maanantai 13. syyskuuta 2010

Day 11


JES! Huomaattekste, että nyt ei kestänykkää kahta viikkoa että pidettiin uudet treenit tai että tuli uus päivitys, jee :D:D Eli, pidettiin perjantaina puolentoista tunnin treenit ennen omii treenejä ja melko hyvin päästiin taas vauhtiin!! :)
Täytyy kyl sanoo että oli taas ihanaa päästä stunttailemaan!

Aluks tehtiin yks tossi eksi ja sitte lähettiin heti takomaan full uppia ja kattoo miltä se tuntuis... noh... täytyy sanoo että nyt se ei TAASKAAN tuntunu niin hyvältä kun mihin se oltiin saatu treenien 8,9 ja 10 aikana! Mä vammailin jotain niinkun oon aina vammaillukkin ja lähin pyörittämään liian aikasin jollon mun yläkropassa käy sellanen heilahdus.

Tällä kertaa se ei kuitenkaan enää ärsyttäny niin paljoo kun ennen kun se oli huono se fulluppi koska tuntu just vaan siltä että pitää eka tehä pikkasen ennen kun taas pääsee vireeseen. Onneks meijän koutsi Nico oli tullu kattoo meijän stunttailuja pitäen samalla ruokatuntia ja sieltä subi sämpylä suussa huuteli että multa tippuu vähän rintakehä alaspäin kun teen käsityönnön ja sitte seuraavalla kerralla kun mietin että vedän kokoajan vaan ylöspäin ja pidän hartiat hyvässä ryhdissä ni meni taas paljon paremmin :D Se on NIIIN pienestä kiinni! Ja niitä pieniä juttuja jota pitäis muistaa on joku miljoona ni sen takia noi stuntit onkin niin vaikea hallita niin että pystyy heittä millon vaan missä vaan ja mitenpäin vaan :)

Mutta sitten meni paremmin ja tehtiin full up cupieta vasemmalle kädelle taas ja meni alku ongelmien jälkeen sujuvasti. Siitä täytyy kyllä sanoo että oon tosi ilonen että toi full up sillon niissä yhissä treeneissä kuitenkin parani sen verran että nykyään joka treeneissä sen jälkeen ollaan saatu se tehtyä yhelle kädelle. Mun mielestä se on tosi siistii!! :D:D Siitä mä olen ylpee :) Se on aina jotenkin niin, että stuntin voi eri tekniikoilla saada ylös kahelle kädelle, mut sitten kun sen saa yhelle ni sen koko ylösmenotaidon hallitsee todella paljon täydellisemmin. Se on sen takii varsinki ku kahella kädellä voi hakee paljon enemmän ja yhelle kädelle kun tulee ni sen pitää osua just *naps* ja tulla melko täydellisesti ylös. (Kuvassa se paljon puhuttu cupie :))

Full upin jälkeen tehtiin puolvolttia taas ja testailtiin että vieläkö saatais sekin yhelle kädelle. Nyt myönnän että me viime lauantaina jäätiin muutamaks minuutiks jo treenien jälkeen koittaa että miten se puolvoltti menee ja sillon saatiin se myös yhelle, mutta hieman siinä oli taas ajotuksen kattomista ja muuta. Mutta nyt tehtiin vaan muutama lämppä kerta blokkiin ylös ja sitten treenattiin cupiin ja saatiin sellanen varmistus että se on vielä hallussa :) Mahtavaa :D:D

