tiistai 11. tammikuuta 2011

Day 36 - yhden käden rewind

Mija:

Heissan vaan kaikille, taas saatiin yhet treenit alta pois ;) On ollu vaikeeta nyt löytää treeniaikoja ennen omii treenei kun Mikalla on iltavuoroja paljon töistä, mutta asia paranee nyt loppuviikkoa kohti!

Day 36 treeneissä ei paljon kuvattu kun keskityttiin treenaamiseen... me tultiin perjantaina tuntia ennen omia treenejä kisikselle ja voi kyllä sanoa että olis pitäny tulla mielummin kahtakin tuntia aikasemmin kun aika jäi niin kesken!! Johtuu myös siitä että on niin paljon kaikkee mitä haluais tehdä että ei ees ehitty tehdä puoliakaan mutta yks joka Mikan teki onnelliseks oli yhden käden rewind :D:D Sitä pyöriteltiin ja tehtiin just ennen ku treenit alko ja keksittiinkin paremmin että miten sitä vielä vois treenaa! Videolta kyllä näättekin että mitä siis yhden käden rewind tarkottaa, mutta jos selitän ni se on voltti ylös jossa Mika heittää vaan yhellä kädellä kahen käden sijaan! Se on aika HC ja varsinkin Mikalle sellanen juttu jonka se kovasti haluis saada menemään ku se on sellanen 'äijä' stuntti :D:D Heh, ja kyllä mäkin tosi paljon enemmän haluisin sitä sen treenaamista haluisin nyt jatkaa kun se menikin pari kertaa niin että Mika sai mut kiinnikkin ylös!! ...no ei ihan ylös mut silti silleen et se oli hartiatasolla ja sen sai sitte työnnettyy ylös ;);)

Yhen käden rewind on siitä jännä että sen tekniikka on sitten ihan erilainen ku kahen käden rewindissä! Ku on kaks kättä ni Mika saa siitä tosi paljon helpommin heitettyy, mutta nyt kun on vaan yks käsi ni siinä ei saa mitenkää poika oikeen pidettyy kunnolla kiinni ni mun (tai siis tytön) pitää tehä se alun ponnistus melkein niinku flikkiin jotta selkä on ihan vaakatasossa ja ihan pikkasen kaarella ni poika saa oikeesti sitä pintaa josta hyvin heittää ylöspäin! (Ku rewindissa ei sitten sais mennä ollenkaan kaarelle vaan hypätä enemmänki yläviistoon). No mutta kyllä molemmissa kuitenki tehään voltti alun ponnistuksen lopuks silti :D:D

Se olis kyllä TOSI TOSI TOSI mageeta saada yhen käden rewindi sinne MM-kisoihin! Siin on vaan sitten sellanen mutta vielä ettei se oikeen riitä että tekis sen ylös blokkiin.... Ku jos HEITTÄÄ tytön ylös yhellä kädellä ni sitte se vaikuttaa vähän "kököltä" jos sen sitte ottaa kiinni kahella :D Usein se tehään nimittäin yhellä kädellä yhelle, eli cupieen. Heh, netissä on jopa videoita ku joku puhuu esim. puhelimessa ja tekee rewindin yhellä kädellä ja pomppaa sen sitte alas :D ...se on sellanen laiskan miehen stuntti ;) No ei :D Mut joo.. et jos sen haluis ohjelmaan ni pitäis vaan treenaa paljon lisää et sais sen super hyväks!! UUU; VÄHÄN SE OLIS SIISTII!! :D:D:D Ja jos ei sais cupieen ni sitte mielummin kahelta yhelle, eli rewind cupie!

Mutta heti ens kerralla kun päästään treenaamaan ni se varmaan menee jo pikkasen paremmin ku nyt kuvattiin sitä ja sitte katottiin ja huomattiin jo virheitä kuten et Mikan pitäis vielä pitää kättään korkeemmalla mun selässä ettei se lipsahtais niin helposti pois siitä kun mä vedän sitä volttia ja mun pitäis tehä vielä suuremmin se alun ponnistus taakseppäin! Kun katoin sitte videoita netistä ni jotkut hyppää just silleen niin paljon kaarelle että pää menee hieman alaspäin ja sitte vetää vasta sen kerän! Se on muute melko hyvä vatsalihas treeni ku pitää sitte nopeesti vetää se kerä sieltä ;) Seuraavana päivänä kyllä tuntu vatsalihaksissa :D:D:D

Mutta ei muuta kun toivotaan että päästään taas treenaa piakkoin, varmaan taas ens perjantaina!



Musa: God Smack - Im doing the best I ever did

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti