keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Day 1

Ekat treenit oli sitten EM-kisojen jälkeisenä maanantaina! Innostus on kova joten heti piti päästä koittamaan kaikkia erilaisia kikkailuja! Ja huh, yllättävän hyvin menikin! Stuntti saldoissa saatiin tehtyä ainakin viittä uutta stunttia: Puol voltti ylös, rewind suoraan ylös stretsiin, stretsi fullaround, vaaka-stretsi tic toc ja libbe tic-tok fullaround (eli jalanvaihto kierteellä). Meillä oli kisoissa rewind huudossa ja sitä oltiin pari kertaa aikasemmin jo koitettu libraan (libbeen) ja se on mennykki mut stretsiinki meni ekalla yrityksellä! Stretsi fullaround oli taas enemmänkin läppä kun sitä koitettiin kun ei sitä ennen koitettu ees normaalia fullaroundia mutta kun se ei tuntunukkaan niin mahdottomalta ni jatkettiin sitten vielä sen tekemistä ja saatiin jopa tehtyä!! Se oli super mageeta!! :D Heh, eniten vaikeuksia tuotti normi fullup kun meijän tekniikat tossissa ei vielä mee ihan yhteen.. mutta sen treenausta jatketaan :D:D Video on tulossa ihan kohta, siihen asti tässä on linkki siihen youtubeen:
http://www.youtube.com/watch?v=_NslHe1-n4A

Siinä videolla on:
rewind libbe x 2
rewind stretsi
tossi vasen stretsi ja siitä tic tok oikealle
Tossi blokki ja vasen vaaka, siitä tic tok oikeeseen stretsiin
tossi vasen stretsi ja fullaround stretsissä
puol voltti ylös x 2

Kaikki termit saattaa olla vähän sekavia, kun ihmiset käyttää niin paljon eri nimityksiä ni jos ei tajuu jotain, ni kysyä saa :D
Day 2 on keskiviikkona sitten ja tarkotuksena olis tietty jatkaa samoja juttuja ja sitten koittaa ainakin flikkiä ylös jossain vaiheessa!! Kuulemisiin :):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti