keskiviikko 27. lokakuuta 2010

KYSELY!!

Hei hei vaan!

Tällä viikolla ei VIELÄKÄÄN olla päästy treenaamaan vaikka on jo keskiviikko kun on ollut treenejä ja töitä! Mutta onneks ainakin huomenna ja perjantaina päästään tositoimiin :) ...eikä se oikeesti kauheen pitkä aika oo ollu, mutta kun kauheesti jo haluaisi  mennä jo tekemään ja on innoissaan niin SITTEN se tuntuu tosi pitkältä !

Tässä välissä sitten teille lukijoille on pistetty tällanen kysely, ei tosiaankaan kestä kauaa, vähän vaan klikatkaa siitä että mitkä asiat koskee teitä! Se on suoraan tossa oikean käden puolella, eli tossa --------->
Ja niitä voi klikata kaikkia jotka koskee teitä, eli ei tarvi valita, heh, eikä kyllä voisikaan valita että harrastaako esim. juniori joukkueessa vai että onko pääkaupunkiseudulta jos on ne molemmat :)

Ja selvennykseksi siis että jos jossain seuroissa kutsutaan eri nimillä mini/mikro joukkueita, ni kaikki jotka on liian nuoria juniorijoukkueisiin on mini/mikro joukkueissa! :)

Kiitos jo paljon etukäteen kaikille että klikkaatte omat tietonne tänne, se on meijän sitten jännittävä nimittäin nähä että mistä lähtökohdista ihmiset tulee meijän blogia lukemaan! :)

Kuulemisiin! !

P.S. JA nyt on reilunkaupan viikko!! Eli kannattakaa reilunkaupan tuotteita ainakin tän viikon jos mietitte että millasen banaanin esim. ostatte! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti