lauantai 26. helmikuuta 2011

Turhauttava Day 49

Mija:

Mun yleinen fiilis day 49:stä on tylsä.... No okei, kun tosta videosta nyt kattelee mitä me saatiin kuvattuu ni alku oli kiva ja hauska! Ja okei... eka meil ei ollu spottereita ja tehtiin perusstuntteja mut sitten Jürgen (meijän jengiläinen poika Tuomas) tuli ja saatiin tehtyy pikkasen lisää kun oli spotteri. Ja treenattiin sellasta aika hauskaa juttuja joka on että tehään full up blokkiin ja siitä sitten heti jatketaan fullaround ylhäällä blokissa! Eli ei pysähdy välillä ollenkaan. Se oli aika hyvää treenii sen takii että sen jälkeen normi full up ja fullaround ei kyllä tunnu yhtään niin monimutkasilta ja Mika tykkäs tosi paljon ku siinä tuli just sitä käsi-jalka koordinaatiota, jota sillä pitää olla kaikissa stunteissakin! Kato kun nytte Mikan on pakko joustaa jaloista kun se full up tulee ylös, jotta se voi heti jatkaa sen toisen ylöspäin heittämistä kans!

Aluks tuli aika hauskoi juttuja kun mä en ihan pitäny hartioita linjassa ekassa fullupissa ja koitettiin siitä lähtee heti jatkaa eteenpäin.... :D Sielt tuli kyllä lentelyjä minne sattu :D:D Tai mulle sydäreitä ku luulin et lähtee eteenpäin, mut Mika ei heittänykkää ja jäi vaan silleen et olikin full up joka vähän vaan pyöri yli :D:D Mutta saatiin se kyllä menemäänkin ihan kiitettävästi!!

Mutta SITTEN!!! Sitten alettiin taas tekee sitä kässäriä.... Ja se on IIIN ÄRSYTTÄVÄÄÄÄ kun se meni aluks tosi hyvin. Opittiin tyyliin ekalla ja meni tosi hyvin jo tokalla kerralla ja se on ollu NIIIN NIIIN Helppo... Ja nyt yhtäkkii me ei muka osata sitä ollenkaan.... Nojoo, saatiin se kyllä menemään ihan kässäriin asti välillä, mutta sillonkin se tuntu tosi huonolta ja tuli just ja just. Ja se on niin ärsyttävää kun tietää että siinä on nyt joku vaan viallaan ja ei oikeen tiiä että mikä se on. Kokoajan katottiin videoita ja analysoitiin sitä mitä tehtiin: Mika joustaa pitempään, nopeempaa, ei valu eteeen, pitää käsiä kapeemmalla tai leveemmällä tai sit et heittää ylös mut sitte vetää alas tai että mä ootan pitempään tai lähen nopeempaa tai katon alas tai pidän käsiäkoukummassa tai en... Ja välillä joku juttu toimi ja taas välillä ei.... Arrrg!!!! Ja just siis se, että tuntuu siltä että sen PITÄIS olla tosi helppo.... no kyllä siis saatiin ylöski tehtyy ja tehtiin blokkiin ja se on nyt kyllä tosi tosi helpoks stuntiks tullu. Että kyllä sen blokin varmaan aina saa äämään ylös, se on mageeta! Koitettiin ihan vaan huvikseen vähän silleen että tehtäis kässäri suoraan libbeen... no se ei kyllä menny niin hyvin mutta ei sitte kyllä sitä ihan koitettu kauheesti treenatakkaan, muutama kokeilu vaan sillon ku se kässäri päätti mennä paremmin ;)

Ja sitte tehtiin rewindiä.... Ehkä mulla oli vaan vähän huono päivä! Ärsytti vaan jotenki siinä vaiheessa ja sitten en muistanu/jaksanu/osannu tai tsempannu tarpeeks ja en tehny rewindii tosi tosi hyvin silleen että saisin sen katseen taas jalkateriin ja jalkaterät Mikan käsiin... Koitin kuitenki tietty, mut oli jotenki ... en tiedä... seki kai alko ärsyttää :D:D Sitte tehtiin cupieta mutta ei se menny. Mika sai kyllä hyvin treenattuu taas siinä rewindissä lisää omia kikkojansa pään ja käsin kannalta :) Hyvä oli!! Se cupie ei menny ku mä en saanu aseteltua jalkojani hyvin vaikka voi olla ettei Mikaltakaan siinä vaiheessa menny ihan täydellisesti kun se jotain myös kokoajan tuskasteli :)

Mutta all in all... on ihan hyvä että ne treenit on saatu tehtyy ja päästään eteenpäin ;);)


ja musa-raitakin ehkäistiin ku se rikkoo tekijänoikeuksia...... hitto!

4 kommenttia:

  1. miks mä en nää mitää videoo:(

    VastaaPoista
  2. En mäkään nää sitä videoo! :/

    VastaaPoista
  3. Se on kun mun kone temppuili eikä suostunu lataan sitä youtubeen, mutta nyt on!

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti Mika voisi myös kirjoittaa useammin fiiliksiä tänne, että olisi kummankin näkökulmat esillä :)

    VastaaPoista