maanantai 26. syyskuuta 2011

La 01.10.2011 klo 19:00

Eli näillä näkymin Helsingin karsintapäivä näkyy töllöttimessä tän viikon lauantaina kello 19.00!! Ja Helsinki kun on se kaupunki jossa me oltiin karsimassa, ni me näytään sitten siellä! Eli nyt lauantaina toivottavasti mahdollisimman moni katsoo miten meillä menee, millanen esitys meillä on jo miten tuomarit ja yleisö siihen reagoi! Me ei voida kertoa teille mitään, vaikka pyyntöjä onkin jo tullut, on vaan katsottava ens lauantai ja pidettävä peukut pystyssä!! :)

Me ootetaan myös ihan sikana sitä että nähdään meijän esitys telkussa kun ei olla ollenkaan vielä nähty miltä se sitten näytti, tosi jännittävää :) Ja myös samalla ootetaan että nähään kaikki muutkin näytökset, millasia esityksiä pääsee jatkoon ja millasia tippuu?? Ja ollaanko kummassa ryhmässä :) No, mutta meni miten meni, niin ainakin ollaan telkkuun toivottavasti päästy, eli aina se on cheerleadingille enemmän näkyvyyttä ++!

Vastauksia vielä muihin kysymyksiin, jota edellisen updeitin kohalla kysyttiin:

Paitatilausten aikataulusta ei vielä tiedetä! Me ollaan saatu sellanen amerikkalainen cheerpaitojen suunnittelufirma ehkä sponssaa meille jonkun SUPERMAGEEN logon/designin siihen paitaan ni kestää ku pitää puhuu siitä niiden kanssa vielä :) Tähdätään kuitenkin siihen että saatais paidat karsintakisoihin! ...se olis tavote :)

Keep Working!

perjantai 9. syyskuuta 2011

Great practise

Mika

Moro kaikille,

Nyt oli aivan tajunnanräjäyttävät treenit. Saatiin paljon aikaan eikä jääty jumittaa ollenkaan. Virtaa ainakin meikäläisellä riitti kuin pienellä aropupulla :D Mijakin sai osansa mun hullusta energialatauksesta. Vaikkakin usein Mija on se energisempi ja popcornaava (pomppiva) osapuoli tässä stunttiryhmässä.

Noh sen enempää jaarittelematta ja ihmettelemättä käyn läpi mitä tehtiin ja miten :D

Ensimmäinen mahtava asia oli se, että päästiin aloittamaan ajallaan tai pikkasen ajoissa jopa. Lämpät alle exit ja libet perussarja :D

Seuraavaks siirryttiin treenamaan uutta ylösmenoa. Mija hyppää syliin "humpty" asentoon, josta kippaan sen melkein jalkojenväliin ja sieltä suoraan ylös. AAAAPUVA! Tää on aika vaikea stuntti tälleen selittää, mutta saatte paremman idean kunhan lisätään video. Stuntti ei oo mikään helpin, sen voin sanoa. En oo nähny kenenkään tekevän sitä muualle kuin exi/targer tasolle. Hullulta se kyllä tuntu...

Siitä siirryttiin kokeilemaan alastuloa käsiltä. Eli 1½ kierrettä suoraan syliin käsien päälle väärinpäin istumaan. Noh, tämäpä olikin aikamoinen stuntti. Eka yritys ja meikäläiselle tuli kengästä naamaan. Toinen yritys ja puskettiin oikein kunnolla päät yhteen. (näkyy aika hyvin videolla) Päiden kolistelun jälkeen päätettiin jättää stuntti pieneksi aikaa hautumaan.

Jep, sitten päästään mun by far favourite stunttiin eli yhden käden rewindiin. Se on mulla ollu sellanen haave stuntti jonka oon moooooonta vuotta halunnu saada onnistumaan. Se vaan tuntuu jostain syystä sen verran "äijä" stuntilta. Heität tyttösen yhdellä kädellä taaksevoltilla stunttiin :D Mieletöntä! Tätä tehtiinkin sitten aika paljon. Ei sen takia, että se ei mennyt vaan päinvastoin juuri sen takia koska se meni niin PIRUN hyvin! :D Paremmin kuin koskaan ennen. Target/blokki/exi tasolle melkein jokainen... Muutama kerta vielä niin SE MENEE SUORAAN CUPIEEN! Lupaan sen!

Rewindien jälkeen siirryttiin stradle double uppiin. Stuntti joka on muutamaan otteeseen menny aika mukavasti, mutta on aina ollu pieni murheen kryyni. Eipä ollut tänän. Se meni oikein hyvin. Pyöri oikeassa linjassa, tarpeeksi korkea ja se pysy ylhäällä. No okei, mä hain sen liian aikasin vieläkin kiinni, mutta I'm working on it! :D Double up CHECK CHEKC!

Loppuun tehtiin pikkasen käsinseinonta stunttia, eli kässäri suoraan kässäricupieen. Eli Mija pysy kokoajan käsinseisonnassa ja siitä nostan suoraan cupieen. Parin melko hyvin onnistuneen stuntin jälkeen ajateltiin, että sen vois suoraan cupiesta vaihtaa blokkiin. Eli Mija kääntyy kässäristä jaloilleen. Kerran kokeiltiin ja se hitsi vie meni :D Ei jäänyt suoraan ylös vaan tuli käsien kautta, mutta se oli ensimmäinen kerta kun edes pystyttiin koittamaan vaihtoa kässäricupiesta.

Eli aika mielettömän mahtavat treenit. Kummatkin oli toooosi tyytyväisiä ja innolla odotetaan että päästään treenaamaan lisää... :D

KEEP WORKING!!!!!

Ps" Muistakaa kaikki äänestää meitä Talentissa jatkoon jos päästään niin pitkälle!!!! Ensi lauantaina alkaa nelosella. Nyt jännitetään yhdessä miten MikaMija Stuntsina käy?!!??!!"

maanantai 5. syyskuuta 2011

Talent Suomi 2011!!

Eli niinkun ollaan jo facebookissa pitkään huhuiltu, me osallistutaan Talenttiin ja se on totta! Heh, sen voi varmasti sanoa sillä me ollaan jo osallistuttu karsintaan! Se, että päästäänkö jatkoon ja miten pitkälle selviää sitten ohjelmaa katsomalla!!

Suomen talentin kolmas tuotantokausi alkaa siis nelosella ensi viikon lauantaina kello 19.00! Eli pistäkää kisakatsomoja pystyyn ja alkakaa jo nytten painostamaan kaikkia teijän kavereita ja sukulaisia ja tuttuja ja tuntemattomiakin sitten tykkäämään meijän fanisivusta ja äänestämään meitä jos niin pitkälle päästään!!! :)

Me nähään tää mahdottoman hyvänä tilaisuutena näyttää Suomella että miten hieno, näyttävä ja urheilullinen laji kilpacheerleading voi parhaimmillaan olla ja myös mahdollisuutena rikkoa niitä stereotypioita, mitä joillain vielä cheerleadingistä on. Ainakin Mikalla on siinä tehtävässä suuri osuus isona kaljuna miescheerleaderinä :D:D

Me ollaan tosi innoissamme siitä, että ollaan päätetty lähteä talenttiin mukaan ja toivotaan vaan että onnistutaan vakuuttamaan niin tuomarit, Suomen kansa ja ittemme meijän esityksillä! Pientä esimakua näkyi jo talentin kotisivuilla kun meistä on tehty sinne jo kaksi juttua!!! :)

Eka juttu oli otsikolla 'MM-kultamitalistit tavoittelevat Talent Suomen voittoa'
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/talent-suomi/etusivu/viihde/mm-kultamitalistit-tavoittelevat-talent-suomen-voittoa

Toinen juttu on otsikolla 'Ohhoh mikä cheerleader talent suomessa' ja siinä on meistä videohaastattelU!
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/talent-suomi/etusivu/video/talent-suomi-ohhoh-mik%C3%A4-cheerleader-talent-suomessa-n%C3%A4hd%C3%A4%C3%A4n-katso-video

Eli nyt vaan kaikki tykkäämään meijän facebook sivusta (http://www.facebook.com/MikaMijaStunts) ja sitten jakamaan näitä juttuja facebookissakin omille tutuillenne niin sitä me arvostettaisi todella paljon! Jos kaikki auttaa meitä ni sitte saadaan tää juttu varmasti toimimaan paljon paremmin :D:D Kiitos kaikille jo valmiiksi !! :D:D
Flash toistinta ei löytynyt.