lauantai 2. huhtikuuta 2011

Day 66

Meni hyvin ja huonosti ja hyvin huonosti :D ...ja hyvin hyvin? Kyl kuitenki jotkut asiat :) Musta tuntuu että mun avautuminen täällä edellisestä updeitistä pikkasen vähensi mun stressiä siitä puoltoista kierre puolvoltista, joka on melko hyvä kumminki :D ...mut sitte sitä lisäs se ettei muistettu jankata spottereita tarpeeks aikasin ja ei saatu hyvin treenattuu :( Onneks Funky Teamin ICEllä, eli kakkos sekalla, oli samaan aikaan treenit ni niiden valmentaja FLEVAAA spottas parit puolvoltit meille ja sitten ostettiin spottaus aikaa sillä että neuvottiin fisulle ja oulalle paristuntteja ja mä nousin niille, ni saatiin sitten myös spotterit ja tehtyä vuorotellen :) JA muuten, sivukommenttna olin KAUHEEN ilonen siitä että Filssin libbe parani ja se tuntu TOSI hyvältä ja kontrolloidulta kun tehtiin vikoi, jee GO Fils!!


No sitten Mikan kanssa pikkasen lämppäiltiin juttuja sitten ja sen kyllä sanon että se kässäri kohta alkaa tuntuu ihan sika hyvältä!!! Nojoo.. nyt mä tietenkin manaan sen täällä ;) Mutta joo... jouskarista koko kierre haaraistuntaan ja kässäri ja siitä cupie. Tuntuu melko vakaalta ja onnistuu hyvin :) Tän päivän treeneissä oli kyllä jotain vammaa stretseissä... Se stretsi stretsi tik tok, joka ainaki mun mielestä on meijän varmin stuntti, on alkanu epäonnistua!! (HUOMAATTEKO, että aina jonkun stuntin pitää epäonnistua!?!?!?! Ei järkee... :p Mutta, se SBF stretsi meni huonosti ja sitte vaihto myös... En oikeen tiiä mutta oikeestaan ei kauheesti lähetty sitä analysoimaan sillä siihen on vaan niin paljon luottoa että PÖH give us a break ;) Kyl se ens kerralla menee. Ja jos ei mee ni sitten taas stressaan ja avaudun täällä vaikka ? :D Deal.


REWIND: tehtiin pari suoraa ja se tuntu epämukavalta ja ajateltiin sitten koittaa sitä kerässä. LOL. Se tuntu vitsiltä. Hehe, ku ollaan tehty rewindii big A:haan ja sitte vaan suoraa volttii paristuntis ni nytte ku pitkästä ajasta koitettiin kerä ni se oli silleen WOW. Ei tarvinnu tehä mitään ja olinkin jo siellä ylhäällä PUM ja tuntu mahdottoman kevyeltä! No ei se sitten sekään silti ohjelmaan menny hyvin... mutta pitää jatkaa ohjelmien tekoa että saa sitä fiilistä sinne et miten se pitää tehä!!


Ja sitten vielä tehtiin puolvolttia ja kyllä se paranee. Kyllä sen huomaa siitä että .. no ehkä siitä että mä tein sellasen videokokoelman jota me tutkitaan jossa on koko tän viikon aikana tehdyt puolvoltit ja voidaan sitte arvioida että onko menny hyvin jossain vaiheessa, ollaanko kehitytty, WHATS GOIN ON! Ja sitä kattellessa saattaa ehkä muodostaa sellasen kokonaiskuvan myös siitä että mikä on sellanen virhe jota tapahtuu kokoajan ja mikä sellanen et vaan välillä! Mut mä ainakin voin ylpeänä sanoa että sain kehitettyy sitä toissapäivänä ja eilen lisää silleen etten mee ollenkaan kaarelle. Toissapäivänä (torstaina) mä kai taas menin kaarelle ni sitte nyt mä katon mun jalkoja kun oon käsilläseisonna. Mä katon mun kenkii jo sillon ku lähen käsilläseisontaan ja sitten kun teen käsityönnön ja lähen pyörimään niin katon niitä. Sillon tiedän että en oo kaarella ollenkaan, koska jos olisin ni sillon mun kengät olis näkökentän ulkopuolella! HUOM! Vinkki: Kun on kaarella missä vaan ni se hankaloittaa pyörimistä. Varsinkin pyörimistä, olkoon se sitten sivuttain tai voltissa. Eli mitä paremmin saa kupin pidettyy ni sitä kontrolloidumpi se seuraava liike on: Esim ennen kierrettä stuntista, tai voltin ponistuksessa tai heitossa... Xoutissakin on mahdollista parantaa sitä ettei tekis kaarta silleen et koittaa bongaa omat kengät sillon ku avaa! (hehe, mut pitää huomioida ettei peppu saa olla takana ;))


Mutta, se on ÄLYTÖN kuinka suuri vaikutus sillä on että oonko vähän kaaressa vai kunnolla kupissa! Niinkun yö ja päivä se pyörimisnopeus!! Tehtiin me kyllä myös ohjelma! Eka tarkotus oli tehä kaks kertaa mutta sitten aika jäi vähiin... Ohelman alku meni tosi hyvin ja näyttää musta ainakin hyvältä. Siihen fullaroundiin asti.. Se haki kahelta kädeltä mutta hei, pysy sentään ylhäällä! Nyt se puolkierre exi ja puolkierre voltti käsiltä on vähän kökkö... kun me pysähdytän sinne ylös silleen.. mutta sitä vaan treenataan jossain vaiheessa ettei se oo niin hitaan ja epävarman näkönen. Se ei oo mikään suuri huolenaihe, mutta sellanen asia kuitenkin TO DO listalla, kun sinne päästään :D SBF stretsi... ei menny. Mutta pysy ylhäällä, se vaan meni libbeen ja sitten otin myöhemmin stretsin. JA TIK TOK TIPPU! ja REWIND tippu. MUTTTA, huomaa että se epäonnistumispiste liikkuu pois SBF stretsistä pikkasen loppuun päin. Tarkotus on liikuttaa sitä epäonnistumispistettä niiin paljon taakseppäin siinä ohjelmassa että se menee vaaka tuplan jälkeen jollon se on ulkona meijän ohjelmasta :D:D hihuu! 


Untill Next time, Keep Working.
Ja koitetaan parantua taas täs updeittaamisesssa. On vaan ollu silleen aika palon treenejä ja sitten muutakin juttua. Mutta hei, n. 3 viikon päästä lähetään! O-ou! (hitsi... nyt taas alko stressaa ;))

1 kommentti:

  1. Ootteko te nyt päättäny että onko se rewind kerä vai suora? se on kyllä hieno miten vaan mutta kiinnostaa vaan :D

    VastaaPoista