perjantai 12. elokuuta 2011

Uusi sivu: Mediassa!

Eli blogiin lisättiin uusi sivu tällä viikolla, jonka otsikko on 'Mediassa'. Sinne on tarkoitus kerätä medialinkkejä, jotta kaikki lukijat voi helposti nähdä juttuja meistä jos ollaan oltu jossain haastattelussa! JA jos on aiemmin missannu, ni sieltä voi sitten tsekata! Nyt MM-kisojen jälkeen päästiinkin aamuTV:Seen ja sitten tuolla on myös juttu Mikasta islannin tv:stä!!! Toivottavasti saadaan sinne vielä lisää juttuja tulevaisuudessa, eli että saatais lisänäkyvyyttä meijän lajille vielä :D

Englannin kielinenkin sivu on saatu VIIMEIN updeitattua, joten jos tuntee ei-suomenkielisiä, ni nyt ne taas pysyy messissä :)

Onko jotain muita sivu-muokkausehdotuksia?? Tavote pitäis updeittaa, mutta ei ihan vielä tiedetä miten sen tekis mutta muuten? Tai jotain mitä haluisitte tänn blogiin? Kertokaa ihmeessä ajatuksia ja ideoita!!! Hyvää viikonloppua <3

4 kommenttia:

  1. hei mietin vaa, et ku tos linkis noi tekee kohdas 1.11 ja 1.36 ton takaperinvolttijutun ja käsilläseisontajutun nii ootteko kokeillu noita? ne ois hienoi ;);)

    http://www.youtube.com/watch?v=iYBxslTUTzk <täs tää linkki

    VastaaPoista
  2. Moi, hei kiitti linkistä, oli tosi hieno video :) Ei olla kokeiltu! Kässäri juttu oli mun mielestä tosi hieno, oon joskus aiemminkin miettiny että niitä vois kokeilla! Noita juttuja on vielä niin paljon että ei olla ehitty kaikkee kokeilla!! Mutta nyt ku vielä sä sanoit ett ne on sun mielestä hienot, ni varmasti pistetään listalle että koitetaan joskus!!! :):)

    VastaaPoista
  3. Laittakaa tänne siitä Talentista jotain

    VastaaPoista
  4. hei mikä on sen biisin nimi jolla teidän MM -esitys alkoi?

    VastaaPoista