perjantai 3. joulukuuta 2010

Uudet puvut!

Mija:

Heissan heissan, ollaan taas oltu TOSI huonoja blogin kirjottamisen kanssa... on menny kaikki muut sm-treenailut ja koulu/työ pinnistelyt sen edelle... Mutta onneks ollaan kuitenkin päästy monta ekrtaa treenailemaan, tänään tulee varmaan kaikki videotkin nettiin jota ollaan kuvattu ja sunnuntaina meillä on kenraali samaan aikaan kun on funky teamin muille joukkueille kenraali, se alkaakin jo vähän jänskättää!

MUTTA eilen saatiin uudet PUVUT!!! ne on vaan paristunt puvut nyt ja ne, no varsinkin tyttöjen puvut, on aivan MAHTAVAT!! :):) Me ollaan saatu ne sponssina kun se yritys alkaa nyt toimia suomessa myös gymnastica Oy:n kautta joka tekee muitakin esiintymis asuja! Mut siis wautsi! Ne on sellaset All-Star puvut ja tytöillä siin on paljon timantteja: timanteilla FTC rinnassa ja selässä timanteilla suomen lippu ja sitten vielä teknoseepraraitojen sivuilla :) heh, ja sieltä tuli myös lettinauhat :) Jännäs aika paljon että millaset ne aikoo olla kun sitten kun ne tilattiin ja sponssina saatiin ni niit olis pitäny käyttää vaikka oliski ollu ihan väärän kokoset! Onneks tyttöjen puvut ainakin oli täysellisen kokoset!!

Koitan lisää vielä kuvan siitä ni saatte nähä, ettei tarvi oottaa sm-kisoihin asti :)Ja tänään lisään vielä viteoita muista ohjelmista mitä ollaan tehty!!

P.S. ENS VIIKOLLA ON SM-KISAT!!! :D:D:D
P.P.S Poikien puvuissa ei oo timantteja tai tekno-seepra raitaa ;);)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti