torstai 23. syyskuuta 2010

Day 13 - 'jenkkileiri'

Vitsi ku oli mahtavaa treenata kunnon valmennuksessa!!! Saatiin taas mahtavasti juttuja eteenpäin :D :D
Funky Teamillä on nyt yks jenkki ja sen assistant coach ja saatiin mahollisuus treenata kisaavien paristunt parien kaa (minä ja mika, hevi ja marjo) ni puoltoista tuntia jenkki-valmennuksella. Kauheesti mietittiin mitä haluttais treenaa kun oli niin paljon mitä olis voinu koklaa, mutta se jenkki treenas eka Marjon ja Hevin kaa vähän ja me keskityttiin Mikan kaa lämppää juttuja jota oltiin jo aikasemmin treenattu!


Tehtiin tossi exi, tossi libbe ja tic tock, tossi cupie ja cupie tick tock, sitte tossi vasen stretsi ja stretsi tick tock. Sitten tehtiin full up ja tehtiin full up cupie kaks kertaa. Ja kaikki tuntu TOSI hyvältä! Edellisissä treeneissä mä olin vaihtanu vähän sen jenkin neuvolla full upin ponnistus tekniikkaa, etten ponnista full upissa niin syvältä ja sillon se on paljon helpompi pitää linjassa (niin että on ihan suorassa eikä vähän kallistu johonkin suuntaan) se stuntti! Mut nää kaikki stuntit tehtiin vaan yks toisen perään ilman mitään taukoo ja SIIS siin ei ollu MITÄÄN rajaa että kuinka hyvältä kaikki tuntu! Varmaan siin oli sellasta et molemmat yritti vielä ekstra paljon ku se jenkki oli paikalla ni sitten tuntu paremmalta! :)

Sitten tehtiin vielä kaks puolvolttia eka blokkiin ja sitten koitettiin taas cupieen. Meni ekalla, mutta vasta kolmas napsahti oikeesti tosi hyvin paikalleen ja todettiin ettei siinä oo kauheesti treenattavaa vaan mennään mielummin eteenpäin! Ja sitten lähettiin takoo flikkii. Se on tuntunu melko hyvältä, kun itekki oon kattonu mitä videolla teki hassusti ja mika on miettiny, mut sitte se jenkki vielä sivusilmällä katto mitä meki tehtiin ja sano että se on oikeee se idea, mutta Mika vois vaan olla nopeempi että se tulis ylös nopeempaa. No, heh, sitten tehtiin ja SE MENI CUPIIN!!! kaks kertaa tehtiin cupiin ja molemmilla meni! :D Ja se on myös videolla, wohoo :D:D:D Eli, uus stuntti taas! :):) Ja todistetusti :D Sen jälkeen tehtiin vielä rewind ja se jenkki katto. Se rewind meni ylös asti ja tuli hyvin kiinni ja se sano että hyvä, ei tossa oo mitään ongelmaa. Se halus nähä vielä toisen, ettei se ollu tsägästä kiinni ja toinen oli vielä paljon korkeempi ja meni hyvin!! Heh, siinä vaiheessa me oltiin jo vähän et, heh, ok... ei se rewind oo pitkään aikaan menny noin hyvin ku ei me olla sitä kauheesti nyt ees treenattu :) Mutta, korkeampi voima kai jelppaili meitä että päästiin junnaamasta sitä ja keskittymään uusiin juttuihin jotka on jännempiä!




Eka meijän uus juttu jota tehtiin oli Double Up, jota jo joskus koitettiinki (eli kaks kierrettä ylös) mutta tuntu ihan mahottomalta!No sitten saatiin tältä Kennyltä palautetta kun se nyt tuli treenaa meijän kaa paremmin, että pitää tosi paljon aikasemmin lähtee pyörittämään niitä kierteitä että ehtii just kokonaan ylösmenossa tehä kaks kierrettä! Loppujen lopuks mun piti alkaa jo pyörittämään sitä SAMAAN aikaan kun lähin ponistamaan ylöskinpäin! Eli kun fullupissa on tärkee et eka pomppaa ylös, oottaa ja ihan lakipisteessä vikalla hetkellä kun mun ja Mikan kädet tossissa irtoo ni pistää vähän pyörimään, ni tossa double upissa ei riitä ees se että eka ponnistaa ja sitte pyörittää vaan kaikki pitää tehä samaan aikaan! No, se oli kokonaan sellanen että ei ees tiedetty, oltiin vaa videolta katottu kun kerran tehtiin että 'hitsi, ei se kyllä näytä ihan samalta kun ne jota on nähny jenkkien tekevän ku ne onnistuu :)'. Mut nyt kuulemma ne meni se pyörii ihan oikeen näkösesti!! Harmikseen Nita joka kuvas ei saanu yhtään niistä parhaimmista hyvin pyörivistä videolle, mutta nyt kun ollaan se ajatus ymmärretty paremmin ni voidaan myös lähtee treenaamaan sitä tehokkaammin niin, ettei se tunnu ihan mahottomalta :) Sitten toinen neuvo mikä vielä siihen saatiin oli se, että Mikan pitää osata malttaa ooooooooooottaa sitä, että se on oikeesti pyöriny sen puoltoista kierrettä ennen kun se koittaa ottaa kiinni! Ku on tottunu ottaa yhen kierteen jälkeen, ni automaattisesti alkaa vähän liian nopsaa sinne sohii käsillä! No, mut nää neuvot me pidetään mielessä ja sitte treenataan sen mukasesti! Hitsi, sen mä kyl sanon että kun SE päivä koittaa et lisätään tänne onnistunu double up video, ni on joku MAAILMAN MAHTAVIN fiilis :D:D:D Se on nimittäin ollu niin sellanen stuntti ainaki mulle että ajattelee et se on ihan oksat pois mahtava :D:D

Double upin jälkeen treenattiin sitte volttia käsiltä ylös, niinku koitettiin pari kertaa jo day 4 aikana, mutta se tuntu tosi vaikeelta ja siltä, että se tulee tosi kovaa kiinni ja ei oo mahollista mikan saada sitä ylös kiinni. Se jenkki autto, että on parempi lähtee blokista ja silleen että mä ponnistan oikeesti samalla kun mika tuo kädet hartiatasolle ja joustaa ja tehtiin sitäkin muutama kerta! No, se ei vielä menny lähellekkään, MUTTA siihen myös saatiin enemmän sellasta fiilistä että saatiin neuvo ja pitää vaan treenata ja että on sitten mahollisuus kehittyä eteeenpäin sen suhteen :) Jes! Ja siitäkin on saatu pikkanen videoklippi :)Vaikka tää nyt on vaan video siitä silleen että otetaan koppiin kiinni, eikä koiteta saada ylös kiinni!




Vikana tehtiin sellasta tosi mageeta stunttii, joka ei oo itseasiassa ylösmeno tekniikka vaan sellanan transition, eli 'vaihto'. Se tarkottaa sitä että se on sellanen siirtymä juttu, josta voidaan sitten jatkaa joku stuntti. Se oli sellanen että mä tuun Mikan edestä ottaen vauhtia, sitte Mika ottaa kiinni mun vyötäröstä ja mä teen etuperin voltin Mikan yli ja SAMALLA heitän jalkaa taakseppäin ja sitten pyörin puoltoista kierteen ja tuun alas Mikan selkään. Heh, voi olla ettei tosta kuvauksesta saa heti hyvin selkoa, mutta tossa on oikeella kuva siitä kun se lähtee ja alempaa kuva siitä mihin se tulee alas :)! Ja otetaan video tänään kun on treenit, ni sen ymmärtää helpommin :) :) Mutta se oli mun mielestä ihan SUPER magee ja sellanen juttu jota ei ite ois niin vaan lähteny koittaa ku ei ois tienny oikeita harjotteita jota pitäis alkaa tekee...hih, ois mun mielestä ainaki ollu ehkä liian pelottavaa :D Se mitä me tehtiin oli et eka sellanen bird front eteenpäin voltti jossa mä teen eka sellasen kaaren ja sitten vedän kerän ja mika ja spotteri ottaa kopin. Sitte sen jälkeen ku se menee hyvin ni pitää koittaa sellanen ajotus että mä ponnistan ja katon että mitä tapahtuis jos lisään siihen sen taaksepäin menevän jalanheiton. Ja sitten se pitää vaan tehä jalanheitolla ja voltilla ja sitten lopuks tehä puolkierre, eli vähnniinkun kääntyminen loppuun ja toi otettiin sitte sinne Mikan selkään kiinni!! Se oli jo vähän pelottavaa ;) Mutta se oikeestaan se jalanheitto auttaa siihen kääntymiseen niin paljon ja sitten Mika vielä pistää siihen vähän jengaa ni kun pysyy vaan tiukkana ja ajotus menee oikein, ni ei se puoltoista kierrettä siihen ollu sitten niin vaikee... Vaikein oli ehkä se, että miten hahmottaa että se on just se puoltoista eikä esim yks kierre jonka tein pari kertaa jollon sen sijaan et tulis vatsalleen Mikan selälle ni tuleeki selälleen ja se ei tuntunu niin kivalta! Mut se oli ehkä mulle myös silleen helppo sen takii ku on jo kuitenki melko kauan tottunu tekee kierrevoltteja ja ymmärtää siitä että miten päin on ku pyörii ja keirii samaan aikaan :) Ku noi treenit oli eilen ja tänään ennen omii treenei koitettiin tota vielä pari kertaa ni se meni jo tosi hyvin!! Ootan innolla että saadaan pistettyy teille videota kehiin!!! Se on tosi magee :D:D Ja jos ette nyt tosi hyvin ymmärtäny tosta selityksestä, ni videolta ku näätte ni ymmärrätte paremmin!!

Tänää ennen treenejä tehtiin muute myös parit stuntit ja meni ihan SIKAHYVIN!! Varsinkin, ku mä olin unohtanu kengät kotiin ni tehtiin ilman kenkii full up cupie ja rewind a puolvoltti cupieen ja UUS stuntti: Puolvoltti suoraan libbeen (että Mika ottaa kahellä kädellä, mutta sen sijaan että mä tuun kahelle jalalle alas, ni teen liberty asennon, eli yks jalka heti jo ilmassa) Ja sitten vielä tehtiin stretsiin suoraan ja SEKIN MENI!!! SE oli tosi MAHTAVAA!!! :D:D:D Jihaa!!!! MÄ olen tosi kikseissäni! JA ootan huomista, kun saadaan taas n. tunti treenaa vielä sen jenkin kaa :D:D:D:D:D Melko mageeta!!!! :D:D:D:D:D Video saadaan lisättyy heti, kun Nita saa lisättyy sen youtubeen, ni sitte pistän tähän linkin, mutta en oo varma saako se sitä tehtyy tänään! Mutta jos luette tän ja ei oo videoo, ni tulkaa ihan kohta kattoo uudestaan, ku se on varmaan aika magee video! Ja huomisesta pitäis tulla VIELÄ mageempi :D:D:D Heihei ja kuulemisiin! Kommentoikaa ihmeessä jos haluutte!! :D:D

2 kommenttia:

  1. Videoita odotellessa! Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta tekstistä on vaikea ymmärtää, mistä on kyse.

    VastaaPoista
  2. Nii ai toi pyörivä hyörivä juttu jos on voltti :D Tänää kuvataan :D Mut voi olla että ei saada nettiin ennen ku sunnuntaina, ku lähen treeneistä suoraan Vierumäelle karsintakisaleirille! :) Mut viim. sunnuntaina :)

    VastaaPoista