. Jos en ihan väärässä ole, niin tässä lajissa harrastelijamäärät eivät ole niin suuria, mutta varmasti teidän esitysten jälkeen moni nuori ajattelee kotona että olisi todella siistiä harrastaa tota samaa. Toivonkin että saisitte lajillenne uusia harrastajia, niin tuntisitte voittaneenne.

    Toivon teille kaikkea hyvää jatkoon ja onnea ja menestystä tuleviin kisoihin. Ilman teitä en tietäisi mitään tästä hienosta lajista, tai no en varmasti tiedä vieläkään mitään, mutta ainakin osaan arvostaa sitä ja nauttia sen katsomisesta.

    Kiitos!

    VastaaPoista
  18. oli ihan mahtava ohjelma! jotain vähän erilaista, ei sitä perusmeinikiä, ja olisitte todellakin ansainneet mun mielestä sen 30 000e show'llanne! ^^
    onnee vielä kolmannesta sijasta, sekin oli tosiaan todella hyvä sijoitus =)

    toivottavasti itteki oon joskus ees puoliks yhtä hyvä ku te! ;D

    VastaaPoista
  19. Olitte selkeästi parhaat!

    VastaaPoista