maanantai 26. syyskuuta 2011

La 01.10.2011 klo 19:00

Eli näillä näkymin Helsingin karsintapäivä näkyy töllöttimessä tän viikon lauantaina kello 19.00!! Ja Helsinki kun on se kaupunki jossa me oltiin karsimassa, ni me näytään sitten siellä! Eli nyt lauantaina toivottavasti mahdollisimman moni katsoo miten meillä menee, millanen esitys meillä on jo miten tuomarit ja yleisö siihen reagoi! Me ei voida kertoa teille mitään, vaikka pyyntöjä onkin jo tullut, on vaan katsottava ens lauantai ja pidettävä peukut pystyssä!! :)

Me ootetaan myös ihan sikana sitä että nähdään meijän esitys telkussa kun ei olla ollenkaan vielä nähty miltä se sitten näytti, tosi jännittävää :) Ja myös samalla ootetaan että nähään kaikki muutkin näytökset, millasia esityksiä pääsee jatkoon ja millasia tippuu?? Ja ollaanko kummassa ryhmässä :) No, mutta meni miten meni, niin ainakin ollaan telkkuun toivottavasti päästy, eli aina se on cheerleadingille enemmän näkyvyyttä ++!

Vastauksia vielä muihin kysymyksiin, jota edellisen updeitin kohalla kysyttiin:

Paitatilausten aikataulusta ei vielä tiedetä! Me ollaan saatu sellanen amerikkalainen cheerpaitojen suunnittelufirma ehkä sponssaa meille jonkun SUPERMAGEEN logon/designin siihen paitaan ni kestää ku pitää puhuu siitä niiden kanssa vielä :) Tähdätään kuitenkin siihen että saatais paidat karsintakisoihin! ...se olis tavote :)

Keep Working!

5 kommenttia:

  1. haha löysin just tänään kauan kateissa ollu "keep vorking" ranneke mitä jakelitt kisoissa:D

    VastaaPoista
  2. Näin just äsken nelosen mainoskatkolla pienen pätkän teijän ohjelmaa, ja katsojien sekä tuomareiden ilmeitä! Ihan varmana pääsitte jatkoon! :)

    VastaaPoista
  3. Jee, kiva että löysit rannekkeen! Mä tykkään kauheesti niistä rannekkeista t. mija

    Voi ei, mä en ole vielä nähnyt edes pientä pätkää siitä ohjelmasta!! :) Jännää!! :):)

    VastaaPoista
  4. Montako paitaa teijän olis tarkotus tilata? Ja miten sitte jaatte ne? Toivon niin saavani semmosen, koska se rannekekkin jäi multa saamatta! :( Mun tuurilla en todellakaa saa sitä...:(Mutta kiva että teette sellaset:)

    VastaaPoista
  5. Niistä paidoista mekin joudutaan maksamaan, joten tarkotus on se, että yhdessä sitten ostetaan sellaset ja kaikki jotka haluaa ni tilaa sellasen! Jollon ainoo ehto on että tilaa ja maksaa paidan sitten sen ajan puitteissa kun annetaan! Mutta että paitoja meillä ei oo varaa antaa ilmaseksi :) Kai oot tykänny meistä www.facebook.com/mikamijastunts siellä saa nopeammin tiedon kaikista uusimmista käänteistä kun täällä!!

    VastaaPoista