keskiviikko 23. marraskuuta 2011

päästiin talent suomen FINAALIIN!!! :)

No heippa!!! :):)

Aikamoista retkutusta on ollut nää viimeiset viikot... ja varsinkin semifinaalien jälkeen kun ollaan koitettu saada tätä finaaliesitystä valmiiksi!! :) Mut kuinka siistiä tää on?? Me ollaan tosi kikseissämme siitä että saadaan tehdä vielä uus esitys suurelle yleisölle, mitä nyt stressiltämme ehitään iloita :D:D

Semifinaali meni meijän osalta tosi hyvin, niinkun se ohjelmasta näkyykin. ELi mitään ei tippunu eikä pahempia ongelmia käyny esityksen aikana ja siitä ollaan TOSI ilosia!! :) Vaikka siinä ei ollutkaan mitään SUPER vaikeeta stunttia ni se jännitti ihan sikana!! Ja kun on totuttu cheer-kilpailuohjelmien kanssa siihen että niitä ohjelmia on tehty se 100 toistoa ja simuloitu kilpailutilannetta ja tiedetään tasan tarkkaan että millä hetkellä on mikä, ni oli melko jännää ja haastavaa treenata tuota semifinaaliesitystä ihan eri tilassa ja paikassa ja sitten päästä siihen lavalle kattomaan että miten ne sitten oikeesti toteutetaan! Onneksi meillä oli jo viralliset treenit barona areenalla perjantaina ja se oli erittäin hyvästä! Lauantain aikanakin oli kahdet eri treenit lavalle ennen itse ohjelman alkua!! Jos perjantaina vielä meni ihan hyvin, ni lauantaina oli kyllä ilmassa stressiä.... Ja sitten kun oli vielä enemmän niitä valoja kun edellisenä päivänä ni meiltä jopa tippu kaks stunttia aamun ekassa harjotuksessa joka sitten veti pinnaa vielä pikkasen tiukemmalle !! Huh, ihan vaan kun ajattelee sitä ni alkaa ahdistaa :D:D:D Koko päivä oli kyllä tosi rankka! Ainakin mulla, Mijalla, oli niin että tunteet meni vaan ääripäästä ääripäähän: eka jännitti sitte pelotti sitte stressas sitte innosti sitte ei jaksanu enää oottaa että päästään lavalle ja esiintyy ja sitte taas jännitti ja toi sykli jatku koko päivän :D:D:D Ja vielä vaihtu tosi nopeesti ne fiilikset... hui :D:D Mut oli se tosi kivaa kokonaisuudessa! Tosi siistii!! Ja siel oli meikkaaja ja hiusten laittaja, ei tarvinnu ite oikeen tehä mitään :):)

Esityksen jälkeen mulla on sitten aina vähän hupsu fiilis. Ku ei enää tarvi jännittää ni sitte ei oikeen tiedä että mitä tekis :D:D:D Olihan se vähän mood killer se Samin kommentti ehkä, mutta ihan hyvä se oli se kommentti sitte ku enemmän sitä mietti! Meinaan että mitä enemmän sitä saa kommenttia vaikka onkin negatiivista ni sitä parempi... sitte saa enemmän näkökulma siihen ku ite ollaan niin tän lajin pauloissa ettei ehkä ymmärrä että miten muut sen näkee :):)  Mutta ei sen takia silti pidä muuttaa sitä mitä laji on ja mitä me ollaan :D:D Ja Katja ja Jaanahan oli ihan kikseissään, se oli niin siistii!!!! :):)

Se äänestystulosten kertominen tulikin sitten tosi nopeesti sen esityksen jälkeen!! Siinä vaiheessa kun oli eniten ääniä saanut kerrottu ni jännitti tosi paljon että saatiinko tarpeeksi että päästäis semifinaaliin..... Onneks meijän nimi sitten tuli jo seuraavana, ettei ihan loppuun asti tarvinnut jännittää... Ja sitte kävi se harmittava juttu että meitä jouduttiin verrata erikkin.... Sen sanon että me ollaan ihan erikin faneja molemmat Mikan kanssa kun ollaan vielä siellä takahuoneessa häneen tutustuttu! Ja erik kun oli talent sivun mukaan ennakkosuosikki asemassa, ni jännitti tosi paljon!!!! Ja kun tiedettiin että ne tuomarit myös fanittaa erikkiä.... Se oli siis melko täpärällä, vielä ei tiedetä eikä tullakkaan tietämään että oltiinko me yleisöäänestyksen 2. vai 3.! Huh kun jännitti ne tuomarien kommentit ja että ketä ne sitten valitsee!!! No, sanotaan että harmitti että oltiin siinä Erikkiä vastaan mutta Onneks me päästiin!!! Niinkun sanottiin haastattelussakin sen jälkeen, nyt saadaan vielä tehdä yksi hieno show ja se voi olla paljon riskimpi koska enää ei voi tippua!! :D:D

Eli noi oli vikat semifinaalit ja jos jollekkin oli vielä epäselvää.... finaali on ens lauantaina... eli kolmen päivän päästä!!! OHO!! :D:D Siellä esiintyy kymmenen eri esitystä (tulitaiteilijat Duo Flow, hauska Minimies, DJ Preal, VIP Bar Tenders, laulajat Jouko Lukkonen ja Molly Rosenström, tankotanssija Henriikka Roo, Jari Tapanainen, Unito sekä ME) josta joku sitten voittaa koko Talent Suomen JA 30 000 euroa! Voittaja on se, joka on saanut eniten yleisöääniä!! Ja äänestys on JO ALKANU!! Eli se alko maanantaina ja ihmiset voi äänestää omaa suosikkiaan koko viikon, mutta viimeistään taas lauantaina ohjelman aikana! Se on sinänsä kyllä aika hassuu, että ei liity ollenkaan siihen finaaliesitykseen se äänestys, mutta toisaalta kai ne taidot on jo semifinaaleissakin nähty...

