keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Day 52 (MAHTAVA video) :D

Video:


Muuten oottaa mikan updeittiä

9 kommenttia:

  1. Mija, kuinka paljon sun tarvii jännittää koko kroppaa kun nouset ylös ja minkä verran voit rentouttaa joitain lihaksia ylhäällä ollessa, paketti oltava kuitenkin suht tiukkana ilmeisesti koko ajan että Mika pystyy tasapainoittamaan käsillä pieniä heilahduksia.
    Hyvä yhteishenki näkyy olevan aina videoilla ja avustajia/varmistajia riittää vaikka niilläkin treeniä varmaan on ja onko välillä huonoja päiviä treenauksissa vai onko aina hauskaa? Vaikutat kuitenkin iloisesta persoonalta. :)

    VastaaPoista
  2. Aika hyvä kysymys, koska toi on tosi olennaista toi jännittäminen ja oikeestaan tosi vaikeetakin... On pidettävä hartiat, kyljet ja lantion seutu vatsan kanssa tosi paikallaan mutta samalla pitää huomioida ettei voi vaan jännittää itteään maailman eniten, sillä sillon usein tapahtuu niin että ne stuntit alkaa tärisee! (Tää usein tapahtuu kun ihmiset alkaa nousemaan, ja ne on ku katu pora) Eli on silti tärkeetä koittaa löytää sellanen tietyn tason 'mukavuus' siellä ylhäällä niin että se vaikuttaa ja tuntuu luonnolliselta!
    Mä kyllä voisin viel jännittää keskivartalosta enemmänkin, se on vielä työnalla, tarkotushan on ettei heiluis ollenkaan. Mutta siis kun tehään varsinkin uusia stuntteja tai tota cupie fullaroundia tai jotain ni kyllähän siinä naama menee peruslukemalle keskittymisen takii ja ylhäällä ei aluks hengitäkään kun panostaa siihen paljon ettei heluis ollenkaan vaikka tulis mitä!

    Ehkä suurin ero paristunttien ja tyttöstunttien välillä on just se, että tyttöstunteissa kun päällinen tekee, niin sen on pikkasen haettava sitä omaa painoa ite mutta paristunteissa ei saa koittaa hakee sitä painoa ollenkaan vaan poika sitten liikkee siellä alla, tytön on vaan tarkotus olla täysin paikallaan kun joku puutikku!

    No sitten kun me tehään Mikan kanssa stuntteja ni tollaset perusstuntit on niin helppoja että kun pelleillään ni siellä kyllä vois tehä varmaan mitä vaan eikä jännittää..Ei oo tietty mikään tarkotus koska sillon vaikuttaa Mikan duunia huomattavasti mutta siinä vaiheessa kun alkaa nauraa ni se jännittäminen on vielä tosi paljn hankalampaa ;)

    Ja se, että meillä avustajia/spottereita riittää ni se on aivan mahtavaa ja me ollaan siitä tosi kiitollisia! Meil on gorilloissa sellanen käytäntö että jengi käy aika paljon stunttaamassa omalla ajalla jotta kehityttäis, joten usein se toimii sitten silleen että spotataat toisiamme. Onneks jengi on niin aktiivista ja haluaa kehtittyä että melkeen aina kun pyydetään että haluuko joku tulla stunttaa ni tulee ainakin yks pari! :)

    Ja huonoja päiviä on. Sillon tuntuu ettei jaksais treenata/keskittyä. Tai esim. day 49 just... se oli mulle huono :) Tai varsinkin jos jutut alkaa menee tosi huonosti... Mutta sitten se pelastus on että on kivoja kavereita kenen kanssa treenata ja se, että miettii että meillä on tavotteena MM-kisat! Mutta usein mulle on myös käyny niin, että tuun treeneihin ja sanon että NYT on huono päivä ja parit stuntit kun tehään alle ni sitten ei enää oo huono päivä kun on niin kivaa :D:D Ja oon mä kyllä aika ilonen persoona :D

