sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Day 47 Rewind Cupie!

Eli niinkun otsikko kertookin, tänään päästiin taas siihen hetkeen että rewind cupie meni!!! Nyt näitä treenejä ennen ollaan paljon treenailtu sitä rewindiä niin että olis paremmalla tekniikalla ja nytten kun se alko tuntuu tosi hyvältä, ni päätettin tehä sitten cupieen! JA SE MENI! Ja joo, mä tiedän että me ollaan tehty se ennenkin, mutta vaan kaks kertaa! Me saatiin se menee ennen EM-kisoja eli siis ennen ku tehtiin ees paristuntteja kunnolla ja sitten se meni taas huonoks ja sitte nyt sillon day 37 kun meillä oli cupiepäivä (SE on muuten magee video kyl myös).. mutta toi rewind cupie on tosi vaikee ja ei olla taas pystytty tekee sitä vähään aikaan..

Ja sitten kun se meni ni ei tietty saatu sitä videolle.. Mutta eihän se oo se pääpointti tietenkaan mutta sitten kun jatkettiin sen tekemistä jotta saatais siitä video ni sitten ei menny enää niin hyvin mikä tietenkin on ihan oletettavaa ku ei osata sitä täydellisesti vielä! Mutta mageeta oli että se tuntu kuitenkin tosi hyvältä ja nytten kun me ollaan sitä rewindii tehty niin paljon jo musta ainakin tuntuu että ollaan analysoitu ihan kaikkee kauheesti ni tiedetään vielä paremmin siitä se, että mistä se liike rakentuu ja mikse ei mee hyvin jos ei mee! Saatiin sitte ihan onnistunukkin videolle vielä kuitenkin ni ei tarvi huolestuu :D:D Se on niin mageen tuntusta kun se vaan tulee PUM ja jää ylös :D Tosi siistii !!

Näissä treeneissä treenattiin myös flikkii kierteellä, mutta se ei menny kauheen hyvin!Tai no... kyllä sekin on aika hyvin miten se menee kai jos jatkettais tollee treenaamista, mutta siin on vähän se sama ongelma kun tossa rewindissa oli, että Mika on niin tottunu ottamaan sen siihen toiselle olkapäälle niin että pää on sivussa ja sitte se koko stuntti on sen takia sitten sivussa. Voi myös ehkä olla että mä teen sitä flikkiäkin pikkasen sivuun... ja sitte kun siihen lisää sitä kierrettä ni se saattaa ponkasta vielä sitten enemmän sivulle! Vaikuttaa siis siltä että meijän pitää vielä lisää treenata vaan sitä normaalii flikkii :) Vähänniinkn rewindissäkin, kun treenaa sitä helppoo juttuu tosi hyväks (rewind) ni sitte siitä yks vaikeempi on tosi paljon helpompi oppia. (rewind cupie). Se olis kyllä tosi magee saada se flikki kierteellä, se on jotenkin mulle sellanen suntti ollu jonka kauheesti oon halunnut oppia!!

Musa: Sum41- Motivation

13 kommenttia:

  1. Wau Mija, oot kyllä tosi hyvässä kunnossa, tuollasen vatsan kun itsekin sais! Kerro salaisuutesi, syötkö herkkuja koskaan? :P

    VastaaPoista
  2. mija sun napa on söpö

    -didi

    VastaaPoista
  3. Hmm...salaisuuteni... Varmaan se, että varsinkin nyt ku treenataan paristunttejakin aktiivisesti, ni on n. sellaset 8-9 kertaa viikossa treenit ni siinä kauheesti ehdi ees pepullansa istua ja syödä ;) Emmä kyl karkkii kauheesti syö, mut kyl mä suklaata ja roskauokaa syön, ei tietty kyl jokapäivä :D Kunhan vaan liikkuu paljon ja kuluttaa kaiken mitä sisään pistääkin ja koittaa syödä mahd. terveellisesti! :D:D

    Ja didi, napani kiittää :D

    VastaaPoista
  4. Moi ! mitä sun tatskassa lukee ? :)

    VastaaPoista
  5. ...otin sen siel jenkeissä ku pääsin kentuckyyn ni muistuttaa et kaikki on mahollista :)

    VastaaPoista
  6. Ootteko ikinä loukkaantunut cheerissä pahemmin? Kuitenkin koitatte ennakkoluulottomasti kaikkia uusia juttuja! Ihme jos ootte säästynyt ilman murtumia!

    VastaaPoista
  7. Mika:

    On sitä pikkuisia kolhuja ja osumia tullut. Itselläni on nenä murtunut kaksi kertaa ja peukalot taipunut reippasti yli. Mutta ei kummempia onnettomuuksia. Tärkeintä uusia ja vaikeampia stutteja harjoitellessa on se, että spotterit ovat valppaita ja tietoisia mitä tapahtuu. Mielummin liikaa kuin liian vähän varmistajia eli spottereita. Monesti sitä etenkin pohajana/nostajana oppii tietämään mitä uudessa/vaikeassa stuntissa voi mennä pieleen. Näin ollen on helppo ohjeistaa spottereita olemaan erityisen valppaita juuri oikeassa kohtaa stunttia.
    On myös tärkeää lämmitellä huolella ennen stuntteja ja näin välttyä revähdyksiltä ja muilta mahdollisilta lihasvammoilta.

    Kiitos kaikille kommenteista. lisää vaan kommentteja ja keskustelua :D

    VastaaPoista
  8. Mija:
    Mäkin tuun tähän nyt vastaamaan sen verran että ihan kuten Mika sanokin, on tosi tärkeetä että on hyvät spotterit. Ja melko usein jos jotain onnettomuutta sattuukaan esim. treeneissä ni se on usein just sellasissa asioissa, jotka EI oo kauheen vaarallisen tuntusia. Koska kun koitetaan jotain uutta, ni kaikki on valppaana ja sitten osaa kyllä ottaa kiinni vaikka tuliskin miten päin vaan alas... Ja vielä helpompaahan se on just pojille ottaa kiinni tyttöjä jotka on niitä puolet pienempiä kun esim. tytöille ottaa toisii tyttöi kiinni!
    Mutta siis joo... mulla on nenä murtunu muutaman kerran ja sitte kaikkee pientä täs kymmenen vuoden aikana esim. nilkka vähä nyrjähtäny tai ranteet tullu kipeeks jne. Mutta tosiaankin usein nit vammoi tulee ku vahingossa astuu vinoon tai rasituksesta kun mistään että tippuu pää aslaspäin stuntista! Ekan kerran mun nenä murtu kun junnuissa peruin suoran voltin parketilla ja tulin nenälleni :D Mut se onki ehkä traagisin tarina ;)

    VastaaPoista
  9. vastaatte aina ihanan pitkästi ja hyvin :)) onks teist kommenttei kivaa/ärsyttävää saada? mones päivä lähette sinne floridaan?:)

    VastaaPoista
  10. Kommentteja on TOSI kiva saada!!
    Lähetään pääsiäismaanantaina, eli oisko se 25.4. eli kohta KAHEN KUUKAUDEN PÄÄSTÄ!!

    VastaaPoista
  11. Ootte kehittyny ihan mielettömästi! Tsemppiä treenailuun toivottavasti kova työ palkitaan floridassa! ;)

    VastaaPoista