perjantai 3. joulukuuta 2010

Day 28 ja 29 ja 30!

Mija:

Nonniin... nyt tulee kunnon pläjäys treenejä, muttei kuitenkaan kauheesti informaatiota ;) Eli Tällä viikolla ollaan nyt pidetty treenit ma, ke ja to mutta 30. päivän treenejä ei edes kuvattu kun tätä blogia ei pitkään aikaan olla updeitattu... heh, alkaa olla jo vähän tylsiä nää videot kun vaan sitä samaa ohjelmaa näkyy ;) Mutta nojoo.. ei enää pitkään, kisat on nimittäin yheksän päivän päästä! Ja saatiin muuten kisajärjestyskin tietää, eli pari sarjassa on kolme paria kisaamassa ja me Mikan kanssa ollaan vikana esiintymässä! Aika jänskää :) Mutta sitten ite asiaan:

Day 28:
Tehtiin ohjelmaa ennen reenejä. Samalla strategialla jatkettiin kun ennenkin eli lämpättiin ja koitettiin pikkasen juttuja ja sitten tehtiin ohjelma. Noh... nää treenit jäi ehkä pikkasen lyhyeksi koska mä tulin myöhässä, anteeksi siitä! Mulla on tollanen todella huono tapa että olen 'aika optimisti'... eli luulen että on aina tosi paljon enemmän aikaa käsilläni kun on ja sitten saatan lähteä aina kotoota tai mistä vaan lähenkään niin liian myöhään... No paritreenit on ainaki siinä sopinut mulle tosi hyvin että aina kun treenataan ennen treenejä ni ainakaan ei omiin treeneihin tuu myöhässä! ...kyllä mä tiedän että se on huono tapa, ja koitan parantaa!! (uudenvuoden lupaus?) :)

Mutta se mikä jäi noista treeneistä erityisesti kyllä mieleen on se, että full up meni huonosti! Ja se sama trendi on jatkunu kyllä koko viikon, mutta jos pysytään näissä treeneissä ni tehtiin full vasen cupie ja se oli ihan kammottava ja tippU!! Heti tuli angstit ja pelko siitä että se ongelma joka oli tosi kauan aikaa sitten on palannu!! On se kyllä ihmeellistä! Mutta tehtiin sitä jonkin aikaa ja kyllä se sitten taas tuli normaaliksi onneks ja ohjelmaankin meni hyvin niinkun voitte itse todistaa :)

No sitten kun tehtiin ohjelma niin sehän meni ihan hyvin PAITSI että puolvoltti tippu!! no nyt vielä onneks jatkettiin ohjelmaa loppuun asti eikä keskeytetty, mutta huono juttuhan se on... ja se on nyt taas pikkasen aikaa menny vähän huonommin siihen ohjelmaan.. jotenkin molemmat ehkä varoo sitä tai musta ainakin tuntuu ettei oo ihan 100% varma että kuinka paljon siinä kannattais ponnistaa päälle tai kuinka nopeesti menis kun ei oo ihan varma että kuinka väsynyt toinen siinä vaiheessa on! No sen takia me sitten kun oltiin se ohjelma tehty niin sitten tehtiin vielä tosi paljon sitä puolvolttia! Kyllä se paikaltaan menee hyvin, melkein poikkeuksetta ylös asti että naps. vaan!! mutta se on sitten hieman eriasia siihen ohjelmaan... onneks on vielä aikaa :) Tehtiin vielä lopuks myös vähän sitä kässäriä, kun nyt kun se cupie tik tok menee yhen käden libbeen ni se käsilläseisonnan loppuasentoon pääseminen on ollut vähän hankalaa. Ja kun se käsilläseisonnan rakentaminen on ollut vähän hankalaa ni se on sitten dominoefektinä vaikuttanu siihen että se kässäristä blokkiin vaihto ei oo jääny ylös usein... Mutta pari kertaa sitä koitettiinkin vielä siihen loppuun ja sitten alkokin jo omat treenit!

Day 29:
Tänään koitettiin jännä juttu. Me ei koitettu yhtään stunttia, ei ees exiä, ei mitään... tehtiin vaan ohjelma! Heh, siis SE jännäs ihan sikana!! Mä seisoin siinä valmiina hyppäämään flikkiin ja olin ihan silleen et... hmmm.. miltäköhän tää aikoo tuntuu :D:D Hehe, no... totuus oli ettei se nyt kauheen hyvältä tuntunukkaan ;) Se ohjelma näkyy siinä videolla day 29 alussa ja ei se nyt kaunista katteltavaa ookaan, positiivinen asia ON ETTEI SIELTÄ SILTI TULLU TIPUTUKSIA!! wohoo :):) Eli niinkun melko varmahan toi ohjelma on nytte. Mutta siis joo, se full up meni ihan huonosti (TAAS) ja ei menny ees cupieen vaan Mika joutu ottaa kahdella kädellä kiinni ja sitten jatkettiin kässäriin. No kässärihän oli muuten yllärin hyvä! :D Nyt se alkaa parantua ;) Ja se kärrynpyörä alastulo oli kivaa tehä.. ei oo enää muuten yhtään pelottava :)Ja puolvolttikin meni..vaikka aika rumasti käykin hartiatasolla! Ja jotenkin olin sitten ite niin kohmeessa että en osannu sitten tuplaa tehä! Vaikka muuten se on menny nytte paremmin se tupla. Omissa treeneissä kun ollaan tehty stretsi tupliikin ni täytyy hieman kehuu itteeni ja sanoo että sekin tuntuu jo paremmalta! Alkaa tuntuu jo melkein luonnolliselta puolelta pyörii näitä tuplii oikeelta jalalta :)

No mut sitte alettiin vähän lämppää juttuja ja jymähdettiin siihen fulluppiin. Se oli taas huono... Sitten mä lähdin analysoimaan että se voi myös johtuu siitä kun ollaan nyt omissakin treeneissä tehty full uppia ja siellä kun tehään eri ihmisten kanssa ohjelmassa ni jos se ois vaikuttanu siihen miten sitä tehään... No ei voi tietää, eikä sekään nyt enää oo robleema koska loppupeleissä meijät viimeks vaihdettiin tekee ne treeneissäkin sitten yhdessä ni nytten ei voi enää vedota tohon ojenkorteen! Mutta taas kiitos neuvokkaan jake valmentajan, saatiin se loppujelopuks taas menemään hyvin! Pitää edelleenkin muistaa ettei TEE LIIKAA!! Se on ihmeen yllättävää kuinka hankala se on muistaa! Että eka korjaa jonkun jutun ja sitten taas se pikkuhiljaa palaa jos se on joku luontainen virhe.. ellei sitä muista miettiä kokoaikaa..tai ainakin useasti!! No sitten tehtiin vielä uudestaan ohjelma siihen peräään ja sehän meni tosi hyvin! Hieman mä vaan heilahtelin siellä kun kässäri meni melkein yli, mutta muuten oli hyvä kerta eikä mikään tippunu, wohoo!! :)

Day 30:
No, tänä päivänä taas tapeltiin sen full upin kanssa! OIKEESTI!! Ja sitten treenailtiin kaikki muut jutut myös.. alko kyllä ehkä tuntee että nyt on tullu treenattuu aika paljon kun on kumminkin kokoajan myös omia treenejä.. ja et jutut ei ehkä mee sen takii myöskään niin hyvän tuntusesti enää... ei voi olla varma! MUTTA tehtiin kuitenkin ohjelma jossa kaikki meni :) Mut NYT mun on pakko lähtee taas nopeesti pakkaamaan kamat, jotta mä en myöhästy meijän tän päivän stunttitreeneistä!!! :) Ja tänään kuvataan taas! Peukut pystyyn että fullupit menee tänään hyvin! Ja että puolvolttiin tulis myös varmuutta!! Heippa ja kiitos jos joku jakso lukee ;) Heissan!



Fabulous ft. Jeremiah - It's my time

6 kommenttia:

  1. laittakaa gorillojen uusista puvuista kuvia:)

    VastaaPoista
  2. Kenen kameralla tää on kuvattu? Kohtuu häiritsevä toi vilkkuva palkki :D

    VastaaPoista
  3. Hei ookoo, sen ei oo tarkotus olla siinä ja se johtuu siitä kun mun läppäri jotain sekoili! Mä koitan tehä ton videon uudestaan mahd. pian ni ei tarvi häiriintyä :D Ja joo, tosiaankin on häiritsevä!!
    -mija

    VastaaPoista
  4. joo mäkin haluisin nähä niistä puvuista jotka teil kenraalissa oli niin kuvia! näytti ainakin kaukaa toosi hienoilta!!!ps mija kauan oot harrastanu?? mä oon vast vuoden mut haluun joskus olla ees puolet yhtä hyvä!::DDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  5. ootte niin super ! ps. mikä biisin nimi :O

    VastaaPoista
  6. Heissan, mä oon harrastanu nyt melkein 11 vuotta! heh, eli aika paljon on aikaa vielä sulla kehittyä ;) Alotin just ku täytin 13 :)
    Viikon päästä näätte sitte kunnolla puvut, sitte tulkaa kattoo läheltä :)
    Biisin nimen lisäsin tohon videon loppuun! :)

    VastaaPoista