keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Day 56: UUS STUNTTI, uus ohjelma, uus tapa pitää blogia...

Mija:

Okei, siis paljon uutta.. No ensinnäkin kerrotaan että me nyt vaan osataan puolvoltti ylös 1.5 kierteellä :D:D Heh, ku meijän piti flikillä ni Kali ja Kennyn mielestä me tarvitaan joku mageempi stuntti jolla alotetaan. Että kun alotetaan ohjelma, ni se viestittää yleisölle 'Te ette oo ikinä kuullu meistä, mut nyt te mietitte että miksette oo' :D. Ja sitte ne kysy että ollaanko tehty puolvolttii 1.5 kierteellä, se on niiden mielestä helpompi ku flikki kierre... No sitte tehtiin yks puolvoltti ja niiden mielestä se oli super hyvä ja tehtiin sitten yks kierre lisää... Ja se meni nyt ihan eritavalla kun viimeks! (Ku kerran aikasemmin treenattiin, siitä on videoo).. No sitte Kenny selitti Mikalle vielä hyvin että miten sen pitäis sitä lähtee pyörittää ja mihin suuntaan heittää ja oisko niinku.... kuudes kerta ni se jäi ylös!!! :D:D Wohoo! :D Ja sitten muutama muukin kerta ja sillä meijän nyt pitäis alottaa ohjelma!!

Sitten ohjelman runko muuttu silleen, että tulee puolvoltti 1.5 kierteellä, sitten vasen jouskari (pitää kulemma tehä venyvyysliike heti jos voi... silleen ihan järkevää=) :D Sitte tuodaan käsille ja koko kierre siihen haara-asentoon mistä lähtee kässäri ja sitten suoraan kässäriin! Ja tänään tehtiin myös se jatkuminen ekaa kertaa suoraan! Sitten tulee cupie ja fullover ja se uus transitio, eli puolkierre käsille (niin että mä oon selkä yleisöön päin) Siitä heittää puolkierre etuperinvoltin koppiin ja kopista kierteen seisomaan. Sitte on hetken hengähdys ja SBF stretsi, jalanvaihto toiseen stretsiin. Sitten sellanen heitto eteen kopiin/syliin nimeltään front cradle ja siitä sitten heitto eteen ja rewind blokkiin. siitä vaaka ja sitten tupla ja ohjelma loppuu siihen! Tehtiin kerran toi eka osa ohjelmasta jopa silleen että se meni kokonaan!!! Ja tietty multa loppu akku... Ja sitten vielä Lisa pakotti meijät tekemään koko ohjelman kerran. Sanoen että vaikka jokin menis pieleen ni ei haittaa ja ei haittaa jos tarvii ottaa taukoa... Kunhan tekee kaiken...

Heh, no me esitettiin se sitten koko meijän joukkueelle matolla ja... No, sanotaanko että varmaan mikään stuntti ei menny ekalla :D:D Ja sitte lopuks oli niin hapottavaa että just ja just saatiin tehtyy tossi stretsi :D:D Mut tästä pitää vaan lähtee eteenpäin!!!

Ja.. no sitten vähän tylsempi asia teille. Voi nimittäin olla ettei enää kauheesti pistetä tänne videoita. Noiden jenkkien mielestä ei pitäis kauheesti levitellä sitä ohjelmaa, nimittäin kilpailijat voi sitten kato rakentaa sen mukaan niiden ohjelman myös jos levitellään meijän juttuja kaikkialla...Ja sitten ei oo niin yllättävää enää jos kaikki sen on jo nähny! Voi olla että on ihan turhaa... mutta samalla ehkä jos se vaikuttais ees millään tavalla negatiivisesti ni sitte mielummin ollaan liian varovaisii kun ei! Mutta katotaan nytten että miten ratkastaan tää. Varmaan tehään niin että tehään se FB ryhmä, johon pitää sitte tulla jäseneks ja sitte vaan jäsenille näkyy ne videot tai jotain!

Kertokaa vaan ajatuksii jos joku mietityttää, vastaan vasta vähän myöhemmin edellisiin kysymyksiin ku eilen kirjotin tosi pitkät vastaukset ja vahingos poistin ne, ÄRSYTTÄVÄÄ!! :D:D mutta, Nyt aletaan kyllä treenaa tosi tosi paljon koska ollaan molemmat IHAN SIKA KIKSEISSÄ tästä meijän uudesta ohjelmasta ja puolvoltista!!!! IHAN SIKA KIKSEISSÄMME!!!!!!

3 kommenttia:

  1. Millaset säädöt bloggerissa on et voiko säätää niin et vain Suomessa olevat näkee blogin mut muut ei näe tai sitte yksityinen, siinä on kai 100 lukijaa rajana mikä on sekin ihan hyvä määrä, mut siinä voi ainakin varmistua et jokainen lukija on Suomenkielinen ja youtubesta private niin videot ei näy kuin suoralla linkillä eli vain blogin kautta.
    Yksityinen jos on niin tarvii olla blogger tili mut se ei ole iso homma tehdä, sitä paitsi sitä kautta on helpompi seurata blogeja koska ne päivittyy.

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän kllä ton videoinnin huonot puolet :( tosi harmi vaan lukijoita kohtaan, mutta ehkä kannattaa ottaa varman päälle!

    VastaaPoista
  3. Mä kannatan ekan anonyymin ehdotusta! Ne videot on niin siistejä, eikä stuntteja oo helppo ymmärtää ilman niitä.

    VastaaPoista