Kun kystyään että mitä me haetaan tästä talent finaalista, että halutaanko me voittaa ni tietenkin se vastaus on että joo, kuka nyt ei haluis 30 000 euroa? Siinä olis sitten hyvä pesäraha cheerleiritoiminnan alottamiseeen!!!:) Stuntleirejä, cheerleirejä, kaikkea kivaa :) Ja ehkä siitä säästyis pikkasen rahaa jopa siihen, että ei tarvis omasta pussista maksaa ens vuoden kilpailumaksuja! Mutta samalla ollaan nyt vaan tosi tyytyväisiä myös siihen että ollaan päästy näin pitkälle sillä nyt ei kukaan enää tipu talentista ja ollaan päästy tekemään ja esiintymään mahdollisimman paljon!! Onhan se aika hienoa, että cheerleading on päässy näin pitkälle!! :D Näin meistä kirjotetaan talentin sivulla:

Säteilevät Mija Schrey ja Mika Pennanen esittävät paristuntteja, jotka pitävät painovoimaa pilkkanaan. Semifinaalissa Mija ja Mika laittoivat pystyyn huikean shown päästämällä irti kilpacheerleadingin säännöistä - mitäköhän maailmanmestarit keksivät finaaliin?

Ja huh mitä ollaankaan keksitty finaaliin, se aikoo olla jotain ihan muuta!! Ei saada paljastaa oikeen mitään, mutta jos onnistutaan tässä meijän esityksessä ni se aikoo olla vielä parempi niin stunttien vaikeustason, esityksen kokonaisuuden sekä teeman osalta :):) Mutta on tosi kivaa ja jännittäväää tehä jotain tällasta pikkasen erilaista :D:D Ja kun kuitenkin kaikki esitykset tähtää siihen voittoon, ni niin mekin!!! Me tehään kaikkemme ja pikkasen enemmän tän shown ja musiikin ja rekvisiitan ja muun eteen mutta me ei voida pärjätä tässä kisassa yksin sillä kaikki riippuu siitä että ketä äänestetään eniten ei vaan siitä että kuka tekee parhaimman shown!! Joten meijän suuri pyyntä on etttä AUTTAKAA meitä jos haluatte ja ootte sitä mieltä että me oltais voiton arvosia!!!! Äänestäkää itse, mutta vielä tärkeämmin koittakaa rekrytoida ja saada muita ihmisiä äänestämään meitä jotta sana leviää! Jos meitä äänestää tuhta ihmistä ni saadaan tuhat ääntä, mutta jos jokainen niistä tuhannesta saa yhen kaverinkin äänestämään ni siinä on jo tuplasti lisää!!!! Ja jos jokainen saa kaksi äänestämään ni siinä on jo triplasti enemmän!!! ELi se ei ehkä ittestään tunnu suurelta avulta että pyytää jotain kaveria äänestämään, mutta yhdessä jos jokainen ottaa sen omaksi tehtäväkseen ni se saattaa olla jo tosi suuri voima joka voi viedä meijät voittoon!!!! :):) Ja jos se voitto tulis, ni ainakin cheerleaderit aikoo kyllä siitä hyötyä leirien ja tapahtumien merkeissä !!!! :):)

Sitten vielä äänestystiedot::
Tekstiviestillä: tekstaa 8 numeroon  173004
soittamalla: numeroon 0700 79278






Tässä vielä semifinaaliesitys:

Flash toistinta ei löytynyt.


JA SITTEN ONKIN JO KIIRE TREENAAMAAN!!!!! heippa :)

12 kommenttia:

  1. Jeee hyvä mija & mika <3 kyl te voitatte :)

    VastaaPoista
  2. toivottavasti voitatte ! (: ♥

    VastaaPoista
  3. Oon jo äänestäny 2 kertaa

    VastaaPoista
  4. wuhu uskon teihin! ootte ihan huippuja!! en malta oottaa lauantaita(: ♥

    VastaaPoista
  5. Onneaaa Mika ja Mija !

    VastaaPoista
  6. OOtte ihan parhaita kyllä te voitatte! <3 -essi-

    VastaaPoista
  7. jeee hyvähyvä tsemppiä finaaliin !! ;))

    VastaaPoista
  8. Otte ihan sairaan hyviä! Onnea finaaliin ja tsemii treenamiseen! :) Mika ja Mija voittoon!

    VastaaPoista
  9. Ootte niin hyvii, te kyl voitatte <3 ! -benita-

    VastaaPoista
  10. Onnee finaaliin! Ootte kyllä niin hyviä että luotan siihen että on mahtava esitys tulossa :)
    Mut tosta viime esityksestä jäi vaan mietityttämään että ketä noi ihmiset teijän lisäks oli tossa? Eiks siin oo ainaki Nita? :))

    VastaaPoista