torstai 25. marraskuuta 2010

Day 26

Mija:

Hei hei vaan :) Nyt siis pistetään aina tekstien eteen, että kumpi kirjottaa kun tuli sellanen pyyntö! ...ja onhan se melko järkevää kun kirjotetaan 'minä tätä ja minä tota' mutta teillä sitten kestää kauan selvitellä että kumpi on nyt kyseessä!? :D

Tässä karsintakisojen jälkeen on taas ollut melko hiljasta blogin kanssa... Anteeksi siitä, taas parannetaan toimintaa jotta jaksatte tulla tänne lukemaan! :) Se on ollu nytte sen takia että heti kisojen jälkeen oli taas kerääntyny kaikki tehtävät eikä päästy treenailemaan niin paljoa... (ja ok, mä myös hetkeks hävitin mun kameran jonka takii meiltä jäi yhet pikku-treenit kuvaamatta kun oltiin puoltuntii ennen treenejä tekee juttuja...)

Mutta nyt, niinkun Mika meni teille paljastamaankin, meijän tavote on tehä ne n. 40 puhdasta ohjelmaa ennen kisoja joten kiirettä pukkaa! Heh, eli taas haastettiin itteämme. Ja koska nyt se on kirjallisena, niin pitää tehä kaikkemme jotta saadaan se tehtyä!! Ja näissä treeneissä saatiin kerran tehtyy, ja viime viikolla meijän pikkutreeneissä tehtiin myös yks puhdas, joten vielä on 38 ohjelmaa jäljellä ja aikaa vaan vähän päälle 2 viikkoo... hmm... onkohan toi ees mahollista, se olis niinku 38 puhdasta 17 päivässä, eli vähän päälle kaks kertaa jos tehtäis ohjelmii joka päivä tästä eteenpäin... No, heh, katotaan miten käy :D

Mutta nyt siis Loistava Day 26!! nyt meijän ohjelma muokkautu lopulliseen muotoonsa mä luulen! Ja heti aluks sanon että ei pistetty sitä rewindii sinne vaikka jotkut on niin toivonu, sori :( Mutta vaihdettiin kumminki neljä juttua sieltä! Ne oli kolme vaikeutusta ja yks helpotus...tai kaunistus sillä vaihdettiin niin että tupla tulee vaa'asta stretsin sijaan :D Vaikeutuksia on että alun cupie tik tok (käden vaihto) meneekin libertyyn eli libbeen sen sijaan että mä olisin vaan paikoillaan. (Jos ette ymmärrä niin kattokaa videosta ja sitten pitäis tajuta!) ja sitten pistettiin loppuun jalan vaihto librasta stretsiin,jotta saadaan sinne ohjelmaan eri asentoja eikä vaan libroja kokoajan. JA: rumpusoolo: lisättiin alkupätkään MAHTAVA alastulo!! :D:D Se oli sellanen mitä koitettiin ekaa kertaa viime viikolla ennen treenejä ja nyt kuvattiin ja totta mooses, mun mielestä on kyllä magee :) No ainakin mageempi kun suora pompautus alas mikä siinä on aikasemmin ollu!Se alastulo on sellanen kärrynpyörä alas: Mika heittää mut librasta ylhäältä sivuttain, ottaa kiinni pääalaspäin kun mä oon X-asennossa ja sitten pyöräyttää mut sivulle maahan, jotta voi sitten jatkaa hyvin sinne puolvolttiin sieltä sivulta. Ja huhhuh... se on kyllä sellanen temppu että koitettiin ihan eka käsiltä ja pelotti ihan sikana!!! Pelotti et tulis jotenki huonosti alas ja Mikan kädet lipsahtais ja mä tulisin Tum! suoraan päälleni lattiaan!! No.. mut onneks ei kertaakaan menny ohi ja käytettiin aluks spotterii siinä edessä myös ottamaan kiinni! :) Videossa näkyy että eilen tehtiin sitä jo ohjelmaan ja ei oo tarkotus loppupeleissä hengaa niin kauaa siellä librassa käsilläseisonnan jälkeen, mutta nyt molempii vielä vähän kuumotti se alastulo ni annettiin siihen valmistautumiseen paljon aikaa! Mika sanoki että sitä pelotti mun vuoks... heh, vaikka mun näkemys tosta on taas se, että pojalla on se vastuu mut ottaa kiinni.. Ku paristuntteja tekee, ni siellä on vaan se yks poika alla ni jos se tytön tiputtais maahan, ni se olis melko suuri kolahdus sen ylpeydelle (jos vertaa tyttö stuntteihin ku siellä on alla esim kolme-neljä tyttöö ja se ei oo niin henkilökohtaista). Ja sen takia luotan siihen että jos poika uskoo että se pystyy sen tehä, ni kyl mä sen sitte myös teen....Okei, paitsi jos on uus poika ja mul ei oo sellasta luottoa vielä siihen että sen näkemys on realistinen :)

Mutta tänään tehtiin taas aika paljon juttuja erikseen ja tehtiin noita uusia juttuja niin että pikkuhiljaa lisättiin stuntteja ennen ja jälkeen ja vihdoinkin päästiin sitten tekemään sitä koko ohjelmaa, jota koitettiin vaan kolme kertaa tehdä... Yks, oisko ollu ensimmäinen kerta oli ihan kosahdus jossa flikki meni hyvin, mutta sen jälkee full up cupie heilu hurjasti ja saatika sitten siitä tuleva käden vaihto libraan! Siitä heiluminen jatku kässäriin, joka ei sitten menny ees ylös... No se eka kerta jäikin sitten siihen eikä ees jatkettu loppuun! No, se ei ole tietty mikään hyvä tapa tehä ja tietty yleensä jatkettais loppuun asti mut toi nyt meni vaan niin super huonosti ni tuli turhautuminen!

Toka ohjelma meni 'puhtaasti' eli silleen ettei tullu tiputuksia ja se on se, mikä laskettiin sitte puhtaaks. Mun mielestä kyllä toi puhdas termi on vähän hassu, pitäis ennemminki käyttää sitä, että kaikki meni, sillä puhdashan viittaa siihen että kaikki menis niinkun haluttais...koska oli siellä vielä parannettavaa: Kässäri tuli ylös blokkiin hartiatason kautta ja myös lopun FULLAROUND tuli tosi huonosti kiinni mut Mika jakso kuitenki pumppaa sen ylös! Kässäri meni kyllä mun mielestä ehkä kokonaisuudessaan huonosti näissä treeneissä kun vain muutaman kerran jäi ylös suoraan! ...mutta se yleensä ei oo kyllä kiinni siitä että millanen se vaihto on, vaan siitä että millälailla saadaan se kässäri tasaantumaan kun ollaan siinä asennossa. Kai se, että tehään sitä ennen se yhen käden libra ni vaikuttaa siihen että se lähti vielä vähän eritavalla! ...mutta working on it :D Toinen huonosti menny kohta oli lopun fullaround, joka sitte pilas meijän mahollisuudet toiseen puhtaaseen ohjelmaan näissä treeneissä! heh, se on menny niin hyvin, että ollaan ehkä jopa luotettu siihen liikaa ja Mika jo kiksitteli sitä että ohjelma meni niin hyvin jopa ennen ku se ohjelma oli loppunu :D:D ...ja se johtuu siihen että sen puolvoltin tultua ylös siin ohjelmassa ei oo enää mitään niin hankalaa meille että kaiken pitäis mennä!

Tuntu kyllä hieman rankemmalta se ohjelma ja se on varmaan myös sen takia että siel on se kädenvaihto vasemmasta cupiesta oikeen käden libbeen ja jos se hailuu ni se rankentaa sitä vaihtoa ja sitten sitä seuraavaa kässäriäkin! Ja kuten oon jo varmaan aikasemmin todennu, mitä paremmin ohjelman jutut menee silleen ettei niiden kanssa tarvi taistella ni sitä kevyemmältä se ohjelma tuntuukin!! Josta päästään tän viikon vinkkiin teille kaikille jotka tekee ohjelmia: Kun teette sitä ohjelmaa ja väsyttää tai tuntuu raskaalta, ni panostakaa super täysiä siihen hetkeen kun se stuntti menee ylös ja pakottakaa ittenne tekee se nopeesti, räjähtävästi ja oikein. Koska kun te siihen panostatte ni se ehkä menee hyvin ylös ja on paljon kevyempi kun jos nostatte esim. libran hieman hitaammin ku väsyttää, koska se sitte kostautuu siihen ylhäällä oloonki joka on rankempaa kun se ei oo niin hyvin siellä ja joutuu taistelee sen kokoajan ja sitte myös siihen alastuloon, sillä jos stuntti ei oo hyvin ylhäällä ni se alastulo ei oo niin lennokas ja joutuu panostaa siihen kiinniottoonkin paljon enemmän ja se tulee ehkä alemmaks kiinni ja on rankempi!! Eli hyvin ylös, ni se on oikeesti helpompaakin :):)

Huh...pikkasen tekstii! Ja muutes, se on aivan ihanaa että ootte kommentoinu että käytte paljon lukee tätä! Siitä tulee motivaatiota siihen että pitäis paljon updeittaa!! Se on mahtavaa jos kiinnostaa!!! :D:D Ja kiitti pikku-lillille meijän parin viime treenien kuvauksista :D:D (Huomaa selkeää parannusta day 25:sta 26:seen kun kamera ei enää heilu niin paljoo ;);) ...eli, harjotus auttaa! Ja sama stunteissa!!!

Kuulemisiin!!



Musiikki: Hedley - Bones Shatter (Never say Never)

8 kommenttia:

  1. Mahtavaa! :) Tuo uusi alastulo on niiiin siisti!

    VastaaPoista
  2. toi on ihan mahtava toi alastulo !! :DD iha sairaan magee ! :D

    VastaaPoista
  3. Taasko se Mika puuskuttaa. Mija laita Mika kuntoilee enempi!

    VastaaPoista
  4. Herr Porkkana tais olla ekan pätkän aikana kameran takana, kun heilu noinkin pahasti!

    VastaaPoista
  5. Hienoi stuntteja teillä! Ja toi X-alastulos on ihan älyttömän siisti! :) Tsemppii treenaamisen kans!

    VastaaPoista
  6. jeejee reenatkaan vaan niin pääsette vielä pitkälle : D ois kiva kun tulis niitä kirjotuksia lisää ;)

    VastaaPoista
  7. "In english"-sivulla on jo day 27 video!

    VastaaPoista