tiistai 7. kesäkuuta 2011

Funky Huba

Taas tulee tällasta väliaika viihdettä odotellessa sitä että mä ostaisin uuden koneen ja voisin taas pistää omalta koneeltani videoita!! Viikko sitten viikonloppuna meillä oli siis kaks esiintymistä, toinen hieman vähän vakavampi Yourmove suurtapahtumassa ja toinen sitten hieman leikkimielisempi stunttikomedia ohjelma funky teamin vuotuisassa Funky Huba kilpailussa. Funky Hubassa on erilaisia hauskoja eri sarjoja johon voi osallistua ja tiukan kilpailun jälkeen me selvitiiin myös Funky Huba mestareiksi ja saatiin kultamitalit !

Tän ohjelman tarkotus oli tehä MM ohjelman pohjalta mahdollisimman hauska esitys. Aluksi tehtiin puolvoltti ylös ja mä vähän 'mokaan' ja otan jouskarin väärin, sitten vasta tajuun ja vedän sen oikein. Sen jälkeen tuodaan exin kautta käsille ja tehään kässäri niinkun oli MM_kisoissakin mutta mä teen sen kässärin maassa ja mika pitää mun jaloista kiinni! Sitte tulee Mikan käden vaihto, ihan kun olis cupie tik tok :) ja sen jälkeen teen kuperkeikan alas. Siinä vaiheessa Mika sitten 'väsyy' ja heittääkin mut tossilla spotterille, huikealle jarkko jokiselle ja ottaa hieman lepoa :D

Sitten tulee fullup chair, eli koko kierre chair nimiseen stunttiin. Se suntti on niinkun sellanen, joka paristunteissa opetetaan ihan ekaks! Mut kyllä sitä piti vähän aikaa opetellakkin tota fullup chair:iä! Siitä tehtiin sitten kierre ylös blokkiin ja vasemmasta librasta low to high jalanvaihto oikeeseen flamingoon :D Hehe, tai en tiedä mikä se oli mutta pääasia on että kaikki raajat on koukussa :D:D Ja sieltä tupla alas, se oli aika hauskaa tehä!! Mut ku ajattelin et se on vähänniinku vaaka ni teki vaan saman jutun sieltä!

Sen jälkeen jatku sitten koko ohjelman jänskin kohta.... yhen käden rewind! ...jossa sitten Mika kompastuu ja mä teenki vaan maassa voltin. SE oli hieman kyllä pelottavaa tehä se voltti siitä ku se ponnistus ei ollu ihan samallainen kun jos olis oikeesti tehny voltin ku piti näyttää siltä että tekis voltin stunttiin :D Eli enemmän takapainonen! Eli taas kerran tällanen, Dont try this at home juttu :D:D Mutta kaikki meni hyvin ja näytti hauskalta!! :D Sitten tehtiin rewind ylös, kahella kädellä ettei Mika vaan kompastuis ;) ja sitten tehtiin HIENO kolme-neljäsosa pyöriminen eteen ja exi.
Pisteenä i:in päällä oli sitten tietenkin tuo Koko Joukkueen stretsi :D ;);) Niinkun joku olikin jo tohon videoon ehtiny kommentoida!!

Hei nytten on muuten myös taas sellanen hetki että voitte huudella jos ootte nähny jotain mageeta jota meijän pitäis teijän mielestä treenata! Tässä on meillä nytten vielä viikko taukoo kun Mikan olkapää on hieman rasittunut mutta sen jälkeen vois taas alkaa puskee stuntteja ilmaan :D:D WOHOO!! :D

Ja tässä vielä siis tuo Funky Huba ohjelma


Suur kiitos kuvaajalle!!

5 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=2HHF8C3iRtg

    tossa toi 0.38 kohalla ois kyl aika upee! toi on kyl tosin vanha video ja ootte saattanu jo treenata tota mut laitoinpas kuitenki :) tos videos on muutenki tosi hienoi stuntteja :)

    VastaaPoista
  2. Joo hei tosi kiva video :D ja toi on siis arabi-rewind joka tulee suoraan vaakaan! Tehtiin 2008 arabi rewind mut mun rasitusmurtuman takii ei olla tehty arabialaisia nytten. Pistetään toi check listaan ja ehkä treenataan sitä suorallavoltilla :D:D Kiitos! :)

    VastaaPoista
  3. http://kristakeltanenblog.com/2011/05/kauppatorilla/ Onko toi Mija tuolla stuntissa?

    VastaaPoista
  4. Joo, eiks se oo Mija ja muita WL:ien valmentajia nostamassa :D

    VastaaPoista
  5. Hei magee! En ollukkaan nähny ennen :) Siinä oli Erika, jonka kanssa valmennan ja sitten pari meijän tyttöö! :) Kiitos paljon :D

    VastaaPoista