perjantai 16. heinäkuuta 2010

Day 3

Ekat treenit sisällä! Huhhuh, kisis on nyt näillä helteillä kun sauna, hiki virtaa vaikka istuis vaan paikallaan, heh, koita siinä sitten treenata. Onneks Mika sai lainaan pyyhkeen, mut silti stuntit välillä lipes vaan sen takii kun kädet oli niin hikiset!
Tänään ei saatu ketään samaan aikaan stunttaan/spottaamaan ni päätettiin pitää perus-stuntti treenit, eli vaan sellasia helppoja jotka menee suoraan ylös ja sellasia jotka osataan jo. Päätettiin tehä siis perus-stuntit läpi silleen että jokaisen piti mennä täydellisesti, jos mika otti ekstra askeleen tai mulla heilu käsi, ni piti ottaa uudestaan! Perfection ;)
Tehtiin tossi exi, sitten molemmilla jaloilla tossi libet, sitten molempien käsien tossi cupit, sit tehtiin tossi torchit molemmille jaloille ja sitä ei ollukaan kumpikaan meistä tehny vasemmalle (eli 'väärinpäin'). Torch on niinku siis sivuttainen libra/libbe asento ja poika on silti eteenpäin. Ton jälkeen tehtiin sitten molempien jalkojen tossi stretchit ja sitten vielä tossi vaa'at niin että Mika käänty alla. Sekin oli Mikalle sitten uus stuntti, ite en ollu myös koskaan tehny tossi vasenta vaakaa. Tossi ton tempun edessä siis tarkottaa vaan että pari stuntissa heitetään suoraan ylös :)
Vasemmasta vaa'asta sitten innostuttiin vielä tekemään tik tok (eli jalanvaihto) oikeeseen stretsiin ja sitä sitten tehtiin pari kertaa kun sitä oltiin jo kyl koitettu maanantaina, eli ekana treenipäivänä! Sen jälkeen sitten hiottiin vähän stretsi-stretsi jalanvaihtoa paremmaks ja tehtiin vielä tossi vasemman käden vasenta stretsiä.. Oikeelle kädelle ei tehty ku Mikalla on ollu oikeen käden olkapää kipee ennen EM-kisoja ja sitä on hyvä vielä varoa, mutta, kai se oikealla menee jos menee vasemmallakin :)
Lopuks tehtiin vielä full uppeja (koko kierre ylös) ja Riemuvoitto oli että ne ei vammannu enää niin paljoo kun vammas maanantaina :) Eli saatiin niitä sitten paremmaks ja tehtiin vielä fullaroundeja, eli existä jousto käsille ja sitten kierteellä ylös. Noiden kierteiden kanssa keskityttiin siihen että Mika saa hyvin haettua käsillä jotta sitten kun tekee tuplii ni muistaa sen myös helpommin. Mutta siis oltiin tosi kikseissä siitä että saatiin se full up luontevammaks! Se olikin ihan varmittava ongelma, joka johtu siitä just että ollaan tehty erilaisilla tekniikoilla tässä välillä muiden kaa. Mutta, sellasta tähän väliin, nyt viikonlopun viettoon. Ollaan kaavailtu että tiistaina saatais sitten taas ens viikolla opeteltuu ja koiteltuu jotain uusia stuntteja kuten (edelleenkin) se flikki ylös ja sitten ehkä käsiltä volttia ylös kun maasta se jo osataan! Wippee, jännää :):)

Mija


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti