sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Day 22

Pain is only weakness leaving the body! Eli tiukkaa treeniä on luvassa! Ensin hoidetaan kunnialla SM karsintakilpailut Gorillojen kanssa Tampereella.  Sitten täysillä kohti SM kisoja!


Eli suoraan tekstiin elikkäs asiaan :D
Day 22 oli melkoinen onnistuminen kaikien kaikkiaan. Vaikkakin lähtökohdat eivät olleet alussa niin suotuisat. Meidän piskuinen pippuri Mija ilmoitti kaikkien huvitukseksi heti alkuun että on jostain ihmeellisestä syystä "hieman" huonolla tuulella. Ei myöskään itsekkään tiedä syytä kiukkuiseen oloon?!?!? Noh, näin se välillä menee... Ei se mitään :D Huumorilla yritettiin muiden stunttaajien eli Gorillojen kesken pippuria (Mijaa siis) piristää ja kohottaa fiilistä. Ja siinähän me onnistuttiin :D Saatin muutama hymy huulille heti treenin alkuun. Joten siirryttiin ILOISIN mielin stunttaamaan ja ajateltiin kokeilla jotain uutta ja virkistävää heti kätteleyyn.

Eli ensimmäinen asia joka näkyy videolla on tossi yhden käden vasen libbe josta tic toc ilman että minä vaihdan kättä. Se meni! LOITAVAA!!!!!!!!!! Hieman heiluen, mutta anyways se meni ja pysy kunniakkaasti ylhäällä. Well well, ei pysähdytä nauttimaan onnistuneen uuden stuntin antimia vaan rankastaan ajatusmaailmaan uudella idealla joka on tic toc yhdellä kädellä suoraan strechiin (tokana videolla). Hieman suunnittelemisen ja keskenäisen konsultaation jälkeen kokeilimme uuden karheaa libbe tic toc suoraan yhdellä kädellä strechiin.............. Siellä on ja pysyy! Sekin onnistui! tässä vaiheessa arvoisalla kiukkupussilla :D oli hymy herkässä kun kaksi uutta ja suht vaikeaa stunttia oli onnistunut. Kaikki oli yhtä hymyä! Elämä hymyilee ja aurinko paistaa, uusia stuntteja satelee taivaalta! :DD

Noh, siirrytäänpäs eteenpäin eikä jäädä jankkailemaan miltä tuntui saada jotain uutta repertuaariin vanhojen stunttien rinnalle. Ajattelimme, että yhdistämme kokeilu luontoisesti miten onnistuisi puolivoltti suoraan vasemmalle yhden käden libbeen. Noh noh, eipä aikaakaan kun sekin onnistui. Siinä tosin meni jokin tovi ennen kuin se sinne ylös napsahti. Siitä olemme kyllä erityisen ylpeitä että se pysyi. Tavoite on saada se napsahtamaan suoraan yhden käden strechiin! Katsotaan milloin on sen aika...

Hiiop ja eteenpäin. Ajattelimme että paristunt ohjelmaan ei voi tulla liikaa pysähdyksiä. Joten ajattelimme opetella cupiesta laskea suoraan maahan ja samasta pompusta suoraan käsinseisontaan. Ensimmäinen kokeilu yritys päätyi tyylikkääseen keräpommihäkkyrä kaatumiseen maahan. Eli ei kauhean hyvin. No panic! Jarkko Jokinen (Gorillojen toinen valmentaja) onneksemme meitä ohjeisti ja neuvoi niin saimme sen onnistumaan muutaman yrityksen jälkeen. Kiitos siitä Jacelle! Onnistuimme myös saamaan kässäri stuntin jäämään nätisti exi tasolle eli suorille käsille. Seuraavaksi yhdistimme paristunt ohjelman alun kässäriin asti ja treenasimme sitä ihan OK tuloksella. Flikki takkusi jotain syystä hieman, mutta meni silti toivotulle korkeudelle eli exiin asti!

Kaiken kaikkiaan treenipäivä 22 oli onnistunut ja kiitos siitä kuuluu kaikille osallisille eli,
Mima (kuvaaja motivaatio manageri)
Jace (spottaus + vinkit)
Nico Rikström (Spottaus)
Nita (spottaus)

Pieni pyyntö kaikille blogimme lukijoille;

KOMMENTOIKAA ja TOIVOKAA kaikkea maan ja taivaan väliltä! (okei siis stuntti, cheerleading ja valmennus aiheisia toiveita.)

PS" Muistakaa vastata kyselyyn!"


8 kommenttia:

  1. te olette huikeita!!!!!kiva kun teette tällästä blogia niin kaikki vähän hensinkiä kauempaakin voi seurata teijän treenaamistanne=)odotan jo innolla day 23:sta !!

    VastaaPoista
  2. Ainut blogi jonka käyn tarkastamassa joka päivä ja sit saa olla aina mielissään kun on tullu uus päivitys :D ihan mahtavaa kun jaksatte pitää tämmöstä, ja hirveää reeni intoa teille!

    VastaaPoista
  3. IHANAAAAAAAAAAA... PARAS BLOGI IKINÄ !!!
    LISÄÄ LISÄÄ LISÄÄ:) MEGA SIISTII PÄÄSTÄ SEURAAN TEITÄ KU ASUU KAUEMPANA KU PÄÄKAUPUNKI SEUTU :)!!

    VastaaPoista
  4. Olis ihan überkivaa jos laittaisitte enemmän vinkkejä nousijoille ja sellasia hidastuksia niistä stunteista :) ne kiinnostavat kovasti, itsekin kun sekajoukkueessa nousijana olen. :)

    VastaaPoista
  5. MIKA! pakko kysyä..

    paljon nousee penkistä? :DDDD

    VastaaPoista
  6. Aivan huippua! :) Ootte kyl tosi hyviä. Oon lopettanut cheerleadingin pari vuotta sitten, ja oon nyt vähän kujalla, että koska on ICU-kisat? Ja missä ne on? :)

    VastaaPoista
  7. Hei WAUTSI!!! Kiitos todella paljon näistä kommenteistä, tulee tosi ilonen olo siitä että te ootte innoissanne tästä kun me ainakin ollaan :D:D:D Ja tosi kiva just kuulla että jotkut arvostaa meijän kirjotuksia :D
    Ja kiitos paljon myös tosta vinkistä että olis kiva kuulla vinkkejä nousijoille, se on tosi hyvä kuulla just tollasia parantelu/fokusointi ideoita! ...ja aloinkin jo miettimään että miten sitä vois toteuttaa vielä paremmin mutta ainakin otetaan huomioon paremmin kun kirjotetaan tekstejä :)
    Heh, ja sitä joutuu ootta pitempään et mitä mika nostaa penkistä kun mä en tiedä, ei se ehkä kyllä kauheesti niitä penkkejä nostele, tyttöjä vaan ;)
    Ja ICU kisoista sen verran että ne on huhtikuun vikalla viikolla ja ne on Floridassa. ICU on siis uus maailman kattojärjestö johon monet maat, jotka ennen on kisannu ICF mm kisoissa on nyt parin vuoden sisällä liittyny! ekat kisat oli 2009! Niihin kisoihin osallistuu muunmuassa USA:n maajoukkue, taiwan, kiina, chile... :) Toivottavasti oli hyödyllinen vastaus :)!!

    VastaaPoista
  8. Kiitos mahtavasta kommentti ryöpystä. Lisää kommentteja kaikesta mitä meiltä blogin ja stunttien suhteen toivotte.

    Anonyymille joka kysyi penkkitulostani ni sen on vaatimattomasti tarpeeksi ;D (max tulos 142kg)

    -Mika

    VastaaPoista