tiistai 25. tammikuuta 2011

Jenkkien ICU parit!!

Team USA 2011 on kerätty ja samalla sivulla on myös sitten ilmotettu kaks paristunt paria USA:lle! Oon kuullut myös puhetta että ICU kisoissa sais maasta edustaa pienryhmissä kaks eri ryhmää tästä vuodesta eteenpäin, koska on kuulemma paljon maita jotka haluais osallistua, mutta niillä ei riitä rahkeet lähettää koko joukkuetta! Noh, kuulin kuitenkin että siitä olis keskusteltu, mutta sellasesta päätöksestä en oo kyllä kuitenkaan vielä mitään kuullu joten ei voi tietää että kisaako USA kahella parilla, vai onko eka vaan päätetty kaks parii ja sitten katotaan lähempänä kisaa, että kummat on valmistautunu paremmin! Ei voi tietää, mutta jokatapauksessa varmaan ne on panostamassa paremmin kun viimevuonna, jollon USA tuli 4. koska ne tiputti!

Mutta USA:n paristuntissa on tänä vuonna siis UCA kisan voittaja-pari, eli Ali Andersen ja Tommy Gofort Columbus State Universitystä ja toinen pari on Julie Weiss ja Bill Mayo University of Louisvillestä. Alin ja Tommyn ohjelman näkee varsity tv:stä ja Julie:stä ja Bill:stä on ainaki yks video youtubesta, mutta se on kaks vuotta sitte UCA kisoista, tässä on niiden ohjelmasta video

http://www.youtube.com/watch?v=XGlApaGBy30

Tässä sitten erikseen yks klippi vielä
http://www.youtube.com/watch?v=rqvxUwJQjIw&feature=related

Ja tää on kaks ja puol vuotta sitten että voi olla että ne on kehittynykkin siitä... heh, mutta joo, jännää on kuitenkin se että se ohjelma vaikuttaa aika paljon ja se, että miten se menee!!

Ja ilouutinen on se, että tänään päästään vihdoinkin taas treenaamaan kun Mikalla ei oo enää kuumetta! Se nous just viimeviikon sunnuntaina kun meijän piti mennä treenaamaan ja nytten vasta hellitti! Noh, ainakin ollaan molemmat kerätty sitä super treenimotivaatiota!! Tällä viikolla tuleeki sitten treenejä kunnolla kun on vielä stunttileiri viikonloppuna!

Updeitti treeneistä tulee varmaan sitte keskiviikon aikana :)

Heissan,
-Mija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti