tiistai 27. heinäkuuta 2010

Stunt Fest (Day 6)

Yeah! Nyt saadaan laitettua info Stunt Fest stuntti sessioista pikkuisten kirjautumis ongelmien jälkeen. Mija oli vahingossa vaihtanut blogin salasanan, joten en aikasemmin päässyt päivittämään tekstiä. But no worries, nyt on kaikki hyvin.

Elikkäs asiaan. Kuudennen päivän treenit pidettiin hietsussa, valtaisaa suosioita keränneen Stunt Fest tapahtuman yhteydessä. Tapahtuman aikana kaikki stunttailivat ja kikkailivat uusia ja näyttäviä asioita. Joten miksi emme mekin :D Aloitimme aivan perus stunteilla jotka menivät suhteellisen nappiin. Rupeaa olemaan melko varmaolo monen perus stuntin kanssa.

Stunt Festin henkeen osallistuimme moneen leikkimieliseen kilpailuun, joka hyvässä mielessä katkaisi intensiivisen treenaamisen. Kilpailuina oli mm. libbe kilpailu (tarkoituksen pitää liberty ylhäällä mahdollisimman pitkään), nopein olkapäille kiipeäminen, Kaepa cheerkengän pituusheitto. Kengän heitto kilpailussa koettiin melkoisia kauhun hetkiä kun vuoroon astuivat sekajoukkueen mieskilpailijat + Minette (myös gorilloista). Kauempana istuneet sivusta katsojat joutuivat tulilinjalle kun kenkiä rupesi lentelemään. No loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin ja kilpailun voitti Mika "Hevi" Oksanen joka tempaisi kengän ainakin 10000000m päähän. Nico meidän kunnioitettu valmentaja käytti minun kenkää, jossa varpaiden kohdalla on tyylikäs ilmanvaihto aukko (toisin sanoen kenkä on rikki ja ruma). Nico tempaisi sen melkoisen lähelle Hevin tulosta mutta jäi niukasti hopealle. Saas nähdä joutuukohan sitä kohta hankkimaan uudet treeni kengät.

Noh, mutta takaisin aiheeseen eli stuntteihin. Välittömästi kilpailujen jälkeen rupesimme treenaamaan puolivolttia joka toisella yrittämällä meni kuin menikin ylös. Stuntti vaatii vielä kuitenkin suunnattomasti treeniä. Puolivoltin jälkeen kasasimme spotterit ja kikkailimme ensimmäisen päivän yllätys stuntin kanssa. Eli strech full around. Päätä sain ainakin minä hakata seinään kun en vain saanut käsiäni oikein, eli stuntti ei vain pysynyt ylhäällä. No, eipä hätää, päätin väkisin että pidän viimeisellä yrityksellä stuntin ylhäällä. Ja niinhän se pysyikin. Tuli hyvä fiilis :D

No päätimme myös koittaa jotain uutta stunttia. Pikkuisen pohdinnan jälkeen päädyimme yhdistämään perus stuntin vaativampaan ja tuloksen tuli low to high full around vasemmalta libelta oikealle. Ja BOOM, se onnistui. Joten check check uusi stuntti tällekin päivälle.

Kaikin puolin Stunt Fest kokonaisuus oli mahtava ja suuri kiitos tilaisuuden järjestäneelle seuralle eli Funky Teamille. Ja kaikille jotka meitä spottasivat ja auttoivat... Seuraavat treenit on vasta perjantaina (30.7.) kun Mija on lomalla Katinkullassa, joten siihen asti 'lepäilyä', eli mieletöntä salilla käymistä.
Stay tuned!!!!!!



Videossa on aluksi pari meidän stunttia: Aluksi tossi vasen stretchi ja full around stretchissä, sen jälkeen tossi vasen vaaka ja tick tock (jalanvaihto) oikeaan stretchiin, tämän jälkeen tää meijän uusi stuntti: Low to high full-around vasemmalta jalalta ja sitten vielä kerran tossi vasen stretchi ja full-around stretchissä!

Ps"muistakaa kommentoida ja kertoa mielipiteitä. Risuja ja ruusuja otetaan vastaan"

2 kommenttia: