tiistai 14. joulukuuta 2010

SM KULTAA!!

Tässä on nyt ihan ekana dunattu video kenraalista! Täytyy myöntää että vieläkín on niin sekasin viikonlopusta ettei oo ehtiny mitään tänne kirjotella! Iso kiitos kaikille jotka kannusti meitä kisoissa ja jotka on nyt tullu kommentoimaan! Huomisen aikana tulee lisää tekstiä sitten siitä, että millaset kisafiilikset oli :D
Ja pisteet riittää MM-paikkaan!!! :):) Sitten pitää vielä oottaa että antaako SCL sen meille vai ei!

19 kommenttia:

  1. olisin halunnu nähdä teidät ja olin tulos kisakatsomoon mut just meni ovet nenän edestä kii ja esitys meni ohi :/ mut onnea teille! :)

    VastaaPoista
  2. oi tämä on niin uskomattoman hieno (: ja onnea vielä voitosta (;

    VastaaPoista
  3. Onnea tuoreille mestareille! Keep on good work!!!

    VastaaPoista
  4. Olitte aivan mahtavia! Kiitos rannekkeesta ja onnea voitosta! :) TUOLA KUVIA TEISTÄ > http://s762.photobucket.com/albums/xx262/jasssmy/Cheerleadingin%20SM-kilpailut%202011/Pennanen%20-%20Schrey/

    VastaaPoista
  5. Olitte ihan uskomattomia!!:)) Meni ihan kylmät väreet kun katto tätä. Innolla odotan teiän seuraavia videoita!

    VastaaPoista
  6. Mitä mieltä M+M olette sekaryhmästunt-sarjasta? Mun mielestä se on aika turha, ja siellä tehdään pääosin tyttöstunttien tapasia juttuja! Sekalla voisi hyvin olla vaan paristunt ja tytöillä ryhmästunt.

    VastaaPoista
  7. Suomen cheerleading julkkikset Mija ja Mika

    VastaaPoista
  8. millon scl kertoo kaikki edustajat? :) ja onnea upee ohjelma!

    VastaaPoista
  9. Onnee ihan sikana teille! Olin kattomas teit siel yleisös ja olin et apua teiän on pakko voittaa ja ku voititte olin et jesjesjes! :) Onnee viel tajuttomasti!

    VastaaPoista
  10. hiano! :) melko lyhyt hame kyllä jos tuossa ees on hametta en oikein erota

    VastaaPoista
  11. jeeeiijj, onnee ihan sikanaa ♥

    VastaaPoista
  12. oon kateellinen,,, :Dd

    VastaaPoista
  13. Vautsi!! Ihanaa kun ootte aktivoitunu kommentoimaan näin paljon :) Kiitos kaikille jotka toivotti onnea :) Ja tääl on tää video just niille jotka ei nähny meijän esitystä vaikka vieläkään ei olla saatu oikeaa kisaesitystä nettiin kun mulla ei sitä ittelläni oo!
    Ja JASSMY!! Kiitos tosi paljon tosta linkistä ja kuvista! Ne on tosi mageita :) Ite tykkään varsinkin siitä kuvasta vaakatuplan aikana ja vaaka kuvasta :) Tosi hyvin otettu, nyt pitää viel selvittää et miten niit voi saada tänne ;) jos saa käyttää!
    SCL kertoo varmaan nyt vähän ajan kuluttua että ketkä pääsee.. sitä vielä jännitetään vaikka pisteet riittikin!! Hallituksen pitää vielä kokoontua ja päättää ne, ei varmaan kuitenkaan kestä kauheen pitkää enää :)
    Ja heh, joo, on mulla hame mutta ei tosiaankaan oo kauheen pitkä :) Ne on tollaset all-star puvut jossa ei tosiaankaan oo liikaa kangasta! Se hame on myös sen takia jänskä että siinä on alussortsit mukana yhteen ommeltuna! Kuvista ainakin hame pitäis näkyä :)
    Ja vikaan kommenttiin: toivotaan että toimitaan inspiraationa muille niin että treenaatte enemmän! Pistäkää tavotteet korkealle ja uskokaa itteenne, se on ainoa tapa saada korkeita tuloksia ;)
    <3:llä Mija!!

    VastaaPoista
  14. Joo kyl niit kuvii saa käyttää :) Jos laitan niitä facebookis vaikka sun seinälle tai sinne inboxiin? :)

    VastaaPoista
  15. Oukki doukki , Mageeta!! Kiitos paljon :D:D

    VastaaPoista
  16. Moikka.

    Haluun kans omalta osalta kiittää kaikkia mahtavista ja motivoivista kommenteista. Uusi videokin tuli huimaa vauhtia, (KIITOKSET TAAS MIJALLE :D) jossa näkyykin jo pikkasen esimakua tulevasta. Nyt on niin suunnaton motivaatio treenata ku olla ja voi. Muistakaa tulla moikkaamaan meitä kun törmätään :D

    T:Mika

    VastaaPoista
  17. olitte ihan sika hyviä! kiitos rannekkeesta ;D

    VastaaPoista
  18. ootte khyl tosi hyvii :) en ihmetelly ollenkaa teiä voittoo.

    VastaaPoista
  19. Hienoin puku mitä mä oon Suomen cheerkisoissa nähnyt. Mija oot niin lihaksikkaassa kunnossa että toi hame on just hyvä. Tsemppiä treenailuun.

    """Anonyymi kirjoitti.hiano! :) melko lyhyt hame kyllä jos tuossa ees on hametta en oikein erota
    15. joulukuuta 2010 16.58 """

    VastaaPoista