Sen jälkeen treenattiin flikkiä ylös, jota ollaan tehty vaan oisko kaks kertaa nyt aikasemmin. NO, SE meni tosi paljon paremmin kun ennen!! Aikasemmin ollaan saatu se ylös joo, mut se on ollu vino ja Mika on joutunu hakee sitä tosi paljon, mut nyt se meni jo todella paljon paremmin! Jopa niin hyvin että innostuttiin koittaa sitä cupiin myös, mutta se oli ehkä hieman ennenaikasta toiveajattelua... Eli se ei siis vielä menny cupiin, MUTTA voi olla että ens kerralla jo menee koska ei sekään kaukana ollu! Ja sitä flikkii kyllä siinä taottiin ja taottiin ja tehtiin ja tehtiin uudestaan :) Mut se oli kyllä tosi kivaa! Videollakin on melko monta yritystä ni voitte nähä! Oikeestaan just kun noita videoita kattelin ni keksin jo miten ens kerralle sitä parannetaan: Mun pitää hidastaa enemmän mun jalkoja sillon kun Mika ottaa kiinni musta, nyt ne jatko monilla kerroilla hieman liikaa sitä flikin rataa. (Kun siinä flikissä ylös pitäis periaatteessa alottaa se flikki normaalisti mutta vähänniinkun jättää kesken silleen että tulis ihan vaan pikkasen yli sen käsilläseisonta asennon). joten palan jo halusta koittaa sitä ens treeneissä!!! :)

Lopuks tehtiin vielä pikkusen sarjaa niin, että tehtiin full up vasen cupie, käden vaihto tik tok toiseen cupieen, pomppu alas, kuperkeikka ja sitten puolvoltti cupie. No, se ei vielä se kokonaan sarja menny, aluks ei menny full up cupie ja sitten ei se puolvolttikaan yhelle kädelle vielä menny tollee treenien jälkeen ilman sarjan keskellä jollon ei saatu niin keskittyy siihen... BUT NO WORRIES, vielä on aikaa treenata ja varmaan tehään lisää tollasii pikku sarjoja jotta ne menee sitten siihen ohjelmaankin :)

Toivottavasti nautitte viteosta ja lisätiedoista! ...Meijän oli tarkotus päästä treenaamaan myös tänä sunnuntaina, mutta tää flunssa aalto on pikkasen koskettanu muakin ja oli lämpöö lauantaina, ni päätettiin antaa mun levätä mielummin ettei sitten kostaudu myöhemmin kun viikonpäivät on täynnä omii treenejä ja koulua! Ei nyt kauheen hyvää onnea oo ollu viime viikkoina näiden meijän treeniaikataulujen onnistumisessa, mutta toivottavasti päästään taas ens viikolla ennen perjantaita treenaamaan uudestaan ja sitten jakamaan treenikokemuksii teille lukijoillekin! Kuulemisiin! :):) Ja kommentoida saa taaskin :)



Videossa:
Full up vasen cupie, tik tok oikeeseen cupieen
Melkeen onnistunut puolvoltti cupie
Onnistunut puolvoltti cupie!!! :D:D
Flikki ylös, tick tock, tick tock
2 x epäonnistunut flikki ylös,
flikki ylos ja libbe
3 x epäonnistunut flikki ylös cupieen
flikkiylos cupieen mutta mika ottaa kaks kättä ja sitten tick tock,tick tock
Flikki ylös, epäonnistunu tick tock (jalanvaihto siis!)
Sarjoja: Full up cupie (joka epäonnistuu ja otetaanki jouston kautta ylös blokkiin ja libbe), puolvoltti ylös, tick tock joka sekin epäonnistuu!
Full up cupie (joka menee :)), vaihto toiseen cupieen, puolvoltti cupieen joka sitten myös eoäonnistuu!

Musa: Fuel- walk the sky

3 kommenttia:

  1. hei olis kiva tietää että millasia alastuloja te ootte kokeillu vai ootteko :) onnee treenauksee, ootte supereita !

    VastaaPoista
  2. Ei olla :) Kaikki mitä ollaan treenattu ollaa kirjotettu tänne ja myös kuvattu, joten niitä juttuja ei olla vielä treenattu! Vaikka oon kyllä miettiny että vois pitää sellasen alastulo-treenin joku päivä jossa teemana olis että koittaa kaikki erilaisii alastuloja :) Kiitos kysymyksestä joka osaltaan sitten ohjaa meitä treenaamaan noi :) Että oota, niin kohta ehkä tulee niistä juttuja! Jos on jotain ideoita, jota haluu että koitetaan ni kerro vaan ! :)

    VastaaPoista
  3. ^ oi tosi kiva ! niitä odotellessa :)

    VastaaPoista