maanantai 18. lokakuuta 2010

Day 15, 16, 17 JA 18

Heissan blogilukijat!

Jenkkileirin aikana saatiin todella paljon aikaan vanhojen stunttien kaa (Flikki cupieen!! Rewind meni hyvin!! Puolvoltti suoraan libertyyn, ja suoraan stretsiin! Fullarounditkin meni tosi hyvin!) ja opittiin uusilla neuvoilla stuntteja joita oltiin ajateltu mahottomaksi (Double up! Voltti suoraan käsiltä! Se hullu etuperinvoltti-potku-puoltoistakierre selkään ja flikki ylös kierteellä!!). Tähän asti me ollaan keskitytty todella paljon vaan kehittymään yksittäisissä stunteissa ja viemään niitä taitoja eteenpäin ja saamaan mahdolisimman laajat perustaidot ja stuntti-kirjo josta sitten sen ohjelman voisi rakentaa, niinkun varmaan jos on tätä blogia seuraillut ni on tullutkin sellanen fiilis et kokoaan vaan tehään uusia juttuja.

No, nyt on sm-kisaviikolle aikaa 10 viikkoa mun laskujen mukaan ja on aika alkaa oikeesti miettiä sitä kisaohjelmaa ja treenaamaan sitä. Varsinkin paristuntissa, kun me molemmat kisataan myös gorillojen kanssa ja ennen kisoja aikoo olla paljon rankempaa, ni on tärkeetä alottaa ton ohjelman teko hyvissä ajoin, että vikoilla viikoilla voi vaan keskittyä tekemään sitä esitys pari kertaa läpi (heh, toi on toivottu tila... ei voi sitten tietää miten se käytännössä tulee sujumaan ylä ja ala-mäkien kanssa!! :)). Se aikoo kyllä olla melko rankkaa kun on gorilla treenit vähintään 5 kertaa viikossa, ni me tullaan todennäköisesti ainakin viikolla aina treenaamaan ennen omia treenejä ja sitten sen jälkeen pitää vielä jaksaa treenata omat treenit niin ettei anna sen paristunttailun vaikuttaa joukkueen suoritukseen. Mutta koska halutaan tehä tää juttu kunnolla ja olla mahd. hyvii kisoissa, ni nyt ollaan mietitty jo sitä ohjelman alustavaa runkoa ja että mitä juttuja siihen tulisi ja missä järjestyksessä!
Treeneissä numero 15+16 tehtiin vielä kaikkii eri sarjoja jota ite ollaan nyt päässämme stuntteja yhteen pistetty, mutta 17 ja siit' eteenpäin ollaan jo tehty sitten sitä meijän omaa ohjelmaa joka ollaan nyt keksitty :) Ohjelmasta sen verran että koska meille on tärkeetä että saadaan ohjelmaan sellaset jutut jotka on hyvin treenattu, ni me ollaan tehty 'kaikkein helpoin versio' ja 'kaikkein vaikein versio' niin että siitä' helposta päästään liikkuu sitä vaikeeta kohti ilman että mitään laskuja pitää muutta tai muuta sellasta! Vielä ei olla koko ohjelmaa putkeen tehty, mutta kahessa eri osassa ollaan niitä treenailtu (innovatiivisesti ollaan nimetty ne Alku ja Loppu osaksi :D:D) Ja aika hyvin on jo mennytkin!! :)Täs on kaks videoo, kattokaa eka se aikasempi ja sitten day 18 :)



7 kommenttia:

  1. toi day 18 ei näy :(

    VastaaPoista
  2. joo mullakaan ei day 18 näy:/ valittaa jotain Sony Entertaimentin oikeuksista..

    VastaaPoista
  3. Nyt ainaki jotenki näkyy :) TOSI HYVÄ että tulee kommentit heti ! :)

    VastaaPoista
  4. mullakaan ei näi se

    VastaaPoista
  5. nyt näkyy:) tosi varman ja tiukan näköstä settiä! ja miettikää kun nyt jo noin hyvä ja vielä kehitytte lisää nii kyllä teistä tulee huippuja!:)

    VastaaPoista
  6. Noita YouTuben maakohtaisia estoja voi kiertää käyttämällä proxya.

    Day 18 näkyy esimerkiksi seuraavalla tavalla:
    1. Mene osoitteeseen: http://bios-hide.tk/
    2. Copypasteta sinne harmaaseen tekstikenttään videon osoite: http://www.youtube.com/watch?v=qC0-g3Slx8s
    3. Paina enteriä.

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti Jonin kommentti on auttanu jos video ei ole näkynyt! Ja kiitos avusta Joni!
    Ja kiitos anonyymistä kannustavasta kommentista! :)

    VastaaPoista