perjantai 10. syyskuuta 2010

Day 9 & 10

Haudi kaikki innokkaat blogilukijat.
Ensinnäkin syvä anteeksi pyyntö kaikille heille jotka ovat kärsivällisesti käyneet tarkastamassa uutta tilanne päivitystä treeniemme suhteen, mutta ovat pettyneenä joutuneet toteamaan että uutta tekstiä ei vieläkään ole tullut. Pahoittelumme!
Suunnattomat tenkinesit ongelmat ovat varjostaneet blogiamme. En ole Mijan rusketusreissun (Turkki) aikana päässyt ollenkaan päivittämään day 9 ja 10, koska en jostain taivaallisen ihmeellisestä syystä päässyt kirjautumaan sisään. Mutta nou worries nyt kaikki on korjattu, siitä kiitos Mijan aktiivisuudelle ja kärsivällisyydelle. Joten eiköhän pompata suoraan asiaan. Eli miten meillä tuo day 9 ja 10 oikein meni ja mitä tuleman pitää.

Aloitimme jälleen ihan perus stunteilla, jolla meikäläinen saa helposti lämmitettyä hieman vielä kipeänä olevaa olkapäätä. No kärsivällisyyttä ei perus stunttien hiomiseen riittänyt niin pomppasimme suoraan full up stunttiin. Ja pirun vie pakko sanoa että full up rupeaa pikku hiljaa tuntumaan ERITTÄIN hyvältä. Day 1-4 aikoihin taistelimme henkemme edestä miten saamme ko. stuntin toimimaan. Nykyään tossit lähtee ku atte potalta, eli NOPEASTI. Ja nopeutta seuraa korkeus.
Joten muutamat High Fivet väliin ja full up vasemmalle cupiin; NAPS* siellä on ja pysyy. Stuntti on loisto kunnossa. No ei pahemmin jääty hieromaan full uppia vaan ajattelimme pikkasen nostaa panoksia ja ruveta jo varhaisessa vaiheessa treenaamaan douple uppia eli tuplaten vaikemapaa stunttia. Mija kahdella kierteellä exiin. Hitsin hitsi, se ei vielä ihan ottanut tuulta purjeiden alle. Eli stuntti jäi kokoajan vajaaksi. Syy?? No meikäläinen kun ei oikein osaa vielä käsillä hakea niin kuin pitäisi. Kaikki aikanaan!!! :D
Jatkettiin siitä sitten pikkuisen sarja kestävyyttä. Full uppia josta sitten jatketaan kaiken maailman stunteilla. Näin onnistuimme pikkasen saamaan pari stunt sarjassa vaadittavaa kestävyttä... Summa summarum day 9 oli erinomainen onnistuminen ja fiilis korkealla!

Day 10 on sitten jotain täysin muuta. Infernaalisen megalomaaninen onnistuminen koettiin day 10 lopu puolella. Saimme napsahtamaa, eli menemään, puoli voltti suoraan cupieen. Ja HERRANMUNJEE kun oli mahtava olo. Niin minulla kuin Mijallakin. (katsokaa Mijan ilmettä kun puolivoltti napsahtaa suoraan yhdelle kädelle).
Oolrait oli pakko mainita tuo onnistumisen jumala eli puolivoltti cupieen ekana.
Muitakin stuntteja teimme enemmänkin perus stuntti tasoa, eli full uppia ja cupie tic toccia, eli käden vaihtoa. Ne meni oikein mukavasti! Muistin syöveresitä näin tovin jälkeen on hieman vaikea kaivaa muuta kuin että kohta räjähtää pankki käsiin kun pääsemme aktiivisesti ja terveenä treenaamaan lisää. Kaikki ylös ja huutamaan GO GO GO tai jotain mitä meille haluatte huutaa/sanoa! :DDD

Tänään pääsemme vetämään day 11 ja tekstin pitäisi tulla suhteellisen haipakkaa vauhtia tänne!

Stay tuned for more!!!!

Ps" kommentoikaa ja kertokaa fiiliksia ja kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä meille. tulkaa moikkamaan ja kannustamaan jos töräätte meihin treenailun ohessa tai vapaalla."

2 kommenttia:

  1. Upeeta kun jaksatte reenata ja tehkää kovesti työtä!! kyllä te onnistutte : D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja kannustuksesta :)

    VastaaPoista