torstai 9. joulukuuta 2010

Day 32 (Dress rehearsal)

Mika
Hoplaa kaikki. Eli sunnuntaina 5.12 oli Funky Teamin oma kenraali esitys perheille ja ystäville. Esiintymässä oli kaikki SM kilpailuissa kilpailevat joukkueet mukaan lukien piensarjat. Näin ollen mekin pääsimme tekemään ohjelman ja tällä kertaa LOISTAVAN kisamusan säestämänä.

Eli ihan alkuun haluun üüber paljon hehkuttaa kuinka mielettömän mahtava meidän kisamusa on. Kisamusa ei valitettavasti sisällä esim Justin Bieberiä, Hannah Montanaa tai vastaavaa. Tämän tyyliset artistit eivät niin suunnattoman paljon esim. minua motivoi. Joten meidän kisamusa on pakattu melko mukavasti täyteen astetta rankempaa musiikkia. Mm. Disturbed ja Avenged Sevenfold. Lostavia motivaatio biisejä täynnä. Kisamusasta kuuluu kiitos, kunnia ja kumarrus Gorillojen omalle musavelholle Teemu "Fleva" Jefremoffille. Häneltä voi myös tilata kisamusia omiin tarpeisiinsa. Itse suosittelen Flevaa lämpimästi KAIKILLE!

Sitten itse kenraali esitykseen, joka meni nopeasti kuvailtuna näin.

Alussa Flikki meni suht nätisti suoraan ylös. Libestä pomppasimme alas ja jatkoimme full upin cupieen joka tällä kertaa ei mennyt vaan nappasin Mijan kahdellä kädellä kiini. (jälkikäteeen analysoituna, Mijalla oli pieni oikosulku ajatuksissa ja hän oli flikin jälkeen tekemässä libestä sivuttain kärrynpyörään alas. Sitä tosin ei onneksi tehnyt. :D) Jatketaan... Eli otin full upin kahdella kädellä kiinni, josta jatkui sitten oikean käden cupie. Joustin siitä normaaliin tapaan alas vaihtaen otteen käsinseisontaa varten. (Välikommetti: kässäriä kun treenasimme aikasemmin niin nyt se tuotti tulosta ja meni nätisti.) Kässärtistä joustimme blokkiin ja jatkoimme libestä kärrynpyörä alastulon, joka onnistui myös hienosti. Ainakin yleistöstä kuului tässä kohin muutama kohahdus :D Puolivoltin kanssa onnistuimme myös ERITTÄIN hyvin. Se napsahti suoraan ylös ja pysyi siellä nätisti. Vaakatupla on parantunut kokoajan paremmaksi ja paremmaksi näin ollen se meni myös hyvin. Loppuosa ohjelmasta puolivoltin jälkeen on melko helppo ja se meni sen mukaisestikin. Tossi vasen libbe low to high strech ja full around meni hyvin.
Kaiken kaikkiaan tuntui siltä että ohjelma parani loppua kohden huomattavasti.

Ohjelma onnistui, eikä tiputuksia tullut.
Kenraaliesityksen video tulee pian, joten muistakaa chekata se myöhemmin.

Tänään saimme paketin suoraan Kiinasta, joka pitää sisällään yllärin. Se mikä yllätys on, niin paljastamme teille myöhemmin. Saattaa olla, että osa teistä saa SM kisoissa jopa oman osan yllätyksestä.

Kommentteja, höpinöitä ja toiveita odottaen Mika&Mija

6 kommenttia:

  1. Hyvä setti ja asiallinen musa. Oottakaa vaan, kun kuulette meidän musiikin. :D

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi aivan mielettömän hieno suoritus! Tosi varman ja puhtaan näköinen!!
    Ootte ihan parhaita :)

    VastaaPoista
  3. oooottte parhaita!!! oottte kehittyny tän bloginki aikana tosi paljo ku oon alusta asti seurannu! :D oon ylpeee teistä jeejee;)

    VastaaPoista
  4. Onnee SM-kisoihin!=)

    VastaaPoista
  5. oooo vähä mageet puvut =) tseppii kisoihin !

    VastaaPoista
  6. ihanat puvut!!!! ja tykkään musastki ja kaikestaa ja täst blogista!! tää on hyvä motivaation lähde omiinki treeneihin :))<3

    VastaaPoista