    Jos on muita kysymyksiä ni kertokaa/kyselkää vaan ja jos en osannu kokonaan vastata sun kysymykseen ni kysy jatkokysymyksiä :)

    VastaaPoista
  3. ÄÄÄÄW tätä on nii ihana kattooo! tuli nii hyvä fiilis!:D
    ootte kehittyny iha sikana! toi käsin-seisontajuttukihan menee jo paljo paremmin.!

    teillä menee noi stunttitekniikat tosi hyvin yhtee:o kauanko ootte ollu tälläsenä "parina" :)?

    muuten sillon aikanaan ku aloitte stunttailee kahestaa nii miten päädyitte just tähän pariin vai ehottiko valmentajat vai miten :)?

    VastaaPoista
  4. Oikeesti ootte tosi hyvii :) Tolt videolta lopusta näkee kuinka hyvin tuutte toimeen ;)

    Mijalta kysyisin että ootko ollu pitämässä Spirit Shakin'ille joskus 09 tai 10 akroleiriä ? Ku ote oon SSC:ssä ja kiinnostais tietää että ootko tosiaan valmentanu mua siellä akrobatialeirillä :D

    Mija oot ihana ku oot nii ilonen ja kisoissaki katoin ku menit juttelee vaa iha vieraillekki ihmisille :)

    VastaaPoista
  5. TOSIAAN MAHTAVA VIDEO!!!=)

    VastaaPoista
  6. Mika, heitä updeittii :)

    VastaaPoista
  7. vähän ihana tuo loppu!:) aw

    VastaaPoista
  8. Sori että kesti kauan tulla tänne vastaamaan! Ja kiitos kysymyksistä :D:D:D Ja tietenkin kannustuksista myös :)ka teh
    Eka kommennttina vaan kun sanoit et käsilläseisonta juttu menee paremmin ni joo, se on totta! Toi oli eka kerta kun tehtiin suraan! ..Se oli taas sellanen hetki ku eka tehtiin, että alko sydän tykyttää kun jänskätti että mitä tulisi käymään, mutta hyvinhän se meni! :D:D

    Kysymykseen että kauanko ollaan stuntattu ni on ehkä vaikee vastata.... Mutta sen mä tiedän millon alotettiin koska se on nyt kolme vuotta sitten. Tarina menee niin että mulle soitettiin norjasta jos tulisin valmentaa Viqueens joukkueita Norjaan ja että ottaisin jonkun pojan mukaan. No soitin sitte Mikalle ja kysyin että tuleeko se mukaan ja se lähti. Siellä sitten tehtiin vähän stunttejakin ja meni hyvin ja oikeestaan Martine, joka valmentaa viqueenssin naisia ni sitte kysäs että miksette te menis kisaamaan että tehän voisitte olla tosi hyvii ja siitä se idea sitten lähtikin! :D Ja sinä vuonna osallistuttiinkin sitten SM.kisoihin (2008) ja voitettiin! No ei sitten päästy jatkamaan em-kisoihin omien kiireiden takia ja sitten kulu vuos ja sitten kulu toinen kun olin jenkeissä ja sitten taas alettiin stuntttaa nyt em-kisojen jälkeen, eli kun alotettiin tää blogikin!

    Ja tohon akroleiri kysymykseen vastaus on joo, ainakin olin nyt viime kesän alussa valmentaa akroleirii? ...en enää kyl muista että missä se oli kun olin sillon vielä ihan pääpyörällä siitä kun olin just tullu jenkeistä!! Must tuntuu että se oli järvenpäässä ja se on varmaan se mitä tarkotit? JOs on ni olin joo :D:D

    Ja kyllä mä oon kyl vähän tällanen yli ilonen ihminen, mut kylhän se on kivempaa ku olla yli masis ;)

    Kaikki kyssärit on siis tosiaankin aina tervetulleita :D

    VastaaPoista