torstai 14. lokakuuta 2010

Tiedote: Yksi este poistunut!!

Ensiksikin Suuret pahoittelumme,
taas on koulu, työt, paristuntin treenaaminen, omat treenit ja uni vieny meijän kaiken ajat ja ei olla päästy tänne updeittaamaan mitään! Kaikkien (ainakin meidän) onneksemme voin sanoa että me ollaan silti päästy treenaamaan mutta sitten tää blogitekstien kirjottaminen on hieman jäänyt toisalalle! Anteeksi siitä lukijoillemme!

Tän tiedotuksen jälkeen liitän vielä yleistason tekstin meijän treeneistä jota jenkkileirin jälkeen on ollut eli: numerot viistoista kuustoista seittemäntoista JA kahdeksantoista!! Eli ollaan päästy treenaamaan n. kaks kertaa viikossa ja ollaan saatu jo ohjelmakin keksittyä, jihaa! :)

Mutta sitten mahtavampaan tiedotusasiaan! Meijän tavote on nyt yhdeltä osalta saapunut lähemmäksi todellisuutta! Suomen Cheerleading Liitto on ilmottanut jäsentiedotteessaan,että tästä eteenpäin on myös pari ja ryhmästunt sarjan voittajilla mahdollisuus edustaa Suomea MM-kisoissa!! :) (Aikasemmin ne on vain lähettänyt naisten, sekan ja tanssin voittajat joiden ryhmäkoot on suuremmat). Tässä on yksi mutta, joka on sellanen että, että pisterajat on melko kovat näissä niin kutsutissa piensarjoissa, eli pitää saada vähintään kolme neljäsosaa maksimipisteistä... Ja esim. kesän EM-kisoissa mikään pari stunt ei tätä pisterajaa olis vielä ylittänyt! Kaikkein tärkein mikä sen kannalta pitää huomioida on se, ettei tiputuksista tulevia vähennyksiä voi kauheasti ainakaan pistetiliinsä kilpailuista keräillä!

Mutta kokonaisuudessaan mahtava asia, sillä niinkuin tavoitteissamme luki, tämä on ollut oman lopputavoitteemme, eli MM-kilpailuiden mitallin saavuttamisen kannalta yksi suurin este. Meinaan, heh, jos Suomi ei edustajia parisarjasta lähettäisi, ei meillä olisi ollenkaan mahdollisuutta päästä mitalisijoille kun ei kukaan Suomen pari edes kyseisissä kilpailuissa kilpailisi! :) Se, miksi pari ja ryhmä sarjat on nyt päätetty lähetettäviksi MM-kilpailuihin voi liittyä siihen, että tänä vuonna pari ja ryhmäsarjojen SM-kilpailut pidetään samaan aikaan pääsarjojen SM-kilpailuihin kanssa. (Tämä on ensimmäinen kerta sen aikana kun Suomi on kuulunut ICU-liittoon, joka nämä MM-kilpailut järjestää)

4 kommenttia:

  1. Jee!! Ihan mahtavaa, toivottavasti pääsette MM-kisoihin asti:)

    VastaaPoista
  2. Onko tuo pisteraja tullut SCL:n puolelta? Mietin vain, kun katsoin vanhoja ICU ryhmästunt-ohjelmia, niin ne huonoimmat oli kyllä tosi huonoja. Ehkä tällä varmistetaan, että Suomella on laadukkaat ohjelmat kisoissa?

    VastaaPoista
  3. Joo, se on ihan vaan Suomen liiton tekemä pisteraja! Ja yleisesti saisi lähettää kisoihin vaikka millaiset edustajat tahansa!
    Luulen että tämä on tehty sen takia kun pari ja ryhmästunt sarjan taso vaihtelee vuodesta toiseen todella paljon sen mukaan ketä päättää kisoihin osallistua! (verraten pääsarjojen tasoon, joka kuitenkin realistisemmin kuvastaa Suomen jokavuotista osaamista, kun kaikki joukkueet muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ottavat SM-kilpailuihin osaa)

    VastaaPoista
  4. Ja hei, nyt vasta vastasin day 14 kahteen vikaan kommenttiin!! Siel on myös ehdotus, ni voitte käydä muutkin sen lukeen kun ne jotka sinne on kommentoinut, melko pitkä siitä tekstistä tulikin :)

    VastaaPoista