maanantai 7. helmikuuta 2011

Day 42

Mika

No niin... Nyt pääsin minäkin vihdoin kynän (näppäismistön) varteen ja raottamaan hieman sanallista arkkua treenailun ja stunttailun kanssa.

Eli pidimme pikkuisen stuntti tuokion kaiken hullutuksen keskellä. Hullutuksella tarkoitan suunnattoman hektistä elämäntilannetta jossa olemme. Paaaaaljon töitä, treeniä ja leirejä. Hyviä asioita kaikki, mutta välillä meinaa aika päästä loppumaan kesken. Olisiko kenelläkään myydä muutamaan tuntia vuorokauteen lisää? :D

Elikkäs joo. Treenailimme pikkasen aikaa uutta stuntti nimeltä fullover cupie tic toc. Stuntti jossa tossaan Mijan vasemmalle kädelle ja pompautan kokokierteellä oikealle kädelle. Itse kuvittelin stuntin olevan melko simppeli, mutta toisin on todellisuudessa.
Välillä stuntteja tehdessä minulla on sellainen tunne, että jostain kumman syystä omistan kaksi vasenta kättä joissa peukalot on kasvanu keskelle kämmentä.
Kyseessä on siis melkein sama stuntti jonka teimme ensimmäistä kertaa leirillä, cupie full around, jossa Mija tekee cupiessa kokokierteen ilman että vaihdan kättä.

Noh, takaisin asiaan...

Eli jankkasimme ja jankkasimme sitä yhtä stunttia kerrasta toiseen ilman onnistumista. Ja syy siihen miksi fullover tic toc cupie ei onnistunut, on yllättäen meikä pojan käsissä.
Pitää näköjään ruveta nöyryttää rautaa salilla enemmän, niin ehkä se korjaa pieniä tekniikka virheitä paremmin :D :D
Stuntin alussa mun pitää pohjana joustaa kunnolla, jotta Mija tuntee milloin olen aloittamassa stunttia. Tämä ei pahemmin se ongelma ollut. Olen nimittäin alkeellisesti opetellut käyttämään oikeaoppisesti jalkoja. Jaloissa on näet enemmän puhtia kuin käsissä :D Joten viisainta on oppia käyttämään jalkoja kun stunttaa! Kunnollisen jouston jälkeen pitää pohjan aloittaa kierteen kääntäminen suhteellisen aikasin. Tässä pikkuinen ongelma on se, että en ole tottunut käyttämään vasenta kättä niin hyvin . Mutta vasemman käden vammailu ei ollut se päällimmäinen robleema :D Vaan suurin virhe minkä jo nyt tiedostan erittäin hyvin on se stuntin kiinni ottaminen ja hakeminen oikealle kädelle. En vain jostain taivaallisesta syystä osannut hakea sitä kunnolla niin että olisin saanut edes OK otteen oikealla kädellä.
Asiaa positiivisesti katsoen, nyt ainakin tiedostin ja ymmärsin mistä kiikastaa.

No, okei saatiin me se stutti menemään muistaakseni kaksi kertaa ja taidettiin saada siitä videoakin. Joka tulee pikimmiten Mijan videoeditaatiolaboratorion käsittelystä ulos :D

Oli pakko pistää tämä update ns "pohjan" perspektiivistä ja hitto kun välillä ketuttaa omat pikku virheet :D
Pikku virheitä tai ei, on silti niin mielettömän mahtavaa treenata ja huomata kuinka stuntit, kunto ja fiilis paranee. Joka kerta kun treenailemme Töölön kisahallin trooppisissa välillä arktisissa olosuhteissa, niin poislähtiessä on aina jotain uutta mitä on oppinut.

Haluaisin myös kuulla lukijoiden mielipiteiä meidän stunteista. Onko mielessä jotain yhdistelmä stuntteja joita haluatte meidän kokeilevan tai millaisia variaatioita nykyisiin stuntteihin olisi hyvä lisätä? Mikä meidän stunteista tai kokeiluista on oma suosikkisi?


Kaikille tasapuolisesti KEEP WORKING!


Ps" Seuraavaan updateiin pyrimme pistämään pikkasen infoa tulevasta ja tavoite aikatauluista paristunt MM ohjelmaa silmällä pitäen."

Fall Out Boy - 7 minutes in heaven

7 kommenttia:

  1. eniten mieleen on jäääny teijän kisaohjelmassa oleva juttu missä mija kallistuu sivulle "x:ään" / "tähteen" ja siitä kiertähtää yli een tiedä sen nimeä mutta mieleen jäi hienona juttuna:)

    onko mahollista tehä paristuntisssa heittoo nii että mies heittäis toisesta jalasta ilmaan ja tyttö ponnistais maasta toisella jalalla ja miesottais normaalisti koppiin kiinni:)?

    mistä muuten keksitte aina näitä teijän uusiia kikkailuja:)? tosi kivannäkösiä temppuja teillä!

    VastaaPoista
  2. hyvältähän toi näytti! luulin jotain paljon pahempaa kun luin tota kuvailua ton stuntin vaikeuksista :D

    VastaaPoista
  3. JA SE ON TOSI LETS GO!

    VastaaPoista
  4. saletisti natsaa, saletisti natsaa

    VastaaPoista
  5. mää kyllä tykkään varmaan kaikista stunteista mitä teette!:D se oli hienon näkönen kun joskus blogin alkuvaiheessa kokeilitte flikki-rewindia mutta ette vissiin oo enää myöhemmin kokeillu? ja oikeestaan kaikki rewind-jutut on siistejä mitä ootte kokeillu ja sitten se potku-kierrevoltti härdelli:) ja sitte se douple up mitä joskus kokeilitte! JA sitte vielä se cupie missä Mija oli käsinseisonnassa Mikan yhellä kädellä! Kaikki on kyllä niin siistiä:D

    Hmm just vaikka tosta käsinseisonta cupiesta vois olla siisti jos vaikka siitä pompauttais suoraan stretsiin vaikka ja siitä sitte jatkuis:)

    VastaaPoista
  6. Niin ja kaikki on aika hienoa, missä ei mennä blokkiin, vaan suoraan johonkin asentoon esim. strechiin! Ja olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa :)

    VastaaPoista
  7. Wou kun on tullut palkon kommentteja!!! Mahtava kuulla teijän ajatuksia ja ideoita! Nyt pikkasen vastailemaan:
    1. viestiin: Joo, hyvä että taas muistutit siitä X alastulsta tai kärrynpyörästä alas, se on kyllä tosi näyttävä alastulo ollut ja katotaan jos saatais pidettyä se vielä ohjelmassa jotenkin hyvin! Paristuntissa toi sun kuvailema lähtöasento 'heittoon' on melkein niinkun walk in lähtöasento, jossa pojalla on tytön jalasta kiinni ja tyttö on katse poikaa päin ja työntää pojan hartioista. Vai tarkotitko jotenkin että tyttö olis sivuttain? Siinä kuitenkin tulee pikkasen teknisiä ja voimallisia juttuja vastaan ja ainakin mitä me ollaan tehty niin sanoisin että tossilla saa kaikkin korkeimmalle tytön menemään kyllä... Ja uudet jutut hmm... aika paljon ne on sellasia juttuja mitä ollaan jo pitkään nähty että huippu jenkit tekee, mutta ei olla vaan päästy ite vielä tekemään ja sitten jotain ollaan saatu ehdotuksina muilta tai sitten vaan ideoitu :)

    Sitten 2.: Hehe, hyvä että sait videosta positiivisemman kuvan, et ainakaan joutunu pettymään :D Mutta siinä videolla ei näkyny myöskään niitä miljoonaa ja yhtä kertaa kun kokeiltiin tota stunttii kun se oli ainoo juttu mitä treenattiin koko tunnin aikana :D

    3 ja 4.: kiitti kannustuksesta :)

    5.: Kiitti noin pitkästä vastauksesta! Ja flikki volttia joo tehtiin Day 4. kohdalla! Sen flikki rewindin kohalla on ainoo ongelma se, että jos haluu ohjelmaan pistää esim. myös puolvoltin ja flikin ni ne molemmat on sellasia jota ei voi oikeen suoraan tehä jostain muusta stuntista, vaan tytön (mun) pitää mennä Mikan luota kauas pois ja sitten taas lähestyä niin sen takia ei voi kauheesti siihen lyhyeen ohjelmaan niitä pistää ja rewind joka lähtee läheltä on helpompi tehä! Siinä potkukierre härdellissä on sama juttu!! Ja siitä potkukierteestä vielä sellanen että kauheesti haluttiin tehä se kun se on magee mutta ei oikeestaan vieläkään oo mitään kauheen loogista tapaa tehä sitä ja sitten tuo Stunt Leirin vetäjä Chris sano että se on melko sellanen Louisville juttu (University of Louisville, U of L) ja ne on kuulemma ainoot jotka niitä on tehny ja se on selkeesti niiden juttu ni jenkit ei vältsii arvosta niitä sitten kokonaan tosi paljoo... Ja sitä käsilläseisonta cupieta pitää vielä treenaa aika paljon! Se olis TOSI magee jos saatais se ohjelmaan meijän mielestä ja noh...heh, jos sen sais siellä cupiessa vaihettua ylhäällä ni se ois aika HC. Mutta eka pitää vielä treenata pelkkää kässärii, mutta mä oon kyllä ainakin maassa seinää vasten koittanu vähä treenatakkin tota asentoa :D:D

    ja 6.: Viisas kommentti, niin meille sano se ICU tuomarikin että nyt MM-kisoihin pitää treenata jutut silleen ettei tuu niin paljon blokkiin ku SM-kisoissa vaan lisää vaan stuntteihin suoraan niinku yhelle jalalle tai kädelle ;)

    VastaaPoista