keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Back in the game: Day 37

Mija:

Nyt jatku treenailut, että tuntu hyvältä päästä taas tekemään juttuja! Nyt tän viikon agenda (suunnitelma) on se, että koska viikonloppuna on stunttileiri jonne ollaan menossa ni pitää äkkii käydä läpi kaikki jutut jota ollaan treenattu että päästään sitte leirillä puristaa kaikki vinkit siltä jenkiltä taas talteen sellasista stunteista jota ei olla vielä saatu menemään! Tänään meni siis melko paljon aikaa vaan vanhojen juttujen kertailuun kuten puolvoltti, rewind ja flikki mutta kyllä saatiin kolme uuttakin juttuu tehtyy :D ...kuten alatte kohta oppimaan, ei me kokoaikaa jakseta tehä just sitä mitä pitäis vaan pikkasen pitää rönsyillä ;)

uusia juttuja jota tehtiin oli Pony:stä ylös eka blokkiin sitte cupieen ja sitte full up! Vielä vois volttiakin joku päivä koittaa jos uskaltais :D:D Siis Pony:ksi kutsutaan periaatteessa olkapäilläistuntaa, jossa poika ottaa sitten tytön jalanpohjista kiinni ja tyttö työntää pojan päästä ylöspäin ja sitte poika pompauttaa tytön hartioilla ja käsillä työntäen ylöspäin! Se on eka juttu viteolla fullup cupien jälkeen ni kun katotte sen ni sitten ainakin tajuutte! Ja se oli sellanen juttu jota piti koittaa heti alkutreeneistä koska sit ku Mika on hikoillu enemmän ni se on vähä ällöö :D:D Ainakin ku on shortsit... täytyy kattoo jos se on siinä ohjelmassa että mitä sitte tapahtuu ;);) Mut mä oon kyl tosi ihastunu siihen stunttiin!! Se on old school mut en ollu ikinä aikasemmin tehny, nähny vaan ni taas oli tosi mahtavaa päästä laajentamaan stunttikirjoa! Se on myös kiva stuntti sen takia kun näyttää pikkasen erilaiselta mutta ei oo kauheen vaikee ja sitte ei kuitenkaan tuu maasta ylös :)

Ponyn jälkeen tehtiin sitte sellasta uutta tapaa mennä käsilläseisontaan, jota muutama pari teki tuolla UCA kisoissa. Se olikin sitten ihan ylläripyllärin helppo kun kolmannella kerralla meni! Sekin on vähän tollanen puolvälistä ylös meneminen, että stuntti ei tuu ylös maasta eikä ylhäältä. Sitä asentoo on ehkä vähän vaikaa selittää, mutta periaatteessa Mika tossaa mya ylöspäin, mä avaan jalat ja tuun istuu sen käsien päälle ja otetaan käsistä kiinni niinkun kässärissä on kun on ylhäällä... KATTOKAA taas video :D:D ja siitä sitten Mika taas pompauttaa ja mä meen käsilläseisontaan silleen et jalat menee sivukautta. Se on kyllä myöskin tosi tyylikäs stuntti mun mielestä ja kiva kun on vähän sellasta ekstraa eikä vaan perusjuttu! Ja kun päästiin kässäriin ni sitte tehtiin siitä blokki ylös ja seuraavalla kerralla koitettiin cupieta JA SEKIN MENI HETI!! Se oli aika siistii, sillä joo, se oli menny aikasemmin mutta kerranhan me sitä oltiin vaan tehty, ni ei siihen voi luottaa silleen vielä! Niinkun esim. rewind cupie, jota ei saatu näissä treeneissä onnistumaan vaikka kuinka monta kertaa treenattiinkiN!

Videolla näkyykin sitten että ton kässäristuntin jälkeen tehtiin vähän flikkii ja siinä sitten kävikin silleen hupsusti että Mika tuli liian lähelle ja veti multa kädet pikkasen alta pois. hehe, se on kyl hauskan näkönen tos videos mun mielestä! :) Mut se on just se, mikä aina vähän jänskättääkin ennen ku alottaa flikin! Mutta noh, nyt ei tarvi enää jännittää sitä ku huomas ettei sekään kauheesti haittaa, sitte uudestaan vaan :D Tänään tehtiin flikkii ihan normaalisti ylös ja sitte koitettiin yhen jalan stunttiin, siis libraan :D Sekin meni ihan hyvin ja jatkettiin parit fullaroundit! Ainoo juttu jonka täytyy myöntää on se, että kyllä sen vähän noissa stunteissa kumminkin huomaa että on ollu pitkä tauko! Suurin juttu siin on se, että ei oo sitä näppituntumaa niin superina. Tehtiin parit puolvoltitkin ja ne vaan oli eriaikasia vaikka meni muuten ihan ok, mutta ei ollu niinkun kaikkein räjähtämäisimmän samanaikasia ja kun vähänki tehään eriaikaa ni se syö siitä stuntista aika paljon pois...

Mut onneks meil on nytte vielä aikaa, nopeesti ne jutut yleensä palaakin kun meit on vaan kaks! Pidetään vielä treenit torstaina ja perjantaina ennen kun suunnataan fiskarssiin! Aika hauskaa että päästään treenaa niin paljon !!

Treenien lopussa sitten tehtiin vielä rewindejä ja ne meni hyvän tuntusesti blokkiin. Alkaa pikkuhiljaa standartoitua toi mitä me tehään rewindissä. Pikkasen vaihdettiinki tekniikkaa silleen että Mika otti kiinni mun selästä ylempää vaikka yks jenkki sitä oli aikasemmin neuvonu niihin otteisiin mistä se vaihto. Sitte ku Mika piti vähän ylempää ni tuli paremman tuntuseks koska mä en lipsahtanu siitä niin nopeesti ympäri ja oltiin ilosia!! :D Mutta voi olla että tässä vaiheessa oli sitte puhdit jo pikkasen poissa ku siirryttiin tekee rewind cupia ja ei se menny kertaakaan vaikka ehkä 30 kertaa koitettiin :D:D Ei ne nyt ku videolta kattoo ni näytä olevan kauheen kaukana, mutta pikkasen mun pitäis treenata lisää että saisin sen voltin höyhenen kevyesti laskettua Mikan käsille ja Mikan sitä että työntäis vastaan ja joustais jaloista just oikeeseen aikaan :) Mutta, siinä nämä treenit pähkinänkuoressa...tai blogissa? ja tsekatkaa video, se on mun mielestä aivan Mahtava :D:D hih!

Musa: Breaking Benjamin - Follow

9 kommenttia:

  1. Vähä tönkön näkönen toi olkapäiltä ylös, pitäs saada sulavammaks / vauhdikkaammaks. Taitaa mennä tovi et Mika saa otteen niistä jaloista hyvin..

    VastaaPoista
  2. hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  3. Noi stretsit näyttää tosi hyviltä, mut alun poneis toi olkapäille meno tuo mulle mieleen jonkun maalaisemännän istahduksen lypsyjakkaralle. Mut onneks te näköjään kokeilittekin siihen jotain toistakin menotapaa :D

    VastaaPoista
  4. oon samaa mieltä tosta lypsyjakkarasta :D Mut muuten loistavaa työtä, tsemppiä!

    VastaaPoista
  5. Ja se oli sellanen juttu jota piti koittaa heti alkutreeneistä koska sit ku Mika on hikoillu enemmän ni se on vähä ällöö :D:D <---- hahaha hajosin ihan kunnolla:D:DD ihana!!

    VastaaPoista
  6. Jos tää olis facebook, mä niin tykkäisin tosta lypsyjakkarakommentista.

    VastaaPoista
  7. Hehe, okei, moi! Eka kun mä luin ton ekan kommentin mä olin ihan hämillään koska mun mielestä se pony on tosi magee ja oon ihan innoissani siitä!! Sit mä aloin kelaa lisää tota et mitä sanoit ja tajusin et sä varmaan tarkotat sitä ku mika nostaa mut olkapäille ja siinä on aikaa!! Ja nyt ku on noi muut kommentit ja katoin ni siitte repesin ku joo se on huvittavan näkönen jos luulee et se on oikeesti joku moovi.

    Siis, me koitettiin tota ekan kerran viimeks ja se pointti on että se lähtee siitä olkapäilläistunnasta se stuntti jota tehtiin, heh, ei se lkapäille nosto siihen mitenkään liittyny!! Eli siis ku tehtiin ekaa kertaa, ni keskityttiin nyt eka siihen että voiko siitä olkapäiltä tulla ees ylös, ei siis tosiaankaan tultais istumalla siihen olkapäille tai ees pysähdytä siihen, varmaan tiputetaan se jostain stuntista siihen ja jatketaan suoraan, ai sitte vaikka full up siihen tai joku, eikä mitään lypsylehmää! Totta on että olis ehkä voinu mainita sen, en vaan ajatellu että sitä ajattelisitte mut nyt ku oon lukenu noi kommentit ja katon ton videon ni se näyttää tosi huvittavalta :D:D

    -Mija

    VastaaPoista
  8. Ja kivaa kun ootte kommentoinu! :):)

    VastaaPoista
  9. Noh, nyt skippasitte pointin. Siis se on siistin näkönen jos teette vaikka existä "laskun" tohon ja samantein ylös. Mut jos jää istuu ni näyttää silt et Mika vetää vaan henkee siin.. -Pienempi Pennanen

    VastaaPoista