keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Day 31

Mija:

Halojaa!

Nyt on SM-viikko! IIIKS!!! Mutta vielä pikkasen viime viikon treeneistä ennen sitä! Day 31 oli myös melko tällaset lyhyet treenit jossa kaikkien harmiksi vielä mun kameran akku loppu kesken ohjelman, joten ei oo ees kuvamateriaalia kokonaisesta ohjelmasta! Se oli lopussa jo maanantai treenien jälkeen... sitte vielä enemmän lopussa keskiviikko ja torstai treenien jälkeen ja silti mä yllätyin kun se loppu perjantaina ;) Näkee siis selkeesti sen kuinka vähän ehtii tollasii pikkujuttuja ajatella näin SM-kisojen lähestyessä!! Mutta ei se mitään, kaikki on elossa ja oon ladannut taas ton kameran akun.

Treeneissä lämpättiin kaikki jutut läpi ja taas se full up oli huono... Mä vaan jatkuvasti lähen siitä liian aikaisin! Se on tosi ärsyttävää kun se on menny jo niin paljon paremmin tosi pitkään! No.. me kuitenkin tehtiin sitä muutama kerta yksitellen ja loppujenlopuks saatiin se napsahtamaan hyvin muutaman kerran putkeen :) Siitä cupiesta jatkuva käden vaihto yhen käden libbeen me vaihettiine edellisissä treeneissä takasin cupie vaihdoks silleen etten mä tee libraa koska se näytti vaikuttavan melko paljon siihen seuraavaan osaan (kässäriin) ja se muutenkin meni pari kertaa yllättävän huonosti. Me kelattiin että se ei oo mitenkään sellasessa olennaisessa roolissa tossa meijän ohjelmassa ni mielummin ei mietitä sitä ja uhrataan se vaan pois kun että jouduttais sitä stressaamaan!

No, ohjelma tehtiin sitten melko nopeesti ja tehtiinkin vaan sitten yksi. Joka meni TOSI HYVIN! Flikki oli naps, full up cupie oli hyvä, vaihto meni hyvin ja kässäri jäi jopa ylös asti!! Se kärrynpyörä juttu alas oli magee.. (mut se on kyl aina aika samallainen ja magee :):)) Ja PUOLVOLTTI tuli myös melkein kokonaan ylös :D No.. sitten te ette enää nää miten se meni mutta tupla meni hyvin ja niin meni myös libbe low-to-high stretsi ja full around! Sitten oli kyllä tosi hyvä mieli ja päätettiin ettei enää tehä ohjelmaa vaan chillataan vaan. Täytyy myöntää että se oli kyllä vähän tuhraa unelmointia että tehtäis ne 40 puhdasta ohjelmaa ennen kisoja...! Että siitä sitten heti luovuttiin jo, ei me ees treenata niin paljoo eikä se ois ehkä järkevääkään kun jos treenais niin paljon ja sen lisäks myös kaikki omat treenit ni vois mennä se suoritus vaan alaspäin ja tulla ylikuntoon ja sitten ei mikään menis. Lepo on yllättävän tärkeetä!!! Niin henkinen kun fyysinenki :)

Lopuks omien treenien aikana meillä oli pikkasen aikaa vielä reenailla kun muut lämppäs niin päätettiin sitten vielä hioa yksittäisiä juttuja ja otettiin flikki ja kässäri suurennuslasin alle... No, flikki meni hyvin, niinkuin yleensäkin :) Se on kyllä kiva kun se on siinä alussa kun se tuntuu tosi varmalta ja on silti tosi näyttävä stuntti! Heh, paitsi okei... eka kerta kun koitettiin ni mä huomasin että olin vasemmalla kädellä vähän varonu Mikaa ja se sano että dont worry, etsä muhun osu. sitten pidin sitä ihan suorana... JA OSUIN :D No sitten Mikakin sai katottua ettei tule mun käden tielle, eli liian lähelle, ja meni hyvin :) (Siis käsi osu mikaan siinä vaiheessa kun oon ponnistanu taaksepäin ja ennen ku kädet osuu maahan)

