sunnuntai 16. tammikuuta 2011

UCA kisojen paristuntit

Mija:

Eli tänä viikonloppuna oli UCA (eli United Cheerleading Associationin) usan mestaruudet! Niillä on myös paristunt sarja, joka kisattiin perjantaina ja sieltä on kiva myös nähä että millä tasolla jenkeissä ollaan! Ne on kyllä kaikki hyviä, mutta yllättävän huonolta kokonaisuus näytti kun oli niin paljon epäonnistumisia ja horjumisia, että voi olla että monien olis kannattanukkin tehä pikkasen helpompi ohjelma joka menis niin että pum pum naps naps :):) Mutta tosta ainakin tulee taas treenimotivaatiota että pitää vielä paljon kehittyä :p :)

Ohjelmat näkyy Varsity TV:stä: http://www.varsity.com/event/1434/2011_college_cheerleader_dance_team_championship.aspx

Siellä kun klikkaa partner stuntin auki ni näkyy 5hoot ja paristuntit ja sitte nyt jo on myös Cheer Division IA joukkueiden treenit nähtävissä (huomenna on vasta koko joukkueiden finaali, jonka jälkeen oikeet kisasuoritukset tulee)

Huomenna meil on kunnon kahen tunnin treenit vihdoinkin!! Odotan jo innolla! :)

4 kommenttia:

  1. Miten meni treenit? :)

    VastaaPoista
  2. No huh, melko epäsiistin näköstä jopa noilla voittajilla! Jos saatte puhtaan ohjelman tehtyä ja vaikeutettua jonkin verran niin tehän voitte voittaa jopa kultaa!:D

    VastaaPoista
  3. Heissa, ei päästy pitämään treenejä kun Mika tuli kipeeks ja on vieläkin kuumeessa ni ei olla päästy treenaamaan!
    Ja joo, oli yllättävän epäsiistei noi ohjelmat, mut ku MM-kisoissa on yks vaan jenkeistä ni se riippuu tosi paljon että kuka sinne minäkin vuonna päättää mennä! AIkasemmin vuoden paristuntit ei oo ollu super super über hyviä, mutta voi olla että nyt kun ne epäonnistu viimevuonna ni koittaa parantaa vielä enemmän täksi vuodeksi! Mutta melko jännää se on :)

    VastaaPoista
  4. Tuolta löytyy ICU-parit:
    http://youbetterwork.blogg.se/2011/january/team-usa-coed.html

    Toivottavasti tekin pääsette pian treenaamaan :)

    VastaaPoista