tiistai 8. maaliskuuta 2011

Day 54

Mija
Näistä treeneistä ei oo videota... Mä olin ollu valmentaa ja sitten kuvannu siellä yhtä stunttia ja TIETENKIN...Tietenkin, unohdin sitten sen kameran sinne treeneihin. No positiivinen asia on että oon saanut sen jo takasin! Mutta... anyway, tässä tulee vaan tällanen pikkubriiffi meijän reeneistä.

Treenattiin kässäriä, SBF:libbee/libraa ja sitten sitä fulloveria taas kerran! Nyt oli melko lyhyet treenit ja VITSI olin kyllä jotenkin super poikki... Ja puhumattakaan sitten mitän poikki olin treeneis ku oli sitten vielä 2,5 h mattotreenit :)

Mutta, kässäri parani! Nyt eka meil oli siis ongelmia yhtäkkii siihen kässäriin pääsyn kanssa, mut sitten kun se korjaantu ni silti oli ongelmii sitten sieltä blokkiin/cupieen vaihdossa joka oli aiemmin menny hyvin! Se kai johtu sitten siitä että vaikka se kässäri tuli hyvin ni se ei kuitenkaan vielä tullut siihen niin hyvin että sitten siitä jatkaminen oli taas hankalampaa... mutta NYT saatiin se taas menemään niinkun ennen :) Wohoo!

Sitten treenattiin siis sitä SBF stretsii, mutta tehtiin vaan eka blokkiin ja sitten libbeen.. jotain hassuu siinä nytten sitten taas on ja kehitettiin ja mietittiin ja sekin kyllä alko menee paremmin... ei vaan menty ihan stretsiin asti vaan tehtiin libbeä. Mutta mä uskon että ens kerralla saadaan tehtyy stretsiin asti... PAITSI... että se on kai sitten jo ens treenit kun meillä on noi jenkit! Niitä tulikin nyt kolme kahen sijaan ja on aika kivaa että tuli tyttö ekstrana :) Ei oo pitkään aikaan ollukkaan tyttöö ja se poika ja tyttö: Kenny ja Kali, ni ne on hawailta ja on voittanu NCA parisarjan, eli ne voi myös näyttää mageita stuntteja, jihuu :D:D

Lopus tehtiin viel fullaroundii joka aluks meni hyvin, mutta sitten alko menee hieman huonommin... Se koko pyörityksen alku tuntu pikkasen hassulta, mutta oikeesti.. musta vaan tuntuu että me alettiin olee tosi väskii siinä vaiheessa joka ainakin näky siinä vaiheessa kun tehtiin se eka cupie josta se vaihto tulee ni full upilla eikä sekään sitten enää menny ja alettiin taas vaan treenaa normi fulluppia.... Se alko pikkasen ärsyttää :D:D

MUTTA!! Sitten mä sain oppimiskokemuksen ja opin vielä paremmin kuuntelemaan Mikaa ja sitä, että missä vaiheessa mun pitäis tehä se vika käsityöntö nimeltään 'flick' Mikan ranteista. Ja nyt tuntu että sain odotettuu ihan siihen asti kunnes Mika lähtee kääntää ja sitte työnsin, jee! :)

Mutta nyt ei treenata ainakaan keskiviikkoon saakka.. heh, eli siis tänään ja huomenna ei treenata kun mika on pelle-hyppy esityksessä! Mutta sitten ainakin viikonloppuna on molempina päivinä meillä treenit Kennyn ja Kalin kanssa, eli huikeita updeittejä on luvassa ens viikon alussa!!!

BUT dont worry, kyllä mä tänne tuun sitäkin ennen kirjottelemaan juttuja!
Ja siihen mennessä pitäkää huolta että käytte kattoo jos kysyitte jotain ni mun vastaukset day 52 JA 53 kohdalle.

Ja sitten kysymys teille, olisko huono idea pistää pystyyn Mikamijastunts fb-sivu, johon kaikki vois tulla kavereiks ja sitten voitas siellä kertoo sellasii pikku kuulumisia ja kirjottaa että millon on tullu update ja silleen, ettei tarvi sitten turhaan tulla kattelemaan että onko updeittejä tullu? :) Ja sinne vois tietty sitten vielä helpommin kommentoida ja herättää keskusteluu... Mitä mieltä ootte?

5 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=kkvB-sobWHo

    Sekoaako Mija samalla tavalla kun voitat kisoissa?
    Siitä voi ottaa oppia. :D

    VastaaPoista
  2. Joo facebook sivu! :)

    VastaaPoista
  3. joo fb sivu!!!!!!! hyvä idea

    VastaaPoista
  4. Joo fb sivu kuulostaa hyvältä !

    VastaaPoista
  5. Haha, en tiiä sekoonko, mut voi olla :D:D:D

    VastaaPoista