Flikin jälkeen tehtiin käsilläseisontaa hieman silleen että tehtiin tossi cupie ja siitä lasku alas ja kässäri... Ja siinä oli kestämistä kun se ei sitten taas menny MILLÄÄN!!! Ja nyt mä myönnän että mua alko jo ärsyttää tosi paljon!!! Kun se on sellanen juttu jota ollaan tehty tosi pitkään (tai no kaikkia näitä juttuja ollaan tehty) ja on menny tosi usein, tyyliin aina, ohjelmaan ja sitten alkaa n. viikko ennen kisoja taas vammaamaan! Ja vielä kun ei ite ihan ees tajunnut että mikä siinä nyt oikein on!! ...no sitten vaan jatkettiin sen tekemistä ja vähän tajuttiinkin että oltiin alettu ohjelmaan kun ollaan koitettu saada se menemään niin vaihtaa sitä tekniikkaa millä se alastuonti tehdään ja mä en oo saanu oikeen hyvin pistettyä mun jalkaa Mikan kädelle josta mun pitäis ponnistaa. Mikan piti vähän lisää antaa siihen vaihtoon ilmaa ja heittää mua oikeelle ni sitten meni paremmin, ja tuli parempi mielikin ;)

Siinä oli meijän day 31, ja video on vähän tynkä siis, anteeksi siitä! Ollaan lisätty myös tänne blogiin nyt Sponsori sivu, joka updeitataan tän viikon aikana (varmaan huomenna) sillä tällä viikolla meillä alkaa sponssi sopimus yhen tollasen firman kanssa, mutta kerrotaan myöhemmin tällä viikolla että mitä me (tai te) siitä saatte :):) ...pidetään jännitystä yllä vielä hetken! ;)

Ja kenraali oli sunnuntaina, siitä tulee tekstiä myös piakkoon ja video! Siitä näätte sitten ne puvut vähän kaukaa, kuvaa en ehkä saakkaan pistää tänne vielä kun jotkut haluu esitellä sen puvun paremmin vasta sitten sm-kisoissa... Mutta mä selvitän vielä asiaa :) Mutta ainakin idean näkee kyllä siitä videostakin! :)

JA, videon laatu on taas vähän huono... Mun vanha, hieno ja keltanen läppäri nimittäin näköjään vetelee hieman viimesiä (Viime viikolla lähti jopa C-kirjain irti näppäimistöstä) ja se pistää tohon jotain ihme häiriö kuvia kun muokkaan videoita!! Anteeksi... vaikkei tässä videossa pitäis olla ihan yhtä pahat kun edellisessä! Ja pukilta toivon sitten ehkä uutta läppäriä tai koitan jotenkin muuten korjata nykysen :) PAITSI jos tän joulun joulupukki on sellanen kun Rare Exportissa oli ni en sitten toivokaan mitään!!!

Kommentit tervetulleita ja KIITOS että jaksatte lukea :D:D



Musiic: Taio Cruz- Dynamite

P.S. Kiitos jacelle mahtavista viimeviikon neuvoista!! :)

5 kommenttia:

  1. hahhaaaa!! toi loppu oli ehkä paras. vähän niinkuin leffassa jossa on just tulossa loppuhuipennus -JAAAA- filmi tilttaa tms.

    VastaaPoista
  2. saaks tulla pyytää kisois nimmarin, jos otan kynän ja paperii mukaa? (: ja jos nään siis sut :D

    VastaaPoista
  3. heissan anonyymi kakkonen, tietty voi pyytää. Ootas vielä päivä niin tänne tulee teksti myös siitä mitä me annetaan sulle sm-kisoissa, jos meijät löydät tai jos me löydetään sut !! :D:D

    VastaaPoista
  4. Onnea kisoihin, vitsi kun en pääse, tosi huono!! :( mut nähdään joululomalla sankarit :)
    <3 Heini

    VastaaPoista
  5. mä haluisin teijän kaa kuvan mut en viitti pyytää :D:D:D:D:D:D ootte niiiiin hyviä !!! onnee kisoihin <33333

    VastaaPoista