keskiviikko 29. joulukuuta 2010

ICU 2011 HERE WE COME!!!!

Mija:

Eilen kuultiin sitten että SCL on päättänyt että me saadaan lähteä edustamaan Suomea vuoden 2011 MM-kilpailuihin!!! Me ollaan ensimmäinen suomalainen pari joka on ikinä kisannut jenkeissä paristunt sarjassa missään kisoissa ja myöskin siis ensimmäinen pari jonka SCL on lähettäny MM-kisoihin :)

International Cheerleading Unionin MM-kilpailut järjestetään 28.4-1.5.2011 paikkana on Orlando, Florida, USA ja paikalla on myös Mika ja Mija stunttaa :D:D Wohii!! Täytyy myöntää että Tammikuusta lähtee kova treeni päälle!

Viime vuonna ICU:n paristunt kisoihin otti osaa seuraavat maat:

Costa Rica - kultaa
Taiwan (Chinese Taipei) - hopeaa
Slovenia - pronssia
USA - NELJÄS!!
Saksa
Kanada
Australia
Kolumbia
Kiina
Meksiko
Singapore

Eli sanotaanko että melko eksoottisia maita :D:D Jenkit pudotti niin ne sijottautui noin huonosti, mutta voidaan olla varmoja että tänä vuonna ne on sitten varmaan panostanut siihen kahta kauemmin koska ei niillä ollut myöskään niitä ihan sairaimpia paristunttaajia kisaa! Vuoden 2010 paristunttiin osallistu 11 paria ja se oli kaks enemmän ku edellisenä vuotena vaikka olikin tää varmaan kaikille tuttu tuhkapilvi, joka esti Gorillojen ja monien muiden eurooppalaisten joukkueiden matkan MM-kisoihin 2010. Muun muassa sveitsistä oli pari vuonna 2009, jota ei sitten ollu enää seuraavana vuonna! Joten, innolla odotetaan että kuinka monta osallistujaa tulee kisaa meitä vastaan ja mistä päin niitä on!! :)

Ja nytten eikun treenaamaan super kovaa jotta voidaan näyttää maailmalle ja jenkeille millasta cheerleadingiä Suomessa tehdään!!! :D:D Ja onneks tänään on ihan varmasti treenit, joten updeitti tulee ennen vuoden vaihdetta :)

7 kommenttia:

  1. Onnee edustuspaikasta, ootte sen ansainneet!

    Voitteko tehä sellaisen postauksen, mis kerrotte, et millaisia suunnitelmia teillä on vaikeuttaa tota ohjelmaa, esim onks flikkiin tulossa se kierre mukaan jne. :D

    Tsemppii tuleviin treeneihin!

    VastaaPoista
  2. olitte ihan sairaan hyviä, en ihmettele :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista :):) Ja joo, 1. anonyymi, oliskin tarkotus tulla vielä updeitti tuomaripalautteesta viime ohjelmasta, arvostelukaavakkeista ja uusista tuulista :):)
    Nyt ei voi kirjottaa enempää kylläkään sillä kisahalli odottaa!! :D:D

    VastaaPoista
  4. OI !! tsemppii iha sikana sinne ja onnee sille ;)

    VastaaPoista
  5. onneee todellaki ansaitsitte paikan! ;) vähän olis kivaa päästä paikanpäälle kattomaan =) mutta taitaa jäädä haaveeksi.. mutta onne teille! =) en tienny et suomesta ei oo ennen ollu paristunttia mm:eis ;o

    t. pompom =)

    VastaaPoista
  6. onnea tosi paljon edustuksesta!!:) jos joku on sen ansainnu niin te!!

    VastaaPoista
  7. Onnea tosipaljon! Toivottavasti saatte mitalli paikkaa :) Tsemppiä täältäpäin!

    VastaaPoista