keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Sanakirja lisätty!

Nyt ei ole viikkoon kuulunut mitään, kun ei olla parisarjaa varten treenailtu kun ollaan keskitytty tähä oman joukkueen toimintaan. Viime keskiviikon jälkeen meillä onkin ollut treenit torstaina, perjantaina ja lauantaina, sunnuntaina oli kenraaliharjoitus ja sitten taas maanantaina oli treenit. Kenraali meni hyvin ja oli tosi kiva kun siellä oli paljon ihmisiä kattomassa ja kyllä sitä jo oottaa että päästäis sinne kisoihin näkee mitä kaikki muut on saanut aikaan ja ite esiintymään :)
Nyt on sitten siis enää kolme ja joillakin neljä päivää kisoihin!!
Mutta kun ei olla treenattu ni se on kyllä näkyny hyvin siinä että on jaksanut tehä sitä oman joukkueen ohjelmaa tosi paljon paremmin ja se meneekin nyt niin hyvin että on kiva ettei tarvi mistään stressata. Jännä juttu on,että vaikka uskookin siihen että omat jutut aikoo mennä kun ne osaa, ni silti mua ainakin aikoo jännittää tosi paljon ennen kun mennään kisaamaan...aina se jännittää sikana!! Mut kai se on vaan hyvä :) Tylsäähän siitä tulis jos ei jännittäis!

Mutta siis tässä on teille kuitenkin vähän informaatiota että What's going on ja että miksi ei ole tullut updeittejä! :) Nyt ollaan kauheesti kuitenkin mietitty tätä blogia kun ei olla päästy treenaamaan ja sitä miten sitä vois parantaa. On jo pitkään ollu ajatuksena että lisättäis sellanen terminologia sivu jossa selitetään kaikki sanat mitä käytetään kun on niin paljon eri termejä ja sitten varsinkin kun paristuntteja tehdessä on ihan eri sanat kun taas tyttöstunttea tehdessä, niin kai se on tarpeellista. Aluks aina kirjotettiin esim. full up (kierre ylös) ja pyrittiin selittämään kaikki juurtajaksain, mutta kyllä se kirjottajalle ja myös niille lukijoille jotka lukee joka tekstin ni tulee tylsäks aina selittää/lukee noi termit. Niin nyt ei enää tarvi tehä mitään muuta kun lukea vaan tekstiä ja jos ei jotain sanaa/termiä ymmärrä ni klikata tota Sanakirja sivua ja kattoa jos se olis siellä!! Ja oikeestaan voipi olla niinkin ettei me enää olla niitä sanoja ees selitetty kun ajatellaan että selitettiin siinä day 1-day 7 aikaan niitä perussanoja! Mutta koska ei voida olettaa että kaikki uudet lukijat lähtee aina alusta asti liikkeelle niin here we go, Nyt ei tarvikaan :)

Voi olla ettei me olla ajateltu kaikkia sanoja ja voi olla että jotku selitykset on vähän hupsuja, mutta toi on ainakin alku! Tarkotuksena olis sitten vielä lisätä videoita/kuvia sinne selventämään asioita. Kirjottakaa ja kertokaa meille jos tulee mieleen jotain muita termeja jota ollaan käytetty ni tietenkin lisätään ne tonne myös!!

Ja sitten vielä että ollaan kuitenkin tänään menossa vähän stunttailmeaan ennen treenejä ja koittamaan ohjelman jutut läpi jotta ei se ohjelma ihan kokonaan unohdu, joten saatte vielä updeitin viikonlopuksi jos kaikki menee hyvin ja ollaan ahkeria ja kirjotetaan se ennen kun lähetään perjantaina tampereelle!!

Siihen asti moi!! :)

3 kommenttia:

  1. tosi hyvä idea toi sanakirja !!mut mietin täs vaan kun ootte joskus tehny sellasta cupieta jossa mika vaihtaa mijan sillee kädeltä toiselle kädelle et onko sillä joku nimi :D os nyt ees tajusitte mitä tarkotan :DD jos sille on joku nimi se vois lisätä tonne tai jos ei oo niin voitteko kertoo mulle vaikka täs kommenteissa miksi te sitä sanotte haluun ihan mielenkiinnosta tietää :)) ja onnee kisoihin koko joukkueelle!!:)

    VastaaPoista
  2. jee!!:) oon jääny ihan koukkuun teidän loistavaan blogiin ja käyn päivittäin kattelemassa josko oisitte kerenny päivittää!teiän blogi antaa tooosi paljon motivaatiota omiin treeneihin ja on kivaa, että jaksatte selostaa tarkasti mitä milloinki tapahtuu. Noita videoita on ihana kattoo kun koko ajan tekee mieli olla melkeen suu auki vau ku melkeen kaikki mitä teette vaan menee ja menee eikä oo yhtään epävarman näköstä! toivon todellaki että saatte sen ICU-mitalinkin koska ootte sen ihan varmasti ansainneet!!:)))

    VastaaPoista
  3. Joo, se onki cupie tick tock tai pop-over, en ollu ihan varma ni en pistäny sitä tohon, hyvä et huomasit :D:D

    Ja kiitos molemmille sikana kommentista, aivan super kivaa lukee tollasta hyvää palautetta!! :D:D

    VastaaPoista