tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ylen aamu TV

Heips,

Eli oltiin Mijan kanssa Ylen aamu TV:n kuvauksissa maanantai aamulla klo 8:00 aikaan. Ajateltiin pikkasen pistää ajatuksia ja tekstiä miten se meidän mielestä meni ja millasta se oli.


Ihan alkuun haluan sanoa, ettö oli suhteellisen mielenkiintoista tehdä stuntteja ulkona n. +15 asteeen lämpötilassa klo 8:30 aamulla.
Noh, ei se pahemmin tuntunut fiilistä haittaavan. Hieman oli vain juminen olo :)

Mija oli paikalla jo 7:40 ja pääsi meikkaajien käsittelyyn heti aamutuimaan. Ja kyllä ne kauniit meikit aikaan sai! Mun ei onneksi tarvinnu olla siellä niin aikasin, kun ei tätä naamaa meikeillä pelasteta :D :D
No okei, myönnetään kyllä ne mullekin jotain tököttiä naamaan laitto. Sano vaan että pohjameikkiä vain niin ei sitten kiillä niin pahasti telkussa. Hikihän siinä stuntatessa puski, niin en tiiä auttoiko ne meikit vai ei!??!?! Mulla siis.

Noh, klo 8:30 aikoihin siirryttiin ulos kuvauspaikalle. Ensimmäinen kohta jossa oli tarkoitus tehdä stunt esitys oli nurmikko. No, voitte vaan arvata oliko nurmikko hieman kosteä (täysin märkä) yön jäljiltä?!?!?!? Tehtiin muutama stuntti siinä nurmikolla ja todettiin että aikamoinen haaste on onnistua pitämään kaikki stuntit ylhäällä kun Mijan kengänpohjat ui vedessä. Ensimmäinen ajatus mikä kävi mielessä oli se, että mä vaan laitan tarpeeksi mannaa (Magnesiumia hierotaan käsiin kuivaamaan hikeä ja lisäämään otteen pitoa harjoitusvälineestä, eli Mijan kengästä.) käsiin ja koitan vaan pitää stuntit ylhäällä. Eipä auttanu, liukasta oli silti.
Seuraava kikkakutonen joka oli Mijan ritarillinen idea oli laittaa Mija huppari (mulla ei ollu mukana, olisin muuten tarjonnut omaa) maahan ja tehdä stuntit sen päältä. Se toimi melko hyvin, mutta kun stuntin pomppas alas niin se ei ihan osunutkaan siihen huppariin...
Joten back to the drawing board....
Päätettiin kysyä kuvaajilta, ettö voidaanko tehdä stuntit asvaltilla? Ja se sopi. Ei muuta kuin asvaltille ja stuntteja lämppäämään. N. 1,5m leveä asvalttipolku jolla tehtiin stuntit oli leivästi ylämäkeä. Se anto pienen extra mausteen siihen  miten esim. puolivoltti (stuntti jolla aloitettiin MM ohjelma) piti tehdä. Noh, aika nopeasti saatiin kaikki stuntit lämpättyä ja olikin jo kuvauksen aika.

Itse stuntti kuvaus kohta meni melko nopeasti josta siirryttiin suoraan haastatteluun. Eli kaikki kuvattiin suorana lähetyksenä, joten virheille ja jäätymisille ei ollut varaa.
Itse haastattelu meni meidänkin mielestä ihan hyvin. Saatiin kerrotua melkein kaikki mitä oli tarkoitus.
Kaikin puolin oltiin todella tyytyväisiä kokonaisuuteen. Meitä haastatellut toimittjakin oli erittäin tyytyväinen :D

Tossa linkki siihen aamutv:n videoon:
http://areena.yle.fi/video/1308554145352?ns_campaign=social-media&ns_mchannel=facebook&ns_source=like&ns_fee=0&cmpid=yes


Joten ei muuta kuin Keep Working  :)

7 kommenttia:

  1. Harmi et toi tuli suorana, koska äänettömyys ei oikein toiminu stunttailun aikana.. Tai sit ois vaikka pistäny boomblasterin siihen viereen ja kisamusa päälle

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä anon kanssa, mut hyvä haastattely oli ! :)

    VastaaPoista
  3. itekki olin samaa mieltä (= mutta mahtavat stuntit ja hyvä haastattelu (= toivottavasti saatas lisää harrastajia tän lajin pariin ton avulla (:

    VastaaPoista
  4. Mua myös haittas äänettömyys, mutta onneks sit oli äänellinen haastattelu :)

    VastaaPoista
  5. Hehe, joo, ekat pari stunttii oli ihan ok ku kattoo näin jälkeen päin, mut sit se alkaa se hiljasuus pikkasen painaa päälle :D:D Noh, ens kerralla sitten!

    VastaaPoista
  6. hei mutta kun te lisäilette näitä juttuja tänne ja fb nii eikö muut vastustajat voi matkii ja kopioida niiitä teiltä esim toi uus kässäri juttu:D

    VastaaPoista
  7. No voi ne jos ne osaa :) Mutta siks kirjotetaan suomeksi ettei ne kaikki vastustajat ihan liikaa pääse meijän pään sisälle! Ja sitte taas lähempänä MM-kisoja ei ehkä paljasteta kaikkee jos sinne MM-kisoihin päästään!

    VastaaPoista