keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Day 12

HOOOOOOOOLA kaikki lukijat!

Treenit number 12 ovat takana päin, niin kuin Mija kirjoitti musiikkitoive kohdassa.
Kaiken kaikkiaan treenit olivat hyvät. Ei loisteliaan mahtavat vaan hyvät. Miksi hyvät? Koska pääsimme hyvän spottauksen varmistamana treenaamaan paljon flikkiä ylös stunttiin, mutta en saanut sitä napsahtamaan cupieen vielä. Sen takia treenit olivat vain "HYVÄT" :P
Kokonaisuudessaa treenit olivat suhteellisen lyhyet, kun kerkesimme treenaamaan vain tunnin ennen Gorilla treenejä.
Peinoisen alku koomailun jälkeen aloimme suurella innostuksella treenaamaan full-uppia. Mutta perhana sentään, jotain yltiöpäisen mykistävän käsittämättömän kummallista oli tapahtunut. Full up oli kadonnut!??!??!?! (vain pikkuiseksi aikaa tosin) Piru sentään ku meinasi kysymysmerkkejä ?????? lentää ilmaan kun emme hoksanneet mikä oli ongelma. Mutta, tiukalla mentaliteetilla ja treenaamisen innolla teimme toistoja toistojen perään ja saimme sen lopulta onnistumaan kunnolla. Ja saimme jatkettua muutaman cupie tic tocin. Eli full-up vasen cupie tic toc.
Noh, tämän full-up rykelmän jälkeen teimme muutaman puolivoltin suoraan ylös blockiin. Tämä puolivoltti on kyllä kummallinen stuntti. Alkuun kun teimme sitä day 1 ja 2 videoilla niin se ei mennyt oikein mitenkään nätisti ylös. Nyt se menee ku vanhalla tekijällä :D Ei oikein minkäänlaista ongelmaa. Pois lukien satunnaiset ajoitus virheet. Läpsäytmme nopeasti puolivoltin kondikseen ja iskimme sen onnistumaan suoraan cupieen *Naps* siellä on!
Treenailun tiimellyksessä kerkesimme myös kokeilemaan pikkasen stretch fullaroundia, eli Mija pitää strechiä kokoajan ja minä pyöräytän hänet 360 astetta ympärin. Tästä stuntista meikäpoika ottaa syyt niskoille. En nimittäin antanut mitenkään Mijalle tarpeeksi korkeutta pyörimiseen ja en missään tapauksessa osannut ottaa oikein kiinni. DAMN! Mutta kyllä se siitä!
Teimme kertaalleen myös libessä pysyen full aroundin. Se meni heti! NICE!
No, niin, noh, mutta nyt tänään pääsemme treenaamaan puolitoista tuntia jenkin ohjeistuksella ja katsotaan mitä iltapäivä tuo tullessaan.

Stay tuned! COMMENT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti