torstai 11. marraskuuta 2010

Day 24

Ylihuomenna on karsintakisat! Ja junnuille ylihuomisen huomenna! :) Tuntuu siltä että mitä ikinä tekeekään niin on hieman sellanen sähkönen ilmapiiri ja kaikki on jo melko innoissaan tulvasta viikonlopusta ja Tampereen matkasta! :)Meillä on gorilloilla vielä yhdet treenit ennen kun huomenna viideltä suuntaamme nokan, bussit, energian ja olemassaolomme kohti Tamperetta!

Kuten eilen lupailtiin, niin me päästiin kun päästiinkin vetämään pikkaset paristunt treenit eilisten omien treenien alle ja voi että mitkä treenit olikaan! Ensinnäkin taas suurkiitos Mimalle, meijän mahtavalle motivaatio-kuvaajalle, joka on kuvannu meijän treenejä jo monesti ja eilen annettiin sitten luovat kädet kuvakulmien kanssa ja kyllä tulikin hauska videO! Kelattiin että otettiin melko paljon kuvamateriaalia, jotta en enemmän katottavaa näin ennen kisoja jos ei jaksa muuta kun cheerleadingiä miettiä :D Joten nyt se on joku vähän päälle viis minuuttinen se viteo ;) Ja siinä näkyy varmaan treenien alusta tasan kaikki mitä tehtiin ohjelmiin asti et ku lämpättiin jutut eka! Ja sitte vielä aika paljon ekstroja jotka ei liity ehkä meijän stunttaamiseen niin seleesti ;)

Täytyy kyl sanoo et kaikki tuntu tosi hyvältä! Varmaan sekin että on saanu vähän levättyä niin ei vaan pelkästään näy siinä omien treenien paremmin menemisessä vaan myös parisarjan jutut meni paremmin :) Aluks lähettiin ihan perusstuntteja lämppäämään ja taas virittymään stuntti mielentilaan ja tehtiin tossi exi ja käsien kautta libbe. Tän jälkeen sitten siirryttiin cupieen ja full up cupieen! Mä olin kattellu näitä videoita täältä blogista ja tullu siihen tulokseen että se full up vasen cupie joka siinä ohjelmassa on ei oo ollu niin siisti kun vois olla kun vähän liikaa vielä työntelen sitä pyörimään niin että hartiat lähtee vähän pois linjasta. No mutta todistusaineistona siitä toimi vielä videot ja kun pysäytin juuri esim. day 23 videon juuri siihen kohtaan kun olin tehny käsityönnön mikan ranteista ni huomasin selkeesti että kädet oli ihan liian pitkällä ristiin, kun niinkun aikasemmassa teksteissä kirjotin kun se alunperin parani niin tarkotus oli että oikee käsi on oikeen reiden edessä ja vasen vasemman! No, sitte kun sitä ajattelin ja tehtiin eka full up cupie niin JUMATSUIKA se olikin sitten tosi hyvä :D:D Se oli tosi kivaa!! No nyt ku kattoo noita viteoita ni ei se nyt ihan siihen ohjelmaan parantunu kun en sitten enää muistanu sitä miettiä, mutta se on sitten ehkä ens kerran tavote! :)

Tänään jatkettiin sitten sillä ohjelmalla jossa oli rewind poissa ja myös ilman vaaka-stretsi tick tockia ja se olikin aika kivaa kun sitten se loppuosa on tosi helppo puolvoltin jälkeen! Tietty täytyy sitten kattoa että lisätäänkö sinne jotain vielä ennen sm-kisoja, sillä tänään kun tehtiin kaks ohjelmaa niin toinen meni niin että kaikki meni ja ekassa tippu puolvoltti muttei muuta :) Yllättävää oli myös se, ettei se ollu ees kauheen raskaan tuntusta kummallekaan! Et tehtiin ohjelma ja sitten oli hengästyny ja oli kiva ottaa taukoo, mutta Mikakin hehkutteli sitä kuinka nopeesti siitä sitten palautu ja halus tehä uudestaan ja energiaa riitti! Et aina välillä on just hyvä muistaa että lepo on melko tärkeetä :):)

Sitten kaks uutta juttuu jota tän päivän treeniin kuulu oli et tehtiin kovalla (parketilla siis) ni koko ohjelmaa, eli myös sitä flikkii ylös! Aikasemmin oltiin ajateltu ettei voi tehä mutta... no, heh, pystyhän sen ihan hyvin :D Se lähti oikeestaan siitä et Mika halus kovin tehä ja ajatteli et voiskohan sen tehä vaan sitten niin että mä teen takaperin siltakaadon ja se siitä sitten heittää mut ylös (ni sillon ei tulis kovaa iskuu ranteille..) Mut, hehe, sitten kun sitä koitin niin se ei menny hyvin kun en ollu kokonaan jaksanut lämpätä loppuun ja päädyin et mielummin vaan teen sen flikin kun siinä ei tarvi selkää taittaa kyllä niin paljon ollenkaan ! Ja sitten tästä lähtien siis voidaan se aina sinne tehdä, jihuu!! :):)

Ja toinen uus juttu oli se, joka ei kyllä vielä ihan sinne ohjelmaan myöskään puolvoltin kanssa päätyny, että kun teen flikin ja puolvoltin ni teen käsityönnön loppuun mutta jotta se näyttää siistimmältä ja viimeistellymmältä ni kun tuun ylös kiinni ni vedän kädet alas. Se on parempi meijän mielestä ni näyttää vielä tiukemmalta ja on selkeesti se 'blokki' asento :)

Muita huomioita treeneistä on ainaki se, että oli mageeta kun nyt se alkaa menee tosi paljon paremmin se kässäristä vaihto seisaalteen silleen että vaikkei ihan suorille käsille pysähtyiskään niin ainakin selkeesti ei kertaakaan näissä treeneissä tullu hartiatasolle asti, ni se on siistii!! :) Ja sitten kun kokeiltiin juttuja niin mä sain myös pikkasen paremmin tehtyy sitä tuplaa.. heh, no ei ainakaan tullu mahalleen, mutta vielä ohjelmaan näytti aika hirveeltä! Mut meil on se Mikan kanssa oman joukkueen ohjelmassakin ja ollaan sitä pikkasen tehty ja ollaan saatu kyllä tosi hyviäkin jo tehtyy... nyt vaan pitää saada niin että se menee aina hyvin! Tärkeimpänä pointtina siinä on se, että ei pidä tehä mitään liikaa ylävartalolla vaan pitää vaan tiukka kuppi ja pyörittää se jaloilla niin että kaikki pyörii samaan aikaan! Sekin on tollanen asia jossa on vaan niin monta asiaa mietittävänä että erikseen menee paremmin kun sitten sillon kun ei oo saanu miettii just ennen kun sitä tekee! ...Onneks on SM-kisoihin meil kyl viel kuukaus!! :):)

Ohjelmien jälkeen siellä on sellanen yllätetty puheosio, kun haluttiin toivottaa kaikille tsemppii karsintakisiohin! mika ei vaan ihan ollu siinä vielä messissä, mutta suuresti halutaan molemmat toivottaa kaikille tsemppiä ja toivotaan että kaikilla menee ohjelmat niin että saadaan oikeesti näyttää mitä ollaan treenattu! :D

Sitten meil oli sen jälkeen kun tehtiin ne ohjelmat ni vielä pikkasen aikaa ja puhtia ja tehtiin vielä rewindeja muutama ja sitten puolvolttia cupieen... Rewindi meni jo taas paremmin ja jatketaan sen treenausta silleen että toivottavasti voitais ehkä vielä pistääkin se SM-kisoihin, mutta katotaan nyt :D:D Sitten siellä on vielä hupi osio, jossa tehään esim cupie ilman että mä käytän siinä tossissa käsiä ja sitten myös video klippi meijän jengiläisistä chriccestä ja Tuomas aka Jürgenistä jotka jatkaa tätä hauskaa 'ei käsiä' treeniä ;) Videossa vierailee myös Henri Haukkovaara aka. Haukkis tekemässä hyppyjä ja myös tsemppaamassa kaikkia kisoihin ja sitten innostuttiin jopa voltteja heittelemään ja muuta! :)

KIITOS KIITOS KIITOS kaikille siitä että ootte käynyt lukee meijän blogii ja varsinkin siitä että ootte niin ahkerasti jaksanut kommentoida nytten! Se, jos ollaan motivoitu jotain treenaamaan paremmin on mahtavaa ja kyllä tää blogin kirjottaminen motivoi meitäkin enemmän kun tietää ettei voi reeneis sluibata koska sitten siitä pitäis myös kertoo teille ;) ;) Ni on mahtavaa jos toimii molemmin päin!!!

Eipäs tässä kauheesti muuta kyllä, nyt pitää mennä ostelemaan vielä glitterii, ripsaria ja eväitä kisoja varten sekä varmistaa että kamat on pakattu kun ite ainakin joudun lähtee huomenna suoraan koulusta bussille!! Eli vielä kerran, super tsempit kisoihin, nähdään Tampereella ja ehkä jos saadaan kuvattua jotain kivoja stuntteja tai muita joukkueita (niiden luvalla tietty) ni voidaan jopa tehä joku Karsintakisa ekstra! Eli hei, jos näätte meitä kisoissa ni tulkaa ihmeessä sanomaan moi ja voidaan jopa kuvata teijän terkut videolle ja pistää ne tänne blogiin, sehän olis supermageeta!!! :) :D Heissan ja toivottavasti nautitte vähän tällasesta rönsyilevästä videostakin :D




Musiikki:
Race the Sun - Vanity Score
Hoobastank - My Turn

7 kommenttia:

  1. Toivottavasti saatte rewindin sm-kisoihin, se on tosi magee :D

    VastaaPoista
  2. Kajalainen oot mun jumala !
    T: tiedät kyllä kuka ;)

    VastaaPoista
  3. Tossicupie ilman käsityöntöö näytti hauskalta. Täytyypä kokeilla. Lienee vähän vaikeampi kuin tossicupie ilman ponnistusta?

    VastaaPoista
  4. Te ootte parhaita!!!!!!!

    VastaaPoista
  5. Gorilloilla oli karsintakisojen paras ohjelma!

    VastaaPoista
  6. Kiitti kommenteista!! :) Ja ei varmaan nyt sitä rewindiä pistetä ohjelmaan kun ei haluta sitä niin loppuohjelmassa enää tehä.... Se on harmi mutta toisaalta on jo puolvolttia ja flikkiä eli tollasii pyrivii akrobatialiikkeitä!

    ja se että kumpi on vaikeempi, tossi cupie ilman ponnistusta vai ilman käsityöntää varmaan riippuu myös siit, että kuinka hyvä pomppu tai käsityöntö on ;)

    VastaaPoista