perjantai 10. joulukuuta 2010

Day 33: vikat kunnon treenit ennen SM!

Mija:
Jupidujuuu! SM kisat on huomenna ja ylihuomenna!!! Alkaa jo hieman kutkuttaa ja ootan kyllä tosi innolla että olis jo huominen :) Day 33 eli eilen, torstaina ja ne oli siis meijän vikat kunnon treenit ennen kisoja, jotka on siis Helsingin Jäähallilla sunnuntaina piensarjoilla!! Ennen näitä treenejä pidettiin sitten ihan reippaasti taas vähän taukoo kenraalin jälkeen kun oli eka itsenäisyyspäivä ja sitten tiistaina oli vielä vapaata omistakin gorilla-treeneistä ni päätettiin viettää kunnon kaks lepopäivää kaikesta ja sitten vielä parisarjasta kolme vapaapäivää! Ja se kyllä tuotti tulosta sillä torstain treenit meni mahtavasti vaikka itse sen sanonkin ;)

Koitettiin aluksi pari juttuu ja full up cupie, jonka mä mogasin kenraalissa ni alko menee paljon paremmin kiitos Jacen muistuttelujen etten yritä tehä liian ärhäkkäästi niitä: paristunteissa kun pitää mennä vähän hitaammin ku naisten stunteissa, tai siis hmm.... liikkeen mukaan rauhassa ;) mutta siitä lähtien ei oo full up cupie nyt kertaakaan tippunu ja mulla on siitä melko varma fiilis!

Sama mahtava parannus tuli myös kässärin ylösmenoon, joka nytte jää paremmin ylös! Mun pitää siinä lähtee selkeesti aikasemmin kääntää jalkoja itteni alle ni sitten Mika saa sen kiinni siellä ylhäällä...Jos ootan liikaa ni sitten ehtii mennä nimittäin yli! Ja sitten sekin nyt parantui silleen että sen jälkeen on ollut mahtava usein :D:D Eli kokonaisuudessaan tosi hyvä päivä oli ja tuntu siltä että saatiin just hiottuu kaikki ne pikkujutut jotka on estäny sen ohjelman täydellisyyttä ;) Nyt ei oo sitten enää mitään muuta kun että pitää päästä esittämään se!!! Mahtavaa!!! :D:D

Tehtiin tänään (perjantainakin) stuntit läpi ja meni kyllä tosi helposti ja KAIKKI meni tosi hyvin! Se valo vielä lisää varmuutta ja sitä fiilistä että NYT me ollaan oikeesti tän ohjelman kanssa täysin valmiita :)...tietty mitä vaan voi käydä mutta siis... FIILIS ON MAHTAVA :D:D:D

Ja siis se paketti mikä saatiin Kiinasta oli sellasia Wrist Bandeja, jossa lukee meijän blogin osote ja KEEP WORKING! Niitä on viidessä eri värissä ja ne loistaa pimeessä!!! :D:D Saatiin niitä sponssina 500 ja tarkotus on jakaa SM-kisoissa kaikille lukijoille ja sitten muillekin jotta saadaan lisää lukijoita ;) Joten jos luet tän nyt, ni tuu nopeesti SM:eissä ettii meijät ja kysyy että vieläkö niitä on jäljellä!! Eilen jo otettiin ekat 100 kisikselle mukaan ja kaikki meni!

Mutta ei tässä muuta! Tsemppiä kaikille kisoihin ja toivottavasti nähdään ja voidaan ottaa kuvia yhdessä ja toivottavasti kannustatte paljon meitä jotta saadaan mahdollisimman hyvä SHOW pystyyn sunnutaina!!! Ja peukut pystyyn että meillä menee kaikki eikä tuu mitään ihmeellisiä turhia tippumisia... sillä cheerleadingissä on se jännää että aina voi kuitenkin sattua mitä vaan! IIIKS!!!

Ja joo... tässä nyt lähetään sunnuntaina siis tavottelemaan meijän tavotteen yhtä osa-tavotetta: MM paikkaa!



P.S. Mä kauheesti toivon että me se saatais :) SEURAAVAN KERRAN KU TULEE UPDEITTI NI TIEDETÄÄN JO KAIKKI!!! APUA!!!

Heippa!!

7 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista
  2. hahaa todellakin nähtiin kisoissa - sain teiltä sen pimeessä kiiltävän rannekkeen ;) kiitos paljon! keep working teksti todellakin motivoi. ootte mun cheeridoleita!! toivottavasti teillä menee hyvin kisat ja pääsette mm-kisoihin! se olisi ansaittu voitto! tulen kannustamaan teitä :)

    ps: olen seurannut blogianne alusta asti, ilman rannekettakin ! :)

    VastaaPoista
  3. ONNEA SM-KULLASTA JA MM-EDUSTUKSESTA! Toivottavasti saadaan pian kisaohjelmaa nettiin!

    VastaaPoista
  4. oeoeoe kultaa teille (: ja näin sut kisoissa, ehdotit mulle et hakkaan niit juttui yhteen :DD oot iha sika nätti (:: <3

    VastaaPoista
  5. onnea sm kullasta! ohjelma oli todella upea!

    VastaaPoista
  6. hee mäki sain semmotteen rannekkeen teiltä:)

    VastaaPoista
  7. Olin kisois ja olitte iha sika hyvii!!! Onnee kaikest menestyksest<3<3

    VastaaPoista