perjantai 3. joulukuuta 2010

Day 27

Mika
Jälleen pieni tauko piinasi blogimme lukijoita. Työt, koulu, paristunt treenti ja gorillojen omat treenit ovat pahasti syöneet aikaa. Nyt on ollut täysi keskittyminen päällä SM kilpailuihin. Eli Gorillojen kanssa teemme intensiivisesti ohjelmaa läpi. Pyrimme tekemään meidän pari ohjelmaa aina ennen omia gorilla treenejä. Tähän asti olemme saaneet ohjelman onnistumaan ihan kiitettävästi. Paljon on vielä hiottavaa, että ohjelma näyttää siltä kuin me sen kuvittelemme ja toivomme näyttävän.
Day 27 treeneissä teimme ohjelman läpi 3 kertaa. Kertaan nopeasti läpi, mitä treenit sisällä piti ja mitä mietteitä se meissä herätti.

Eli aloitimme ihan perus lämmitelyllä. Exit yms yms. Kävimme myös nopeasti kaikki haaste kohdat ohjelmasta läpi yksitellen. Flikin kanssa törmäsimme positiiviseen ongelmaan. Korkeus ja pyöriminen flikissä on erittäin hyvä joten ekalla kertaa se ei pysynyt ylhällä vaan pyörähti ympärin. Normaalisti se on jääny hieman etupainoiseksi. Noh, Lämmittelyjen jälkeen pyrimme tekemään 30 min sisään ohjelman 3 kertaa läpi. Ja tässä onnistuttiin :D YEAH!

Joten aloitimme ohjelma numero ykkösen tekemisen. Alku meni erittäin mukavasti. Flikki meni hienosti ylös asti. Full upin kanssa oli pieni ongelma, se jostain syystä pyörähti hieman epämääräisesti ylhäällä, mutta nou hätä sekin pysyi cupiessa hyvin. Cupie Tic toc yhdelle kädelle libbeen meni myös hyvin josta alas tulos käsin seisontaan oli myös keskivertoa parempi. Kässäsristä blokkiin stuntissa olisin voinu käyttää hieman enemmän jalkojani enkä pelkästään käsiä. Uusi alas tulo on menny kokoajan paremmin ja paremmin niin kuin nytkin se meni ihan hyvin. Puolivotissa ongelmia ilmeni, eli otin Mijasta liian aikaisin kiinni ja siitä syystä Mija ei pääsyt kunnolla päälle jotta olisin voinut antaa stuntille tarpeeksi korkeutta. Ohjelma numero yksi keskeytyi tähän, minun suunnattoman turhautumisen vuoksi. (tiedän olisi pitänyt jatkaa loppuun asti, mutta kun ketutti niin perhanasti)

Ohjelma numero kaksi menikin sitten puhtaasti. Eli mikään stuntti ei tippunut ja kässäriä lukuun ottamatta kaikki meni ylös exi tasolle. Itse henkilökohtaisesti olen ainakin tähän tyytväinen, mutta täydellisyyttä haetaan!

Noh, kolmas ohjelma meni myös samaa rataa kuin kakkos ohjelma, ainut poikkeus oli puolivotti jossa otin Mijasta kiinni taas liian aikaisin. Minun moka, sorry! Muuten kolmas ohjelma lievästi hapoilla meni hyvin. Lopussa en ottanut enään riskiä lähteä korjaamaan libbeä vaan jätin stuntin sivuttain torchiin. Hehheehh, hieman varman päälle pelattu, mutta ylhäällä pysyi :D


Tästä jatkuu tiukkaa ohjelman tekemistä ja hiomista SM:iä varten kuntoon. Pyrimme updatemaan kaikki treenit tänne kunhan vain aika riittää. Pistämme vähintäänkin videon ja lyhyehkön tekstin treenien saldosta. Muistakaa muistuttaa meitä uusiin updateihin. Pitäkää meidät kiireisinä ja kommentoikaa ahkerasti.

Ps"Loistavaa joulun odotusta kaikille. Nähdään viimeistään SM kisoissa. Muistakaa tulla moikkaamaan meitä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti