maanantai 25. lokakuuta 2010

Day 20

Heip kaikki.

Heti ensimmäiseksi haluamme kiittää kaikki jotka ovat tavalla tai toisella auttaneet meitä treenaamisessa. Ja kiitos myös aktiivisille blogin lukijoille ja kommenteille. Laittakaa ihmeessä lisää toiveita ja pyyntöjä. Jos joku toivoo meiltä jotain uutta stunttia tai neuvoa niin ei muuta kuin kommentoimaan.

Mutta nyt asiaan......
Keskiviikon day 20 treenit pidettii ensimmäistä kertaa Helsingin Olympia stadionin tiloissa. Ja kiitos tästä kuuluu Aino Palvalle (Funky Teamin Puheenjohtaja). Emme ole ennen treenanneet siellä, emmekä ilman lupaa olisi saaneet treenata. Pamautimme itsemme paikalle klo 19:00 ja kummastuksesta päätellen asiasta ei oltu tietoisia. Noh, mutta onneksi stuntti parin Hevi&Marjo kauniimpi osapuoli eli Marjo kävi kysymässä meille lupaa treenata. Ja se meille suotiin, kunhan lupasimme olla hiljaa. Videosta kiitos kuuluu jälleen meidän motivatiokuvauspäällikkömanageri Minna "Mima" Jussilalle  (FTC Gorillaz nousija). Kiitos!

Itse treenaaminen alku kömmellysten jälkeen lähti hyvin liikkeelle. Aloitimme yksittäisten stunttien treenaamisen. Teimme ohjelman stuntteja yksitelle läpi. Erittäin hyvällä menestyksellä! Hioimme puolivolttia suoraan strechiin ja korjailimme pieniä virheitä joita huomasimme. Saimme puolivoltin napsahtamaan erittäin hyvin ja kuinkas ollakaan päätimme innostuksissa siitä sitten jatkaa ohjelmaa loppua kohden. Tupla koppiin ja siitä suoraan rewind ylös blockiin, vaaka, tic toc strechiin joustaa käsien kautta full around, libbe! Tehdessämme tätä ko. sarjaa rupesi stadionin treensi sali yht'äkkiä täyttyämmän intoa puhkuvista gorilloista. Ja muutamasta tuntemattomastakin henkilöstä. Jacen ja Nitan luvalla meidän treenejä oli saapunut katsomaan vahvistus joukot jenkeistä Wisconsonin osavaltiosta. Steve Powers, Justin Cunningham ja Jesse Bauernhuber. He olivat viimeiset 15min seuraamassa meidän pari stunt harjoituksia ja olivat erittäin iloisia siihen mitä näkivät. Steve jopa sanoi, että "teillä on suuri potentiaalinen mahdollisuus sijoittua 3. parhaan joukkoon MM kilpailuissa tai jopa voitta kultaa. Kunhan keskitytte jokaiseen stunttii täysillä." Voitte vain kuvitella mitä tämä lause teki treenimotivaatiolle. Tavoitteet ovat korkealla, haasteita on paljon, mutta mehän mennään läpi vaikka harmaan kivevn! Treenit jatkuu intensiivisinä ja ohjelma hiotaan huippuunsa. Kiitos myös Jacelle ja Nitalle jotka ovat vieneet pari stunt asioita eteenpäin. Ja ovat myös kommentoineet ohjelmaa mikä on hyvää ja mikä kehitettävää.

Kaikki sankoin joukoin kommentoimaan ja kertomaan mitä haluatte meidän tekevän tai yrittävän, tai vaikka kommentoimaan mun kirjotusvirheitä.



Huom! videoon vahingossa pistetty väärä otsikko, kyseessä siis day 20+21!
Musiikki: Three Doors down- better life

4 kommenttia:

  1. hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  2. Hei mitä Mijan jalalle on käyny kun siinä on tuki? Toivottavasti ei mitään pahaa...

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Ja ei siihen ole mitään nyt käynyt..pitkä aika sitten tullu sääriluun rasitusmurtuma joka on juoksun ja suuren akrontreenailun estäny ja en oo koskaan osannut ottaa niin suurta taukoa että se ehtis oikeesti parantua kokonaan...
    Tukea koitan ainaki sillon pitää ku on matolla ja tekee akroo :)

    VastaaPoista
  4. wau näyttää hyävltä!

    VastaaPoista