maanantai 25. lokakuuta 2010

Day 21

Hei-hei bloggerit :)

Nyt nää tekstit treeneistä numero 20 ja 21 tulee saman päivän aikana, niin älkää vaan lukeko ekaa, vaan muistakaa lukea molemmat!! :) Tänään oli sitten toka kerta oikeestaan vasta kun tehtiin ohjelmaa kokonaan läpi. Edellisissä treeneissä mä olin laiskana vaatinut jännitystä elämään ja halunnu tehä vähän vaikeempii juttuja yksitellen mut nyt oli taas back to business mode :) Mikalla oli melko paljon energiaa ja jopa sen jälkeen kun oltiin tehty ne pari ohjelmaa ni koitettiin treeneissäkin vielä muutamia stuntteja erikseen! Täytyy kyllä myöntää että se jenkkien kommentti siitä että näyttää hyvältä anto vielä enemmän lisäpuhtia treenaukselle!

Kaikkein positiivisin asia näissä treeneissä oli se, että koitettiin omien gorilla treenien juomatauolla flikkiä cupieen, kun ollaan tehty sitä nyt vaan blokkiin ja SE MENI EKALLA! no joo, sehän oli aikasemminkin mennyt, mutta kun ei oltu treenattu niin pitkään aikaan sitä cupieen tai ees koitettu, ni oli mahtavaa että sitten ekalla meni! :) Koska tarkotuksena on sitten siinä meijän vaikeimmassa versiossa kuitenkin alottaa flikillä suoraan cupieen, jos se menee hyvin ja aika riittää! Se olis mun mielestä erittäin mageeta :D:D

Mutta joo, me ei kauheesti tehty mitään muuta kun että lämpättiin jutut ja sitten tehtiin kaks ohjelmaa... Melko rankkaa se taas oli, eikä ees menny niin hyvin kun ekalla kerralla :) Niinkun siinä videolla näkyykin, rewind tippu ja sitten myös vaaka-stretsi tick tokkikin tippu! No, oikeestaan se vaaka-stretsi vaihto on ollu nyt parit treenit vähän huonompi kun aikasemmin ja erikseen koitettiin se muutaman kerran ja saatiin jo pikkasen paremmaks. Nyt ku videolla katottiin, ni se vähän liikkuukin eteenpäin ja kun samalla kääntyy yks neljäsosaa niin tukijalka tulee mikan käsille vähän hassussa kulmassa... eli taas vaan pitäis pitää enemmän päällä ja mennä ylös :) Mutta kyllä se vaihto silti usein meneekin ja niin on useissa noissa meijän jutuissa nyt että ne menee, mutta paljon pitää hioa että ei vaan mee vaan menee tosi hyvin. Seuraavissa treeneissä pitäis ainakin alkaa kiinnittää huomiota tohon käsilläseisontaan jota me ei olla ees kauheesti vielä treenattu! Heh, niinkun tossa videolla näkyykin, se kulki jonkun viis metrii taakseppäin ku haettiin tasapainoo! No, ei se oikeestaan oo se sen ongelma, kun se, että se melkein poikkeuksetta tulee hartiatason kautta kun Mika heittää mut käsilläseisonnasta seisomaan. Ollaan oikeestaan oisko vaan kaks kertaa saatu se niin, että se tulee ylös heti kiinni! MUTTA, toinen niistä oli tän päivän toisessa ohjelmassa!! :) Mutta sitä pitää vaan pikkasen tehä erikseen seuraavissa treeneissä!

Videossa day 20+21 on tosiaankin yhdisteltynä eka day 20 päivän puolvoltti videoita kun sitä tehtiin todella monta kertaa ja sitten day 21 eka ohjelma! Se video on day 20 tekstin jälkeen, niiin sieltä löytää! Ja taas kerran, kommenttejanne odotellen :)

2 kommenttia:

  1. hei ootteko kokeillu semmosta että teette flikin ja siitä heti voltilla ylös eli niinkuin flikki-rewind?:D Tuli vaan tänään mieleen et minkähän näkönen olis vai olisko minkään:)

    VastaaPoista
  2. Hei käy kattomassa heinäkuun kansio: day 4
    Siinä näkyy kun koitettiin sitä, ja näkyy vielä traaginen eka kerta jossa mä (mija) keskeytin sen flikin jälkeen sen voltin kun tuntu niin hassulta! Huh, se oli kyllä melko järkytys :D
    Tosi kiva kun oot miettiny ja kommentoinu asiaa! Varmaan sm-kisojen jälkeen voidaan taas alkaa treenaamaan sitä enemmän!! Nyt pitää säästellä mun jalkaa kun siin on sellanen rasitusmurtuma ollu ni akron alastulot sattuu jonkinverran varsinkin kun treenaa ennen kisoja kovempaa! Ni sen takia ideaalisempia on nyt noi flikki tai rewind ylös jossa laskeutuminen on stunttiin kun esim arabi- tai flikki-rewind :)

    VastaaPoista