keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Day 43

Heissan!

Ensinnäkin kiitti kaikista kommenteista mitä kirjotitte viime updeittiin! Niitä on tosi kiva lukea ja sillon aina huomaa että joku käy lukemassakin ja tulee pikkasen vuoropuhelua :D Ne jotka oli kommentoinu ni käykää kattoo, vastasin sinne nyt melko pitkän viestin ja koitin huomioida kaikki kommentit :) Nuriskaa ja valittakaa jos ette saanu tarpeeks pitkää vastausta ni sitte vastaan tai vastaillaan lisää parhaimman osaamisemme mukaan! Voitte myös kysyy ihan mitä vaan cheer liittyvää, ei tarvi olla just paristuntteihin liittyvää!

Mutta, heh, day 43 treenit oli ehkä hieman onnettomat :D:D Me treenattiin vaan puol tuntii ennen omii treenejä ja koitettiin sellasta heilautusta jota Marjolla ja hevillä oli Sm-kisoissa ja ajateltiin jos sen sais kässäriin heilautettua.... Heh, no, se ei ainakaan mitenkään onnistunut kun muutama kerta koitettiin! (se on se joka ensin näkyy tossa videolla). Sitten mietittiin että jos se meniskin silleen että tulee tohon surffaus asentoon sieltä heilautuksesta ja SIITÄ Mika heittäs mut käsilläseisontaan... Mutta ei sekään nyt ihan toiminu ainakaan vielä, se on aika vaikee kun mulla on Mikan ranteista kiinni ja sen pitäis heittää ihan loppuun asti ja SITTEN vielä vähän yli jotta mä saisin työnnettyy mun kädet Mikan ranteista pois ja vaihdettu otetta... Se oli kyllä yllättävän pelottavaa tehdä, mutta kaikki osalliset on vieläkin hengissä ;) Mutta näissä treeneissä ainakin näkyy myös vähän sitä mitä tossa edellisen updeitin aikana vähän kyseltiinkin, että mistä keksitään noita juttuja... Aika paljon se on tollasta koittelua ja nyt selkeesti näiden treenien koittelut ei ehkä vielä ollut sellasia että keksittiin sellanen tapa mennä kässäriin joka kannattais! Mutta ei muuta kun me jatketaan miettimistä ja voi olla että mennään siten vaan ihan helpolla tavalla ylös ja koitaan mielummin käyttää meijän treeniaika siihen että saatais tehtyy se kässäri Cupie koska se on NIIN MAGEEE!!! Ja tässä on myös kuva siitä! :)

Mutta, tällä viikolla päästään vielä treenaamaan paljon ja ollaan alettu miettiä että pitäis kasata sellanen sponsori video ja yrittää kattella jos joku vois lähtee sponssaa meijän MM-matkaa tai jotenki muuten yhteistyöhön :D Jos jollekin lukijalle tulee mieleen joku taho, joka saattais olla kiinnostunu sellasesta ni pistäkää tietoa meillekkin päin :D
Nyt mä meen ottamaan pikku torkut ennen illan treenejä ku on tänää tullu herättyy jo ennen seiskaa ku piti palauttaa kolme koulutyötä!!!

<3:llä Mija Musa: Ei musaa :D heh, tää video ei ollu mun mielestä sen arvonen että siihen pitäis pistää musaa kun ei siinä oikeen oo stunttejakaan ;)

P.S. Kattokaa day 42 video, jos ette vielä kattonu kun se päästiin lisäämään vasta seuraavana päivänä päivityksestä kun mun netti ei oikeen toiminut!

2 kommenttia:

  1. Missä kuva, missä kuva?

    P.S. Mua stressaa jo vähän teidän kisaohjelman tilanne :D. Etteks vois jo keskittyy hiomaan niit juttuja, joita jo vähän niinku osaatte sen sijaan et kokeilette joka treeneissä vaan kaikkia uusia juttuja? Miten teil on aikaa, aaaaaa!

    Ehkä tän takia musta ei tuu koskaan parasta missään lajissa, kun haluaisin pelata aina vähän varman päälle.

    VastaaPoista
  2. Alkavatko myös Gorillat kirjoittaa MM-blogia uudestaan? Näköjään timanteillakin on jo blogi! Ois kiva lukea myös koko joukkueen treenauksesta.

    VastaaPoista